PRESS EVENT S MARY KAY - PŘEDSTAVENÍ NOVINEK (PODZIM 2018)


Všimla jsem si, že vás různé reporty z press/blogerských akcí baví, a tak jsem se rozhodla vám napsat o dalším :) Jednalo se o tiskovou konference k představení novinek značky Mary Kay a akce se konala v Kongresovém centru v Praze (spolu s celou výroční konferencí).
Jelikož jsem na takové akci ještě nebyla, nevěděla jsem, že se bude jednat až o takové gala. Vyrazila jsem na cestu v teniskách a sportovních šatech... 😅 Před vstupem do centra jsem to zachraňovala hodící se růžovou bundou :D:)) Naštěstí byla naše press akce o něco uvolněnější a snad jsem nikoho nepobuřovala 😇 Aspoň už vím pro příště.

Ostatně jako vždycky, byl pro nás připraven i lákavý catering. Ráda vám sem dávám fotky i toho, protože se na jídlo hezky dívá, no ne? :D:)) A jaké novinky nás čekají? Scrollujte dále.. :)

Jsem člověk, co si užívá výhled. Není to jen tehdy, když jsem v jiném městě, líbí se mi to i u nás v Brně. Kdy koukáte na město třeba z novýho místa, třeba z věžáku či kdekoliv venku, z jiné perspektivy. No a prostory v Kongresovém centru přesně tohle nabízely :) 


K dominantně novinek patří inovovaná TimeWise řada. Ochraňuje proti radikálům urychlující stárnutí pleti a dodává dvojitou ochranu prostřednictvím antioxidantů, oddaluje příznaky předčasného stárnutí pleti díky UVA/UVB ochraně a patentovanému komplexu složek a poskytuje vitidelné výsledky v boji proti stárnutí pleti během 4 týdnů. Více se dočtete zde

Zakoupit si můžete typ pro normální až suchou, či smíšenou až mastnou pleť. Taktéž si můžete koupit celou sadu, popřípadě jednotlivé výrobky zvlášť. K nim patří čisticí gel, denní a noční krém a oční krém. 


↑↑↑
Růžová mění životy
Od 12.5. do 15.12. bude Mary Kay v České republice přispívat částkou v hodnotě 20 Kč z prodeje každé gelové polomatné rtěnky v odstínu Powerful Pink na charitativní projekty. Celková částka z celoročního prodeje bude v České republice věnována Fondu ohrožených dětí.

Další novinkou je sada Satin Hands s vůní granátového jablka. No řekněte samy, neláká vás to k vyzkoušení?:))


Přesunem se k dekorativce, kde je novinek vážně dost! :) Řadí se sem osvěžující sprej na obličej Skindinavia - nádherně kokosově voní, gelové oční linky ve svou odstínech (tmavě fialové a hnědé), dvě sady očních stínů, no a také pudry na konturování  a produkty na úpravu obočí - tenké tužky a gely a k nim ještě oboustranný štěteček. V novinkové nabídce budou také lesklé tekuté rtěnky, které ale nemám na fotce.


I tato jejich houbička mi moc vyhovuje, vyhrála dokonce v soutěži Cosmo Beauty.
Novinky budou k dispozici od 16.10.2018.
Gely na obočí jsou k dispozici celkem ve 4 odstínech a mikro tužky v 5 odstínech.

Novinkou je také parfém Love Fearlessly, který svým názvem i flakonkem navazuje na loňský Live Fearlessly. Vrchní tóny se skládají z růžového pepře, kardamonu a mandarinky. Středn tóny z jasmínu, růžové pivoňky a květu švestky a spodní z indonéské pačuli, australského santalového dřeva a smyslného pižma. 
Jako upřímně?? Naprosto jsem se do týhle vůně zamilovala a dost rychle mi ubývá, protože se s ní musím vonět každej den! :D:))

Nádherný flakonek, co myslíte? :)

Prostory a celá konference byly vyladěny do posledního detailu a jsem ráda, že jsem se akce mohla zúčastnit. Taky jsem se ráda po dlouhé době viděla s týmem MK a blogerkou Hankou a Janou :))

Je něco, co vás z novinek zaujalo? A máte rády tento typ článků, ve kterých vám ukazuji press akce? :) 

You May Also Like

6 komentářů

  1. No tapečující má opravdu nádherný design, ten bych hned brala na vyzkoušení. :) Produkty vypadají dobře, rozhodně mě baví takové články (no a koukání na jídlo mě baví 100%! :D)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem blázen do hnědých očních stínů, takže moje zraky padly hned na ně :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. Takové články klidně piš, mám je ráda. :) Novinek je teda dost, ale nic konkrétně mě nezaujalo. Obaly mají povedené.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Už dlouho jsem neměla nic od Mary Kay, takže nemám ani moc přehled o jejich sortimentu. Celkově se mi líbí jejich obaly a barvy, na které vsadili :) A ten flakon se jim moc povedl.
    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
  5. Nikdy jsem nic od Mary Kay neměla, ale značka mě pořád láká. Krásné fotky a ty obaly jsou opravdu krasne!

    OdpovědětVymazat
  6. Myslím, že tvůj outfit se hodil, vypadá moc dobře. :) Od Mary Kay jsem nikdy nic neměla, ráda bych v budoucnu zkusila, kámoška si kosmetiku moc chválí.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡