RECENZE: RTĚNKA L'OREAL COLOR RICHE MATTE (ODSTÍN 640 EROTIQUE)


Ahojky, jak se máte? Dnes jsem si pro vás připravila recenzi matné rtěnky L'oreal v krásném přirozeném odstínu, ideálním na každý den. Se článkem jsem si dávala dosti načas, ovšem o jejích kvalitách jsem měla jasno brzy. 
Rtěnka se prezentuje jako hydratační s matným efektem, jenž dodá rtům intenzivní sytou barvu a právě díky hydratačním složkám a krémovému složení, má být na rtech příjemná. Obsahuje kaméliový a jojobový olej, které poskytují dlouhodobou hydrataci, vláčnost a zabraňují vysušování rtů. 


Na první pohled mě oslovilo luxusně vypadající balení rtěnky, uznejte samy, že vypadá opravdu pěkně. I je bytelné, funkční, takže nejen že kvalitně vypadá, ono i takové opravdu je 😅😊
Rtěnka má poměrně výraznou (celkem nasládlou) parfemaci, která mi není nepříjemná, ale někomu sednout nemusí. Textura je neskutečně jemná a lehká - přesto je barva sytá již v prvním tahu! Ta pigmentace je opravdu dost slušná, nemusíte několikrát přetírat rty, stačí jedna vrstva. Na spodní fotce můžete vidět o čem mluvím.. swatch vlevo - přetření rtěnky jedenkrát, vedle něj vpravo asi tak 2x/3x = o něco více sytější. Ono ten rozdíl není ani moc velký, když si všimnete, že půlka swatche se schovává ve stínu! :)  Fotka vpravo je jen taková momentka z focení, kdy jsem omylem otočila ruku dolů, haha 😄


Co mě ale naprosto uzemnilo, tak výdrž rtěnky! Sice se nejedná o klasického držáka = tekuté matné rtěnky, ovšem drží solidně - v řádu několika hodin. Klidně i 5 a více hodin, v závislosti na okolnostech. A to je pro mě naprosto výborné! :) Nosí se naprosto komfortně, rty mi nijak nevysušuje a přesto si užijete matný efekt. 


Shrnutí:
Rtěnka mě velmi příjemně překvapila. Na rtech je komfortní, rty mi nevysušuje a vydrží několik hodin. S oficiálním popiskem musím tedy stoprocentně souhlasit. Má výraznou parfemaci která mi nevadí, ale někomu by mohla - raději proto uvádím. Krásný bytelný obal udělá taktéž parádu. Určitě bych si tuto rtěnku pořídila znovu :)


Na e-shopu parfemy-elnino.cz ji mají v několika dalších odstínech za krásných 211,-Kč 

Zaujala vás rtěnka, případně máte nějakou jinou od L'oreal? :)


* tuto věc jsem dostala v rámci spolupráce, to však nic nemění na mém názoru


E-shop s širokou nabídkou kosmetiky a parfémů.
Facebook: @elnino.cz
Instagram: @elnino.cz

You May Also Like

5 komentářů

  1. To vypadá na velmi příjemnou rtěnku. Od této značky jsem ještě žádnou neměla a vybrala sis moc pěkný odstín, sluší ti.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Od Lorealu nemám vůbec nic, ale barva se mi moc líbí! :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Odstín i samotná rtěnka vypadá skvěle :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. z drogérkových rtěnek je toto jedna z mojich najobľúbenejších :)

    WHEN PIGS FLY

    OdpovědětVymazat
  5. Odstín ti sluší :) já od téhle značky ještě žádnou rtěnku nezkoušela, ale celkově tuhle značku mám moc ráda.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡