DÁRKOVÝ SET COLLISTAR (ŘASENKA VOLUME UNICO, ČERNÁ KAJAL TUŽKA + TAŠTIČKA)


Dnes bych vám ráda představila krásný dárkový set značky Collistar. Sada obsahuje řasenku s názvem Volume Unico, černou tužku na oči a stylovou kosmetickou taštičku Piquadro. Seženete jej na e-shopu parfemy-elnino.cz :) 

Řasenka má za úkol dodat objem a také délku, navíc posiluje řasy zevnitř, díky obsahu peptidů a panthenolu ve složení. Údajně by díky tomu měly řasy také povyrůst, ale to potvrdit nemohu. Její složení ale beru jako plus :) Mám ji v odstínu Intense Black, k dostání je také ve voděodolné verzi. K tužce na oči jsem byla nejdříve trošku skeptická, ovšem jakmile jsem ji vyzkoušela, vyvedla mě z omylu! Má měkkou tuhu, a tak se skvěle nanáší. Co mě tak překvapilo, tak její skvělá výdrž! Po chvilce se na oku tak nějak zamkne se dost dobře drží. 

Řasenka má navíc luxusní obal, co myslíte? :)
Tužka je klasicky ořezávací a nemám s tím nejmenší problém, jde to hladce :) 
Barva je krásně sytá již v jednom tahu // na fotce je lehký barevný filtr, vzhled tužky na oku uvidíte na poslední fotce

Řasenka mi během dne nijak neopadává ani se nerozpíjí. Vydrží mi celý den bez problému, a to je to hlavní, co od řasenky vyžaduji :) Pracuje se mi s ní dobře, jen mi trošku dýl trvá, než vytvořím výraznější vzhled - to proto, že mým řasám více vyhovuje jiný typ kartáčku. Řasy ale hezky oddělí a i ve dvou vrstvách vypadá vzhled velice hezky a přirozeně :) 

Z tužky jsem taktéž nadšená, černá barva je intenzivní již v jednom tahu, díky měkké textuře víčko nijak netáhne. Po chvilce na oku zaschne a dlouho vydrží. Ještě předtím, než zaschne, zkouším ji štětcem lehce rozmazat, abych docílila jemnějšího vzhledu - jde to také výborně, ale jelikož se to stále tak nějak učím, výsledek na fotce níže nemusí vypadat dokonale.. :D:)) Když jsem ji měla nanesenou na hřbetu ruky, zkusila jsem její výdrž pod tekoucí vodou. I přes to, že jsem přes ni přejížděla prstem, tak se linka ani nehla! Povolila až při opravdu silném přejížděním prstem a následně tedy ručníkem 😅 Vodu i dotyk tedy zvládá bravurně, na to, že je to jen tužka, výsledek je vynikající! 


Oba produkty, případě celý set s taštičkou, mohu jedině doporučit. Zvláště mě pak překvapila ta kajalová tužka. Set bude určitě skvělým dárkem :) 

Zaujaly vás produkty? Používáte něco od značky Collistar? :)

set jsem dostala v rámci spolupráce, to však nic nemění na mém názoru

You May Also Like

6 komentářů

  1. Značku jsem nezkoušela, ale obal řasenky vypadá skvěle a taky udělá pěkné řasy. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Z tohoto setu se mi nejvíce líbí řasenka, udělala ti pěkné řasy. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Neznám značku, ale produkty vypadají moc fajn. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. No, tak ta tužka vypadá moc pěkně. A obal od té řasenky vypadá fakt jako luxusní záležitost. :D Značku sice neznám, ale určitě bude dobrá. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Značku znám, ale osobní zkušenost s ní nemám. Nevypadá zle, ale až tak moc mě neláká.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Já tužku rozmazat neumím, to fakt ne a že už jsem to zkoušela. Značku znám a kdysi jsem měla právě řasenku ale celkem slepovala a brzy vyschla. No, třeba už se zlepšili :-D

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡