MAX FACTOR - MASTERTOUCH ALL DAY CONCEALER

MAX FACTOR - MASTERTOUCH ALL DAY CONCEALER recenze

Sháníte se po novém korektoru, který bude fungovat a nevyhodíte za něj zbytečně peníze? Tak s tím bych vám mohla právě poradit.. 😉 Nedávno se mi dostal do rukou tento značky Max Factor, od které jsem toho, přiznám se, až tak moc nezkusila. Mám ale od nich oblíbený Creme Bronzer, ten je opravdu výborný, doporučuju! Ale zpět k dnešní recenzi. 

MasterTouch tekutý korektor má praktické balení, kdy jedním koncem otáčíte tak, aby se nahoře v pěnovém aplikátoru objevil produkt. Díky tomu je aplikace rychlá a snadná. Aplikátor je takový tužší, ale pracuje se s ním dobře. Většinou je potřeba otočit koncem několikrát a občas se stane, že produktu vyjde víc, než by bylo potřeba. Naopak je ale tento systém výhodný v tom, že z lahvičky dostanete veškerý produkt bezezbytku

MAX FACTOR - MASTERTOUCH ALL DAY CONCEALER recenze

Na internetu jsem se dočetla, že je primárně určený pro oční okolí. Má jej rozjasnit, sjednotit a zamaskovat kruhy pod očima. Když je potřeba, používám korektory i pod oči, ale není to něco, co bych dělala každý den. Nicméně tento korektor funguje pod očima velmi dobře, jelikož má lehkou krémovou texturu a oční okolí pěkně projasní. I v tenké vrstvě dobře kryje, takže nemusíte mít pod očima nechtěný a nepříjemný nános :) 

Já jej ale vystavila větší výzvě, než jsou kruhy pod očima (na ty moc netrpím), a to výraznému akné. To se mi vytvořilo před pár dny, co jsem byla zrovna v Polsku a řeknu vám, ještě že jsem si korektor s sebou přibalila! Na obličeji se mi vytvořily nevzhledné červené "pupínky", převážně kolem úst. Na konci článku uvidíte rozdíl před a po. Ještě zmíním, že se dá bezvadně vrstvit pro větší krytí, pokud by jedna vrstva náhodu nestačila :)

MAX FACTOR - MASTERTOUCH ALL DAY CONCEALER recenze

Výdrž korektoru je opravdu slušná a s popiskem "all day" mohu souhlasit. Ráno jsem jej aplikovala a i večer byly pupínky dobře zamaskované, což je pro mě výhra. Musím ovšem dodat menší negativum. Když jsem nanesla dvě silnější vrstvy, ke konci dne korektor lehce ztmavl a byl tedy vidět. V tenčí vrstvě se to ale nestalo. Možná si jen nesedl s bb krémem, to netuším, ale recenzuji, takže je potřeba to zmínit :) Taky jsem zaznamenala, že produktu rychle ubývá, a tak nejspíš nevydrží tak dlouho. Škoda, že ho v balení není víc :) 

MAX FACTOR - MASTERTOUCH ALL DAY CONCEALER recenze

Zde můžete vidět moje tragický akné, který se mi nedávno udělalo a výsledek po použití korektoru. Nanesla jsem korektor ve dvou vrstvách, poté aplikovala bb krém a zapudrovala. A takto mi zamaskovaný vzhled vydržel až do večera. Myslím, že výsledek je slušný, co říkáte? :)


Jak je asi zřejmé, s tímto korektorem jsem nadmíru spokojená a určitě bych si jej koupila znovu! 👍
Max Factor MasterTouch korektor můžete zakoupit na Notino.cz za příjemných 157,-Kč

Zaujal vás korektor? Jaký používáte vy? :)

Korektor jsem dostala k vyzkoušení v rámci spolupráce, to však nic nemění na mém názoru.

You May Also Like

4 komentářů

  1. Líbí se mi, že i když je určený primárně na oční okolí, dokáže zakrýt i pupínky. Já používám velmi známý korektor od Catrice. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ten je fakt skvelý! :) Make-upy z MaxFactor mám veľmi rada, rovnako aj ich korektory no s týmto som zatiaľ skúsenosť nemala :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já nedám z ruky korektor od Catrice :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tento opravdu hezky zakryl nedokonalosti. :) Super
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡