MANUFAKTURA: LIMITOVANÁ KOLEKCE LÍPA


Ahojky, jak si užíváte podzimní počasí? Možná jste již zaznamenaly, že značka Manufaktura si pro nás opět připravila limitku. U příležitosti stého výročí založení republiky vznikla kolekce Lípa, jakožto náš národní strom. Blahodárné výtažky z lipových květů napomohou hebké, hydratované a mladistvé pleti a pokožce a zaručí jim náležitou ochranu, tolik potřebnou v chladných měsících :)
V dnešním článku vám produkty představím a klasicky k nim sdělím své dojmy :) Jo a ještě doplním, že v nabídce je ještě lipový sirup a tuším sůl do koupele, ty já ale nemám. 


DÁMSKÁ TOALETNÍ VODA 

Začnu podle mě netradičním produktem této značky, a to toaletní vodou. Abych byla upřímná, než se ke mě tato kolekce dostala, neuměla jsem si představit, jak budou výrobky vonět a jestli mi ta vůně sedne. Mohu vám ale říct, že jsem byla fakt příjemně překvapená! :) Zpět k toaletce. Kombinace lipových květů, pivoňky, jablka a vanilky je vskutku harmonická a podmanivá - neskutečně si ji užívám :) Nejvíc mi vydrží cítit na oblečení, jinak výdrž odpovídá toaletní vodě. Ráda se s ní voním i jen na doma, protože jsem se do ní úplně zamilovala :D :) Mohu jedině doporučit.
Koupíte zde za 575,-Kč (50ml)
Vrchní nóta: jablko, mandarinka 
Střední nóta: pivoňka, lipové květy 
Spodní nóta: mošusy, vanilka, santalové dřevo


KRÉM NA RUCE

Krémy na ruce se vždycky hodí, zvlášť s měnícím se počasím. Tento obsahuje výtažek z lipových květů, výživný mandlový olej, bambucké máslo. Také ale ovesný výtažek a zklidňující panthenol. 
Krém je lehoučký a velmi rychle se mi do pokožky vstřebává. Tato vlastnost tedy koresponduje s faktem, že je super pro používání během dne, kdy si nemůžeme dovolit mít dlouho mastné ruce :) Momentálně mám ruce celkem vysušené a potřebuji něco víc hutnějšího, ale jak říkám, tento používám přes den a na noc si dám jiný přípravek.. :) Jsem tedy spokojená.

BALZÁM NA RTY

S chladným počasím se často nepříjemně vysušují také rty a i na to Manufaktura myslela :) Přírodní balzám na rty s hydratačním a zjemňujícím výtažkem z lipových květů, včelím voskem, zvláčňujícím meruňkovým olejem, bambuckým máslem a vitamínem E se o hydrataci rtů postará. Balzám je příjemný, úžívám si tu jeho vůni a chuť :) Mně by se ale víc líbilo, kdyby byl balzám o něco hutnější. Má lehoučkou konzistenci, stejně jako všechny ostatní balzámy této značky, což není špatně - někomu to vyhovuje víc, ale mnohdy mi to při reálném vysušení nestačí. To jest jen můj poznatek :) Používám ho ale ráda.

OCHRANNÝ PLEŤOVÝ BALZÁM

V loňské limitce jsem si pleťový balzám oblíbila a tento není výjimkou. Můžete jej používat ráno a večer jako běžnou péči, nebo jej cíleně použít jako ochranu při nepřízni počasí (pomáhá v chladném, větrném počasí..). Napomáhá zamezit ztrátě potřebné vláhy a předchází podráždění. Obsahuje výtažek z lipových květů, meruňkového a jojobového oleje, bambuckého másla, panthenolu, ovesného beta-glukanu a vitamínů A, E a C. 
Krém je v praktickém a hygienickém balení s pumpičkou, rychlost aplikace zaručena :) Konzistence je hutnější, ovšem velmi snadno se roztírá a především se rychle vstřebává! Až jsem byla překvapená :) Za mě tedy super záležitost, jedině doporučuji. 

krém na ruce 149,-Kč (75ml) // balzám na rty 119,-Kč (4g) // pleťový balzám 249,-Kč (50ml)


SPRCHOVÝ A KOUPELOVÝ GEL

Na sprcháče či šampony se od Manufaktury vždycky těším, jelikož mi po všech stránkách vyhovují. Tento má unikátní moderní složení s vysoce koncentrovanými mycími složkami na bázi kokosového a olivového oleje a cukru, intenzivně pění a jeho spotřeba je až o 1/3 nižší nežli u obvyklých přípravků tohoto typu. Je samozřejmě obohacen o zjemňující výtažek z lípy, pečující mandlový olej, zklidňující panthenol a zvláčňující obilné výtažky. Taktéž neobsahuje SLES.
Sprcháč pění opravdu výborně, takže vám k použití stačí menší množství. Má jemnou vůni, která je dle mého decentní a nevtíravá :) A ano, mé předpoklady se vyplnili - tak jako u jiných kolekcí, i zde mi výrobek vyhovuje :) 

ROSTLINNÉ MÝDLO


Jak jsem dřív tuhá mýdla příliš nemusela, Manufaktura mě na ně naučila :D :)) Respektive používám spíš tekutá, ale tyhle mám v koupelně také. Stejně jako v edici Mrtvé moře, i zde je tvar mýdla totožný - takový hezky podlouhlý, oblý a akorát pasující do dlaně :) Obsahuje výtažek z lipových květů, glycerin a výživný mandlový olej. Tak akorát pění a ruce jsou dobře a rychle vyčištěné. Nádherně provoní, proto jsem si mýdla této značky tak oblíbila... :)
sprchový/koupelový gel 179,-Kč (250ml) // tuhé mýdlo 139,-Kč (150g)
Výrobky jsem dostala v rámci spolupráce.

Zaznamenali jste tuto kolekci? A zaujala vás? :) 


You May Also Like

8 komentářů

  1. O téhle sadě jsem toho hodně slyšela, je dosti oblíbená

    OdpovědětVymazat
  2. Spolupráce s Manufakturou ti trošku závidím i když vím, že bych neměla a moc ráda čtu tvoje příspěvky a pak hned běžím a oňufávat produkty! Opět povedený článek a tentokrát jsem byla v Manufaktuře o víkendu a článek čtu až teď a vím, že zas musím pro něco běžet :D.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Na tuhle řadu jsem teď nedávno v Manufaktuře koukala a dost se mi líbí :) Myslím, že z ní něco pořídím pro sebe i pro mamku :)
    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
  4. Výrobky od Manufaktury miluju, na tuhle řadu jsem ještě nekoukala, ale určitě si ji minimálně očuchám a jak se znám, tak si něco určitě odnesu domů :)

    Sim in the Bubblegum
    Píšu, tedy jsem

    OdpovědětVymazat
  5. Musím jít k této řadě přivonět. V obchůdku Manufaktury jsem už dlouho nebyla.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. Tahle kolekce se mi moc líbí a krémy na ruce od Manufaktury miluji 😊

    OdpovědětVymazat
  7. Kolekce se mi líbí obalově. Celkem se mi líbí krém na ruce. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  8. Tedy tuto kolekci vidím poprvé, nicméně vypadá na pohled tak nádherně! :D To mýdlo bych rozhodně zkusila, jsem jinak ale také spíše na tekuté. :) Tu toaletní vodu si taktéž nedokážu nějak představit, snad bych ji mohla zkusit, abych zjistila, jak to tedy opravdu voní. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡