NYX MATTE LIQUID LINER

NYX MATTE LIQUID LINER recenze

Mám tu pro vás opět další tip na skvělý černý linky! Tentokrát jsou od značky NYX, kterou v kamenných prodejnách seženete v jejich buticích, a nebo třeba na Notino.cz. Původně jsem si chtěla koupit vyhlášenou Epic Ink Liner, ovšem byla vyprodaná a já se rozhodla vyzkoušet tyto, navíc v matné verzi :) 
Linky jsou klasické tekuté, nanáší se pomocí tenkého štětečku. Balení je naprosto v pořádku, víčko doléhá a jsou i skladné. Občas mám ale při aplikaci problém s tím, že je štěteček o něco málo delší, než bych si představovala - někdy se tedy až moc zohne a čárnu tam, kam jsem už nechtěla (znáte to, když si chcete udělat tenké linky.. :D). Ale stává se mi to jen někdy :) Pokud jste ale na aplikaci tímto typem hrotů zvyklé, asi nebudete mít problém... Jinak je ale štěteček opravdu tenký a drží tvar, lze s ním vytvořit jak tenoučká linka, tak i silnější. 
Pigmentace je výborná, již při jednom přejetí je barva maximálně sytá. Po chvilce zmatní. Dole můžete vidět ukázku, snažila jsem se také vytvořit tenčí i silnější linky.. Úplně dole uvidíte linky také přímo na očích :)

NYX MATTE LIQUID LINER recenze

Co ale musím zdůraznit, tak že mají neskutečnou výdržNa očích mi vydrží celý den bez porušení - rozmazání, vyblednutí, popraskání.. nic z toho! Dokonce jsem před pár dny měla na hřbetu ruky pár čárnutí a šla si umýt vlasy.. sice se nedostaly do styku se šamponem (to by asi nevydržely), nýbrž jen s tekoucí vodou, ovšem absolutně vůbec se nehly! A to i tehdy, když jsem po těch linkách - na namočené ruce - začala přejíždět prstem 😅 To až po chvilce se začaly rozmazávat, ale stálo to hodně úsilí :) Takže opět to u mě výdrž vyhrála.


Za mě tedy naprostá spokojenost! Díky té solidní výdrži jim odpustím i to, že se mi s aplikátorem nepracuje na sto procent dobře 😄 Od linek očekávám takovou výdrž, na kterou je možné se spolehnout a to tyto splňují :)

___________________________________________________________________________________________
Mimochodem, víte že na Notinu bude od 19.11. do  25.11. probíhat Black Friday? Již teď se můžete kliknutím na odkaz podívat, co si pro nás připravili za akce :) Třeba moje mamka už tam má vyhlídnutý produkt od Redken, kdy na celou tuto značku bude sleva 25% :) Já mám trošku dilema nad slevou 25% na značku Real Techniques, přeci jen mám štětců dost.. ale ty jejich designy! 😍
Co vy, budete se v tomto období slev něco kupovat? :))

You May Also Like

6 komentářů

  1. Vyzerá úžasne! :) Zháňam akurát novú linku, čiže sa po tejto poobzerám :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já používám zmiňovaný Epic Ink Liner, který je úplně dokonalý :) Jsem zvyklá na linky ve fixu, tyhle tekutý mi většinou nevyhovujou :/

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každému sedí víc něco jiného a přiznám se, že na linky ve formě fixu jsem taky více zvyklá :) Ale tyhle matné mají něco do sebe.. :)

      Vymazat
  3. Vypadá pěkně, ale mě se s tímhle typem strašně špatně pracuje. Nejradši mám gelové linky od Maybelline 😊

    michaelacheetah.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá dost dobře. Jinak na nákupech jsem byla včera i dneska a nepřipadalo mi to nějak super, je fakt, že když nemám práci, jsem aktuálně dost omezená, ale i tak :) Asi nejvíc mě překvapilo HM s 50% slevama na bundy a Kik, ten úplně nejvíc.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Hezké :) NYX mám moooc ráda. Ale linky nevyužívám.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡