MAKEUP REVOLUTION - RENAISSANCE FLICK EYELINER


Najít kvalitní oční linky, které vyhovují našim požadavkům, občas nebývá jednoduché :) Já se ale při svém nedávném nákupu trefila a moc ráda je doporučím dál! Černé tekuté linky značky Makeup Revolution slibují sytou a intenzivní barvu a díky tenkému hrotu s nimi můžete být i kreativní. 

Na první pohled vás určitě zaujme lákavé, metalické balení v barvě růžového zlata. Přiznám se, že na tohle já slyším... 😄 Ale při jejich nákupu jsem už měla v povědomí, že jsem na ně slyšela kladné recenze, takže jsem je chtěla také zkusit. A vyplatilo se.
Barva je opravdu černočerná hned v jednom tahu a nedělá žádné stopy, fleky, je rovnoměrná. Samotný hrot je tenký a pracuje se s ním velice dobře a jednoduše. Kolikrát u jiných linek (jiný výrobce) udávali, jak je hrot tenký a lehce se s ním manipuluje a realitě jejich tvrzení příliš neodpovídalo. Tady je vše v pořádku :) Co se týče komfortu jejich nošení, tak zde budu také pozitivní - na očích je vůbec necítím, nijak mě víčko nepnou či neslepují řasy.. a věřte, že nějaké linky tohle dělají :)

Co mě ale příjemně překvapilo je fakt, že mají solidní výdrž! Ta je pro mě zkrátka primární a když se nemohu u linek na výdrž spolehnout, není pro mě jejich používání příjemné. Nehodlám se každou chvíli kontrolovat v zrcátku, jestli náhodou nemám linku někde rozmazanou a podobně, chápete.. :)
Tyhle přežily i slabší deštík a rozmazané nebyly vůbec! O slzení očí ani nemluvě.. Na očích mi vydrží ve skvělém stavu od rána do večera. Prostě vše na výbornou :) A odlíčit jdou kupodivu taky snadno, to se nemusíte vůbec děsit. 
Oční linky Renaissance Flick koupíte na Notino.cz za 162,-Kč

Nalíčená jsem s nimi byla například v tomto looku


Tyto linky mohu 100% doporučit, splňují vše, co od linek očekávám. Určitě se je pořídím znovu! :)

Zkoušely jste tyto linky? A případně se kterými jste maximálně spokojené? :)


Slyšely jste už o dni zvaném Singles Day? Je to den pro všechny nezadané, aby si udělali v ten den radost a koupili si něco pěkného 😃😊 Mnoho obchodů si na tento den připravilo nejrůznější nabídky a Notino.cz patří k nim. Těšit se můžete na slevové nabídky a dopravu zdarma.

You May Also Like

8 komentářů

  1. Tyto linky mají fakt nádherný obal a zatím na ně slyším samou chválu :) Já používám Epic Ink Liner od NYXu a to je naprostá paráda!

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  2. linka sa mi veľmi páči, čo je plus má krásny obal <3

    OdpovědětVymazat
  3. O takovém dni jsem nikdy neslyšela :D Ale ty linky vypadají nádherně už v tom obalu a ještě takhle černé jsem viděla jen jednou. A smutné je, že pak už nikdy. Bylo to u linek od essence 2v1 (tenká a široká) a byly úplně stejně perfektní jako tyto.

    OdpovědětVymazat
  4. Linky nepoužívám, takže s nimi nemám žádnou zkušenost, ale vypadají hezky. O tom dni jsem už slyšela, sice single nejsem, ale třeba něco nakoupím.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý tip, docela jsi mě nalákala. Právě moje oblíbené linky jsou od Revolution ale také Loreal Superliner ultra. Mě se u linek občas stává, že se jakoby odlupují, či drolí a tyhle dvoje mi to nedělají a hlavně se s nimi dobře manipuluje, to je dost důležitá věc.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
  6. Linky jdou mimo mě, nepoužívám je. Ale obal se Makeup Revolution opravdu povedl. Ten je luxusní :))

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡