BEAUTY TRAVEL KIT


Čas od času s přítelem na pár dní vycestuji a jelikož je to z 97% na golfový turnaj, tahám s sebou nejenom oblečení klasicky na ven, ale taky kupičku oblečení a boty na golf. Váha kufru tak rapidně stoupne a když mám k tomu další čtvrtinu až polovinu kufru zabranou kosmetikou, většinou ho sotva unesu 😅 Ono se to nezdá, ale ta "blbá" kosmetika vcelku váží opravdu dost.. Dřív jsem to ani nějak neřešila, hodila do zavazadla velké balení sprcháče, šamponu, kondicionéru, krému, opalovacích přípravků, odličovačů a nevím co ještě.. no a jsme u toho! 😁

Všimla jsem si, že na Notino.cz mají přímo sekci Cestovní balení kosmetiky, která zahrnuje jak dekorativní kosmetiku, tak především také tu pečující, parfémy a další vychytávky. Možná to teď zní, jako bych objevila Ameriku, ovšem dřív tak široká nabídka miniaturek nebyla. Sama si svoji travel beauty zásobu budu muset ještě o pár produktů doplnit :)
Bylo mi zasláno několik prima produktů spolu s taštičkou, která by měla být na skladě tento týden. Musím uznat, že mi přišla opravdu vhod, jelikož žádnou této velikost nemám a vleze se mi tam všechna moje potřebná dekorativka i se štětci 👍 Navíc je dosti pevná, kvalitní a vypadá prostě dobře 😍



Mini verze micelárky od Biodermy mi ušetřila opravdu hodně místa a zbytečnou váhu kufru, stejně tak mini suchý šampon od Batiste mi přišel vhod :) Minulý týden jsem si na svou delší cestu vzala také miniaturku zubní pasty Medi Blanc a termální vodu od Avene, se kterou jsem ještě zkušenost neměla. Musím říct, že ve vedrech, na spálenou pokožku, ale především na osmihodinové cestě autem to byla příjemná záležitost! :) Není to sice ta nejmenší verze balení, ale v tomto případě mi to vůbec nevadí :D :)) 
Mini krém a balzám na rty je pro mě nezbytností vždy, a to nejen teď v těch vedrech. 


Kromě šikovných miniaturek jsem dostala také bb cream od značky Missha - na ten jsem hodně zvědavá, už jsem ho jednou zkoušela, ale je na mě teď hrozně světlý až našedlý, tak snad mi bude sedět v zimě :) Duhový rozjasňovač od Makeup Revolution je jako dělaný na léto, ale já na to moc nejsem, tak udělám radost někomu jinému =)
Zkoušely jste zubní pasty Medi Blanc? Často je z Notina dostávám právě k nákupu a musím říct, že mi sedí, mají i příjemnou chuť :) Bohužel ústní voda mi svoji chutí příliš nesedí.



Jak jste na tom vy s kosmetikou při cestování? Řešíte mini verze produktů, nebo ne? :)

You May Also Like

9 komentářů

  1. Já o miniaturkách vím docela dlouho, takže když se teď chystám na roadtrip, nebalím snad jediné plné balení :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Občas mě u miniatur štve, že jsou jenom o pár korun levnější než klasické balení, takže většinou prostě produkty přelévám do menších lahviček.

    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
  3. Cestovní balení suchého šamponu mi v cestovní kosmetické taštičce také nesmí chybět :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Taky na dovolenou balím jen cestovní balení ať se mi do kufru vleze co nejvíce věcí. Dají se koupit i prázdné lahvičky, do kterých si jen přeliješ své oblíbené výrobky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem kdysi zkoušela, ale moc se mi to neodsvědčilo :)

      Vymazat
  5. Bb cream by som chcela vyskúšať, počula som naň iba chválu. Ja pri cestovaní hľadám iba malé balenia a keď niesu, tak prelievam. Vie to ušetriť veľa miesta!
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  6. Snažím se miniverze řešit, ale je problém, že ne vše v miniverzi mám a pak to dopadá tak, že mám kosmetiky plnej bágl :-D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡