NEW IN - ROSEGAL.COM


Na přelomu roku mi z e-shopu Rosegal.com přišly džíny a asymetrický top. Samozřejmě jsem si k nafocení vybrala nejmrazivější období, že jo :D Nicméně ještě pár slov na úvod. 
Je to už nějaká doba, co jsem dospěla spíše k negativnímu názoru na to, co se týče obřích haulů oblečení, ještě k tomu pořádaných několikrát do roka - to mě u některých youtuberek vážně fascinuje. Před Vánoci mě z rosegalu oslovili, nejdřív jsem na mail nereagovala, ale řekla jsem si, že jsem si dlouho nic nepořídila a že to zkusím. 


Jako první začnu tímto topem, už ho mají sice vyprodaný, ale asi bych vám ho stejně moc nedoporučila. Líbí se mi ten střih, který mě k objednávce také navnadil, no ale ten materiál... v popisku je uvedeno bavlna/polyester, kterého je ve směsi více a na omak je top takový hrubý, ne moc příjemný. Pokud vám ale takovýto materiál nevadí, nebo pod ním budete mít nějaký triko, tak asi proč ne.


Druhým kouskem jsou roztrhané džíny, které mě kupodivu mile překvapily! Jsou takové silnější, klasika rifle, no a hlavně číslování konečně odpovídá! Objednávala jsem si XL a opravdu velké jsou, ne jako pokaždé, že velikost byla tak o dvě čísla menší. Dokonce mi jsou i celkem volný, což je zázrak :D :) Jediné co, tak po rozbalení docela páchly, po vyprání ale pohoda a myslím si, že tohle je rozhodně dobrá koupě. 

Enjoy 25% Discount with coupon: RGBF1
* top a džíny jsem dostala v rámci spolupráce
Top - rosegal.com
Džíny - rosegal.com
Boty - deichmann
Kabelka - love moschino

Nakupujete na asijských e-shopech?

You May Also Like

9 komentářů

  1. Moc se mi líbí ty rifle i top :) škoda těch bot, já na tyle klínkové vůbec nejsem.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přiznám se, že je běžně nenosím, ale říkala jsem si, že do tohoto počasí + outfitu, který dost zkracuje, se mohou hodit :)

      Vymazat
  2. Koupila jsem si jedině snad dříve docela kvalitní tričko, čemuž se doteď divím a kalhoty. Jinak nakupuju úplně jinde. :) Ale rozhodně ty džíny vypadají moc dobře a sluší ti! Top mě tolik nenadchnul, mně se takové střihy na mně nelíbí. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kalhoty fakt vypadají dobře. :) A co se mi líbí je kabelka.
    Soutěžíme o balíček

    OdpovědětVymazat
  4. Tak kalhoty super, ale top bych si asi nevybrala. 🤔

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se ten top docela líbí, ale škoda toho materiálu.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. Škoda toho materiálu, je fakt, že střih je to pěkný :). Já občas nakoupím na Ali, ale oblečení už moc ne, z toho jsem se vyléčila :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  7. Tobě to sluší!! :-) triko se mi moc líbí, akorát Škoda, že je blbý materiál. Kalhoty nejsou úplně můj šálek kávy, ale k tobě vyloženě sedí .:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡