L'OREAL PARIS GLAM NUDE BB CREAM 5in1

L'OREAL PARIS GLAM NUDE BB CREAM 5in1 recenze

Najít dobrý bb krém bývá mnohdy oříšek, podobně jako je tomu u makeupů :) Již nějakou dobu mám tento od L'orealu a je ten správný čas vám sepsat své dojmy.
Co je na tomto bb krému specifické, tak to, že sám o sobě je bílý a až při aplikaci se zabarví - má se přizpůsobit vašemu tónu pleti. Má rovnou pět účinků v jednom, za úkol má hydratovat, sjednotit tón pleti, rozzářit, krýt nedokonalosti a chránit před škodlivými volnými radikály a zároveň i proti slunečnímu záření. 

Krém je velmi lehoučký, není hutný a snadno se roztírá. Nejlépe se mi aplikuje přímo prsty, většinou pak ale obličej poťupu navlhčenou makeup houbičkou - není to potřeba, ale mám poté pocit, že na pleti lépe sedne a zároveň tak odstraním případný přebytek :) Dodám taky, že příjemně voní, připomíná mi to vůni klasického krému na obličej :) Co se mi na něm líbí je i finiš, má nemastné složení, takže není vyloženě potřeba ještě pudrovat a výsledek vypadá dost přirozeně. Krytí má ale nízké, takže se zakrytím výraznějších nedokonalostí nepočítejte, to mi ale u bb krému vůbec nevadí. Tón pleti ovšem sjednotí pěkně. Co se týče toho přizpůsobení odstínu vaší pleti, tak na mně je nepatrně tmavší - není to nic výrazného, sedne docela dobře, ale jen abyste věděly.. :) 
Celkově se mi tento bb krém líbí a co jsem se dívala na internetu na hodnocení, nejsem jediná :))
Mám jej z parfemy-elnino.cz a najdete jej zde a mám ho ve světlém odstínu.

L'OREAL PARIS GLAM NUDE BB CREAM 5in1 recenze

Mimochodem, pleť kolem úst mám přirozeně tmavší, takže je tmavší i po nanesení bb krému :D:)) Jinak foťák moc nespolupracoval, reálnější vzhled krému můžete vidět na fotce výše.


Používáte bb krémy? :) 

You May Also Like

4 komentářů

  1. BB krémy taky ráda používám, velkou krycí schopnost od nich ani neočekávám, takže by se mi tento určitě líbil.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. BB krém si občas pořídím a jsou docela fajn hlavně na léto. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. vypadá hezky, já si jednou pořídila nějaký a byla jsem hned flekatá

    OdpovědětVymazat
  4. Žádný bb cream jsem nikdy nezkoušela, jelikož na pleti nenosím ani makeup, tak mi to přijde zbytečné

    Praguetales

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡