VELKÁ RECENZE OBLÍBENCŮ - ZÁŘÍ/ŘÍJEN 2018


Psát články typu oblíbenci, spotřebováno, nebo hauly, to není až tak mým zvykem. Dneska jsem ale musela udělat výjimku. Než abych publikovala recenze na všechny jednotlivé produkty, chci vám je ukázat hned a naráz, protože to jsou výrobky, co za to fakt stojí :) Převážná většina z nich patří do vlasové péče, začnu ale tím ostatním a vlásky si necháme na konec. Jo a mimochodem, černá kosmetická taška Notino na fotce je taktéž mým oblíbencem, přišla mi fakt vhod při cestování, vleze se mi do ní veškerá dekorativka i se štětci :D:) 


CLARINS INSTANT LIGHT LIP COMFORT OIL

Pro tento olejíček na rty jsem se rozhodla na základě dobré zkušenosti s touto značkou - konkrétně s water lip stainem. Mimo to jsem je ale viděla různě na netu, u blogerek, na youtube..  a tak jsem to chtěla sama vyzkoušet :) A co že to vlastně je? Jedná se o pečující olejíček, který zanechává rty ošetřené a podporuje jejich regeneraci. S tím se pojí dávka hydratace a zjemnění, také chrání rty před stárnutím a tvorbě rýh. Obsahuje olej z lískových oříšků, švestek a jojobový olej. 

Super na něm je, že není mastný a ani nelepí! Konzistenci si představte zhruba takovou, jako u lesku na rty :) I tímto způsobem vlastně funguje, jelikož je na rtech krásně zdravě lesklý. 
Mám jej v odstínu 06 Mint, který je na rtech maličko chladivý - tohle já můžu! :) Nemusíte se toho nijak bát, ten pocit není výrazný a jde to cítit spíše ze začátku, potom se vytrácí... Jelikož se jedná o pečující produkt, nelze čekat, že vám na rtech vydrží půl dne. Ovšem to vyživení a vypnutí pokožky je znát okamžitě a právě proto jsem si olejíček zamilovala! :) Jo a toho velkého aplikátoru se taky neděste, pracuje se s ním suprově! :D :))
Clarins Instant Light Lip Comfort Oil seženete celkem v sedmi odstínech a na Notino.cz stojí 425,-Kč


BOROTALCO INTENSIVE / ACTIVE


Již delší dobu mám v oblibě deodoranty Borotalco, především tu klasickou zelenou (Original) verzi. Nedávno ovšem vyšly dvě novinky, které mi značka zaslala k vyzkoušení. První z nich je řada Intensive, která díky vysoce výkonnému složení zaručuje zvýšenou účinnost při nadměrném pocení. Deodoranty z řady Active obsahují mikrokapsle, které se aktivují pokud se potíte a pokud se právě hýbete. Mikrokapsle uvolňují extra vůní v okamžiku, kdy nejvíce potřebujete extra účinek. To mi přijde celkem zajímavé, co říkáte? :) Jo a ještě voní krásně citrusově.
Dostala jsem jak kuličkovou verzi, tak tu ve spreji. Bohužel jsem ale přišla na to, že mě spreje dráždí (všechny, ne jen Borotalco), vždycky začnu hrozně kýchat a smrkat :D Chápe to někdo?? Takže spreje jsem podarovala rodině a taky do soutěže :) A příště budu vědět, že zůstanu u kuliček. No, ovšem na kůži mi jsou příjemné a hlavně fungují. Obě dvě vůně mi sedí a je mi sympatické, že jsou v podstatě unisex - nemusíte si v drogerce hodinu vybírat deodorant, aby vám voněl... :) Teď to bude znít asi jako reklama v televizi, ale pravdou je, že se na tyto deodoranty můžu spolehnout :)


ALCINA SKIN MANAGER 

Tak tento přípravek, s moc hezkým obalem, je tonikum, které má za úkol dočistit a desinfikovat, zharmonizovat a osvěžit pleť. Na Notinu mě hned zaujal nejen proto, že má mnoho kladných recenzí :) Obsahuje ovocné kyseliny a při pravidelném používání má zajišťovat sjednocenou, hladší a hebčí pokožku s jemnějšími póry. Má zajímavý dávkovač, který urychlí celý proces - ovšem jeho negativum je, že i přes zavření víčka a pojistky stále lehce protéká. Proto jej mám ve svislé poloze a na cestování bohužel vhodný není. To by byl obal, ale co produkt samotný? Používání si užívám, jelikož mé pleti vyhovuje a navíc krásně svěže voní - připomíná mi to grep :) Vůně ale není nijak výrazná a nepříjemná. Balení obsahuje 190ml, používám jej dva měsíce a jsem někde pod polovinou. Rozhodně bych si jej pořídila znovu.


NATURA SIBERICA RAKYTNÍKOVÝ PEELING PRO VLASOVOU POKOŽKU

Je to asi týden, co jsem nutně potřebovala peeling na vlasy a pokožku hlavy. Nejspíš jsem měla kůži i vlasy tak zanesené přípravky, že se mi extrémně rychle mastily, což se mi běžně nestává. Chtěla jsem ušetřit a koupit si nějaký levný peeling v drogerce, ale nic takového tam neměli. Naštěstí je u nás obchod Folly, kde prodávají i tuto značku - Natura Siberica a tím mě zachránili :D Tento peeling jsem v minulosti už měla a je úplně boží. 

Peeling obsahuje olej rakytníku altajského a marocký olej - napomáhají tvorbě keratinu, který vlasům dodává pevnost a lesk. Dále pak měsíček, divokou sibiřskou mátu a šťavel jakutský, které uzdravují pokožku hlavy a vyživují kořeny vlasů. Vitamíny a aminokyseliny obsažené v peelingu vlasy vyživují a regenerují. Peeling hluboce očišťuje pokožku hlavy, zabraňuje vypadávání vlasů a zvyšuje přítok krve k vlasovým cibulkám. Reguluje funkci mazových žláz a odstraňuje lupy. Funkci peelingu zde tvoří semínka z malin. 

Snad si ani nedovedete představit, jak dokonale tento peeling voní! Ale opravdu, musíte ho vyzkoušet! :D Peeling má gelovou konzistenci, není hutný a tak se snadno používá. Používám jej na mokré vlasy ještě před šamponem, provedu peelingem důkladnou masáž a poté vlasy umyju šamponem, abych z nich všechno pořádně dostala. Peelingové částečky, tedy semínka z malin, mi ve vlasech nezůstávají, toho se nemusíte obávat - pokud je tedy dobře opláchnete :) I bez použití kondicionéru či masky po peelingu nemám vlasy vysušené, čemuž nejspíš vděčím obsaženým olejům :) Doporučuji všemi deseti!


NATURE BOX ŠAMPON S AVOKÁDOVÝM OLEJEM

Taky to bylo někdy minulý týden, kdy jsem se rozhodla pořídit šampon bez obsahu silikonů, sulfátů a dalších hrůz. Ono je to s těmi mými vlasy takový těžší.. a možná je to právě tím, jak jsou obaleny silikony z miliony přípravků. Anyway... zaznamenala jsem u nás novinku a to tuto značku Nature Box. Mají více řad, já se rozhodla pro avokádovou, jelikož je určena pro hloubkovou regeneraci a posílení roztřepených konečků. Neobsahuje parabeny, silikony, sulfáty a umělá barviva. Konkrétně tedy tato řada úžasně svěže voní - oficiálně je uvedeno také, že po liliích, fialkách a růžích, a základ tvoří pižmo a ambra. 

Šampon jsem použila zatím snad dvakrát, ale ten výsledek je upřímně fakt hustej :D Zrovna včera jsem použila a i dnes mám vlasy jako vyměněný - na dotek jsou jemné, uhlazené a tak nějak víc zkrotitelné a vypadají zdravěji. Žádnej nechutnej chemlon co z vlasů většinou mívám. Jo a pozor! Schválně jsem nepoužila žádný kondicionér, masku, olejíček, nic! Ani termoochranu při fénování. Neskutečný, vážně! :D :)) A tohle taky není žádná sponzorovaná reklama, šampon jsem si koupila sama 😅 Takže mé první dojmy jsou hodně dobrý. Sice stojí kolem 140,-Kč (385ml), ale ten kup se mi vážně vyplatil. Zaznamenaly jste už tuto značku a zkoušely jste něco?



WELLA PROFESSIONALS KONDICIONÉR INVIGO NUTRI ENRICH

Řadu Invigo od Welly jsem měla vyhlídlou už delší dobu, poté, co jsem ji viděla na instagramu, jak ji chválila jedna kadeřnice :) Profesionální kadeřnické přípravky je občas těžké sehnat, ale naštěstí jsem na Notinu našla tento kondicionér. Jakmile byl skladem, hned jsem objednávala :D 
Jedná se o vyživující kondicionér určený pro suché a poškozené vlasy, který vlasy regeneruje, do hloubky hydratuje, posiluje a chrání před poškozením. Taktéž jim dodá lesk a hebkost. Obsahuje aktivní látky, ke kterým se řadí kyselina olejová a pantenol, které hloubkově hydratují, vitamín E a kustovnice čínská, která je bohatým zdrojem vitamínů, minerálů a peptidů. 
Už při smývání cítím, jak jsou vlasy krásně hebké a tento výsledek je znát i po usušení. Kondicionér  taktéž nádherně voní.

WELLA PROFESSIONALS EIMI THERMAL IMAGE

Trošku s křížkem po funuse jsem se rozhodla koupit termoochranný sprej na vlasy a vyhrál to tento. Na vlasech není vůbec znát, respektive je nijak nezatěžuje, nelepí a nezmastí je. Také je zanechává hladší a je faktem, že má vlasy i hydratovat a vyživovat. Říkám to snad u všeho, ale taky krásně voní, úplně jako když jste v kadeřnictví :) Dodává lehkou fixaci na stupni 2, takže jsem se bála, co mi s vlasy udělá. Upřímně jsem si ale fixace nevšimla, takže jsem v klidu. Používám ho díky jeho vlastnostem fakt ráda a mohu jedině doporučit! :) 


Uff, velice vyčerpávající článek! 😄 Proto tedy doufám, že vám přišel vhod a třeba jsem vám dala nějaký tip na produkt... Zaujalo vás něco? :) 

You May Also Like

12 komentářů

  1. Ten šampón asi zkusím, už jsem na něj myslela, ale když jdeš s dítětem do drogerie, půlku věcí zapomeneš 😂

    OdpovědětVymazat
  2. Tak opět hned 3 produkty které chci vyzkoušet :). Super článek!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. To tonikum od Alciny používám taky a je super. Já s vytékáním problém nemám, protože u mě pěkně stojí na poličce :)
    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já obvykle taky ne, protože ho mám taky ve svislé poloze, ale všimla jsem si toho až při focení, kdy jsem jej položila :D :)

      Vymazat
  4. Ten peeling má fakt nádherný obal. O tom Nature boxu jsem taktéž psala článek, jelikož je vegan a opravdu skvělé, souhlasím, i já hned po první použití se divila, jak můžou být takové. No bomba to je.

    OdpovědětVymazat
  5. Peeling na vlasy používám od Yves Rocher a je to pecka! S rakytníkem mám ale od Natura Siberica tělový peeling a měla jsem i sprcháč a moc hezky řada voní :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  6. páni,tak ten šampon vypadá dobře! :) asi si ho taky pořídím až doberu ten svůj

    OdpovědětVymazat
  7. Značku Natura Siberica miluju, právě z téhle rakytníkové sady používám šampon a kondicionér a jsou super :)

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  8. Když jsem ještě chodívala ke kadeřnici (teď si vlasy zastříhávám sama), používali v salóně vždy Wellu a mě to tak pěkně vonělo!:) Ten sprej je skvelý, docela by se mi hodil.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  9. Tak koukám, že Borotalco funguje, to je super vědět :-) Koukám, že jsem tady už dlouho mnebyla - jsem ostuda! :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Ty Borotalco deodoranty mě hrozně lákají :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡