FASHION HAUL (LÉTO 2018)


Ani nevím, kdy naposledy jsem tu zveřejnila větší novinkový článek. Nedávno jsem se vás na instagramu ptala, jestli ještě vůbec máte rády tzv. hauly a drtivá většina z vás reagovala pozitivně. Proto jsem se rozhodla své beauty články rozbít něčím trošku jiným a třeba vás inspirovat k nákupu :) 

Rovnou začnu kouskem, který bych nejradši nosila každý den! No dobře, budu upřímná, v podstatě tyhle šaty nosím každý den a musím se hodně dlouho přemlouvat do něčeho jiného...😂 Koupila jsem si je v obchodě Sizeer (přímý odkaz - ještě je mají) a to relativně spontánně. Jak už možná víte, mám takové pohodové kousky ráda a i když jsem z obchodu odešla s prázdnou, musela jsem se pro ně vrátit (a byly tam jedny jediný!). Koupě rozhodně vůbec nelituji, je to nejlepší kousek do těch veder, co teď panovala. Jsou vzdušné a příjemné, líbí se mi i hlubší vykrojení pod pažemi.
Jinak na týhle fotce níže můžete vidět i pantofle z Deichmanna, které mají vytvarovanou pohodlnou stélku - díky bože, nikdy víc placatý tenký boty. Vím, že se k šatům moc nehodí, ale tohle já prostě neřeším.


Šaty, které jsem si koupila na začátku léta, jsou tyto z C&A. Začala jsem mít trošku úchylku na červeno-tmavě modrou kombinaci, však koukněte na moje hodinky.. :D Tím pádem jsem jim neodolala. Trošku mě ale štve, že jsou o dost kratší, než jsem zvyklá a doporučuju si je nebrat, když nějak víc fouká 😅
Botky Adidas Superstar ve verzi slip-on se mi líbily už hodně dlouhou dobu. Když jsem při courání v nákupním centru v Adidasu uviděla tyhle béžové, navíc ještě ve slevě, okamžitě jsem je zkoušela 😆 Chvilku jsem tam strávila, jelikož jsem si nebyla jistá, jestli mi budou pohodlné či nikoliv - koukněte, jak se mi na fotce výše protlačuje do strany kloub, heh. Věřte nebo ne, jsou MEGA pohodlný a nikde mě nic netlačí! Dokonalost na celodenní chození, opravdu. Jen je potřeba je v podstatě po každým nošení umýt, protože se vlivem světlých tónů strašně rychle špiní 😅😡


Druhé botky, pantofle značky G-Star Raw jsem si koupila nedávno v Lipsku. Můj přítel má od této značky již několik kousků (oblečení) a zalíbily se mu tam tyto pantofle. Uhmm, no zalíbily se mi taky, že 😅 A díky tomu, že mám větší nohu, měli pánskou vel. 40, odešli jsme se dvěma páry 😁


V Lipsku v Primarku jsem si koupila i zelené basic triko, moc se mi líbil jeho příjemný tenčí materiál. Rozhodně nepatřím k těm, co berou Primark útokem :D  Opět v C&A jsem si pořídila tuto krásnou květinovou halenku - těším se, až se trošku ochladí a budu ji moci provětrat :)) 


V McArthurGlen designer outletu, tentokrát ne u Vídně, ale u Berlína, jsem si neodpusila návštěvu Calvin Klein Underwear. Oblíbila jsem si takové ty jejich basic invisible tenké kalhotky, nevěřila jsem, že by mi byly tak pohodlný, ale opak je pravdou. Takže jsem si koupila další do sbírky, ale zamilovala jsem se tam i do tohoto setu. Vypadá téměř jako plavky, i ten materiál se tomu podobá a set vypadá prostě dokonale :) 


Nakonec tu mám pár sportovních, přesněji golfových kousků. Pro ty z vás, co to neví, přítel je profesionální golfista a já mu na turnajích často "kedím" :) Začnu dvěma polotriky, které jsem si koupila na golfarts.cz - pobočku mají i v Praze 7 - kéž by byli i v Brně 😅 Obě jsou značky Adidas, ovšem z rozdílné řady. To šedé triko je z tenčího a vzdušnějšího materiálu, bílé je o trošku silnější - přesto také velmi příjemné. Jenom jsem u něj netrefila velikost, stačilo by mi Mko, takže v něm maličko plavu a nejspíš si jej nechám zúžit :) Šedé jsem už měla na dvou turnajích a bylo mi v něm opravdu dobře, takže paráda! 


Jinak ještě před létem jsem si z Golf Arts koupila například tohle růžové Adidas tričko, který je taktéž neskutečně příjemný. Jelikož na fotce není vidět celý, mrknite kdyžtak na stránky :)

Z Digital Golf jsem si koupila Nike boty, vypadají úplně dokonale, líbí se mi jak jsou svítivý 😍 ALE! Ta kvalita je špatná, měla jsem je na pár turnajích a už jsou v nich praskliny.. Jejich slabým místem jsou takové linie v horní části a po každým dohraným hřišti prostě v některých místech prasknou.. Většinou v místě, kde se ohýbá noha. Na tohle si dám příště při nákupu pozor a přemýšlím, jestli je nezkusit reklamovat. Jinak jsou ale super, i jsou nepromokavý a relativně pohodlný.
//ten postoj je špatnej, ale měnila jsem stranu na kterou hraji a tohle byly první pokusy.. :) Dřív jsem hrála jako levák, jelikož přítel je levák a hrála jsem jeho holemi a bylo mi to i v podstatě příjemnější. 

Na turnaji v Německu měli na hřišti Adidas Golftruck, kde měli nespočet různých kousků pro golfisty. Nejdřív jsem hledala nějakou tenčí mikinu s dlouhým rukávem / či triko, ale od každého měli třeba jen jednu velikost a nic jsem nenašla. Objevila jsem tam ale tuto sukni (se všitými šortkami), akorát jsem se do ní vešla a věděla jsem, že ji musím mít :D A když mi pán řekl, že je na vše 50% sleva, nebylo o čem. Vypadá prostě fakt dobře a v létě na hřišti je fakt osvobozující. Neumím si představit, že bych chodila 5 hodin po hřišti v dlouhých kalhotech, v těch 37°C co byly.. 😅 
O něco dřív jsem si pořídila také sukni se všitými šortkami, značky Klimatex. Není určená přímo na golf, je vhodná především na běh či další sporty. Má o něco delší šortky, než ta adidasová, a tolik se mi při chůzi nezvedají - ale zase jak je barevná, strašně špatně se kombinuje.. :D :) To pohodlí ale za to stojí.



Zalíbilo se vám něco z mých novinek? Případně čím jste si udělaly radost vy? :)

You May Also Like

9 komentářů

  1. Ty superstary jsou boži a ten set od CK!! To se mi libi nejviic😍 já si udělala radost nějakyma tričkama a kraťáskama☺️

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné kousky. Ty černé šaty jsou nádherné ani se nedivím, že je nechceš vysvléct. Jinak ty Niky určitě reklamuj, jsou moc krásné a je jich škoda.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se nejvíc líbí teda ta květovaná halenka :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nike šaty vypadají skvěle i ty druhé. :) Skvělé nákupy.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Už jsem zaznamenala, že přítel je golfista, jen takový dotaz jestli to není moc soukromý, za co hraje, nebo kde hrává? Já se v tom moc nevyznám, ale jsem zvědavá O:). Jinak teď ses mi trefila do vkusu, líbí se mi úplně vše a ty pruhované barevné šaty mi připomínají délkou a střihem jedny šaty, které mám z loni z HM a které moc nenosím, právě kvůli větru. :-D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá to moc pěkně. Já jsem si teď koupil nové tričko NIKE na golf, ale tak dobře v něm tedy nevypadám:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡