FALL/WINTER CLOTHING ROSEGAL.COM INSPO


Již od konce minulého roku jsem se zařekla nesmyslně nakupovat oblečení a vždy se snažila nad nákupy zamýšlet. Na blogu jste pár new in článků vidět mohly, ale byly to kousky, které jsem opravdu potřebovala a věděla, že je budu nosit :) Upřímně, ačkoliv jsem dost oblečení vyřadila, stejně mám tu skříň nějakou narvanou.. :D :/ Také chci zaměřovat pozornost na kvalitnější kousky..
Řeknu vám na rovinu, dnešní článek píši proto, že mě z Rosegal.com oslovili. Už s nimi dlouho nespolupracuji, jelikož příliš nechci podporovat tento typ e-shopů, ale na druhou stranu se na nich dají sehnat kousky, který jsem v obchodě neviděla a třeba se mi i líbí - a mohou se líbit především vám :) Na Rosegal totiž právě probíhá akce zvaná Global Shopping Festival, čekají nás zkrátka nějaké slevy a nabídky, takže můžete na svém oblíbeném kousku ušetřit :) 

Tak jako loni, i letošní podzim/zimu je trendy tzv. "teddy bear" kožíšek. Musím říct, že ačkoliv mi tento materiál připadá na bundu jakkoliv nepraktický (déšť,sníh..:D), líbí se mi! Když jej dobře sladíte, působí vážně šik, co myslíte? 

Jak už možná víte, miluju oversized džínový bundy, respektive nosím pánské :D:) Na e-shopu se mi zalíbily tyto dvě ↓ Ta první je vyloženě můj styl, hned mě zaujala. Druhá je s kožíškem a takovou jsem ještě neměla. Nenosíte takovou někdo, jste spokojené a jak ji stylujete? :))

Zalíbily se mi tam také tyto svetříky/cardigany. Ten první má velice poutavý způsob zapínání, vypadá to podle mě úžasně :) Sama bych si koupila buď tento a nebo ten svetřík vpravo, ten se mi taky dost líbí - a je to více můj styl, takže bych ho určitě vynosila.


Ještě jsem musela tento článek rychle updatenout, protože jsem narazila na další krásný svetříky :D Zvlášť ten vpravo 😍

No a pokud ráda nosíte i v chladném počasí šaty, případně nějaké potřebujete na zvláštní příležitost, zaujaly mě tam tyto. Upřímně jsem tu nabídku neprocházela celou - mají tam toho mraky, takže jsem vybrala z těch nejnovějších :) A ano, jedny rovnou ve svou barevných variantách, protože jsou překrásný! :) 

SLEVOVÝ KÓD
Pokud byste si rády něco zakoupily, dostala jsem pro vás i slevový kód:
Rosegal Crazy Shopping Day! 25% OFF kupón: RGBF1

Zaujalo vás něco z mého výběru, případně co byste si rády v blízké době pořídily? :) 

You May Also Like

7 komentářů

  1. Nejvíc mě zaujal ten prostřední zelený svetr a ta džínová bunda s kožíškem :) Já sama sháním nějakou pěknou zimní bundu nebo kabátek, tak už je na čase nějaký pořídit :)
    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
  2. Great post dear ! You have a nice blog.
    I follow you can you follow me?
    www.guzelvekulturlu.com
    Kisses

    OdpovědětVymazat
  3. No ten kabátek teddy bear je úžasnýý! Jinak svetříky apod miluju, ty šaty vypadají také zajímavě a i docela teple (na šaty)

    OdpovědětVymazat
  4. Mně zaujalo snad úplně všechno, miluji výběr na Rosegalu, dost lidí tyto e-shopy odsuzuje, ale co se týká nabídky jsou jednoznačně nej. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ty vínové šaty jsou naprosto dokonalé a 100% můj styl!

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  6. Ach, tu zimní džísku s kožíškem chci :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡