MAKEUP REVOLUTION - POMŮCKA NA ČIŠTĚNÍ ŠTĚTCŮ


Teď si přiznejme, jak často čistíte své štětce (příp. houbičky)? Já jsem na to vždy dbala a čistila je dost často, jenže poslední dobou jsem tomu moc nedala.. 😇 Jenže...je to zkrátka nehygienické a ve špinavých štětcích kromě zbytků líčidel usazuje i kožní maz, pot, bakterie atd., což zní no.. tak trochu nechutně 😅
Celkem nově mám tuto silikonovou pomůcku značky Makeup Revolution, díky které je čištění snadné a efektivní. Vždycky jsem je drhla v dlani a přes prsty, což bylo poměrně zdlouhavé a měla jsem co dělat, abych se zbytků usazených líčidel zbavila. Tato fialová věcička má praktické varhánky, které fungují mnooohem lépe! :D Menší ťuplíky jsou vhodné pro malé štětce, třeba ty na oči. 


Na první fotce můžete vidět, jak zhruba pomůcka při čistění funguje - v době focení jsem měla štětec jen namočený a začla jej mýt až po fotce, takže není ještě čistý, to jen tak mimochodem :) Jediné, co bych asi více ocenila, tak aby byla pomůcka o malinko větší a lépe se mi tak držela, ale není to nic důležitého.. zkrátka jen můj pocit :) Jinak i s největšími štětci na pudr si poradí dobře, na to velká dostatečně. 
Neskutečně to čištění urychluje, což oceníte, pokud máte štětců sbírku. Štětce mám díky ní o poznání čistší, takže za mě fajn vychytávka! Doporučuji :)

Zakoupit ji můžete na www.parfemy-elnino.cz za 151,-Kč

Jak své kosmetické pomůcky čistíte vy? :)


* tuto věc jsem dostala v rámci spolupráce, to však nic nemění na mém názoru

E-shop s širokou nabídkou kosmetiky a parfémů.
Facebook: @elnino.cz
Instagram: @elnino.cz

You May Also Like

9 komentářů

  1. Ju, tohle bude asi fajn vychytávka, která by se mi upřímně dost hodila. Asi se po ní poohlédnu.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky si budu muset tuhle vychytávku pořídit. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Taky tuhle věcičku mám, ale z Aliexpressu a je fakt super.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Já žádné pomůcky na čištění nepoužívám, čistím je klasicky v umyvadle :-) teď si vzpomínám, že už jsem je dlouho nemyla, tak to budu muset napravit :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám nějakou silikonovou chňapku z domácích potřeb asi za 40 Kč :D a tu používám při každém čištění štětců, má na sobě takové vystouplé ťupky a o ně štětce čistím :-) A nemůžu zapomenout na mýdlo od Sefirosu, to je naprostá pecka. :)

    TIPY NA JARNÍ A LETNÍ VŮNĚ Z ESHOPU ELNINO

    OdpovědětVymazat
  6. Tiež mám podobnú pomôcku ale z Aliexpress. No od Makeuprevolution používam tuhé mydlo na čistenie štetcov, ktoré je na nezaplatenie. Už ho mám asi rok a stále z neho mám viac ako polovicu. Veľmi pomaly z neho ubúda a skvele čistí, štetce a aj hubky.

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  7. super pomôcka pre niekoho, kto je na starostlivosť o čokoľvek úplne ľavý :P

    WHEN PIGS FLY

    OdpovědětVymazat
  8. Tohle bych chtěla vyzkoušet.:) Já používáš čistič od Ebelin, je fajn, akorát ta spotřeba ubrousků...

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡