RECENZE: EMSPOMA ANTICELLULITE


Kterou z nás by netrápila pomerančová kůže, zvlášť teď, kdy se vlivem slunného počasí více odhalujeme. Pokud celulitidu nemáte, ani nevíte jak vám závidím! :D Mně bohužel trápí dost, jelikož ji mám už opravdu hodně viditelnou a nošení kraťasů je pro mě celkem utrpení. Na jednu stranu si říkám, že na tom mohu být i hůř, snažím se to neřešit a že se nehodlám kvůli tomu potit v kalhotách... ale pak je tu ten druhý pocit, kdy se cítím prostě nesebevědomá a neschopná, protože neumím zhubnout a udržet nějaký zdravější režim. Není snad den, kdy bych nad svou postavou nepřemýšlela, trápí mě to, ale není to pro mě ani psychicky jednoduchý to změnit. Mé tukové zásoby jsou tedy díky každodennímu přístupu k nejrůznějším sladkostem dost bohaté, takže celulitida je znát především v oblasti hýždí a stehen, kde je to velký špatný - a to prostě nechceš 😅 Už se se sebou snažím něco dělat, ale zakažte nadobro něco závislákovi, že jo :D :) Dost fňukání, představím vám produkt, který právě v péči o tyto partie používám.

Když jsem na Blogerky.cz viděla výzvu ve spolupráci s Emspoma.cz, kde byla možnost získat k otestování jejich anticelulitidní přípravek, neváhala jsem se přihlásit - a vyšlo to:)

Touto kosmetickou péčí chci mé snahy o hezčí já podpořit a toto byla ideální příležitost. Ne, rozhodně si nemyslím, že se mi díky krému vytratí veškerá možná celulitida, budu najednou štíhlá s dokonalou postavou - haha, takto zázračný krém neexistuje, ale kéž by to bylo takhle jednoduché😅 Nicméně péče o  celulitidní pokožku i z vnějšku má opravdu smysl a rozhodně se hodí v kombinaci s formováním postavy.

Jedná se o masážní krém, který  obsahuje komplex vysoce účinných aktivních látek, jako jsou:
·  Kofein - podporuje metabolismus tuků a významně přispívá k napnutí ochablé pokožky
·  Capsaicin - výtažek z chilli papriček stimulujeme prokrvení a odbourávání tukových buněk
·  Jania Rubens - mořská řasa prospěšná při snížení stupně celulitidy podporující vyhlazení pokožky
·   Extrakt z kaštanu koňského
·  VBE - vanillil butyl ether, prodlužuje účinky funkčních látek. Přispívá k efektivnímu štěpení tuků


Krém se aplikuje na vybraných problematických partiích, ideálně ráno a večer. Díky obsaženým látkám dochází k intenzivnímu prohřátí a tím lepší vstřebatelnosti látek zmírňující projevy celulitidy. Přispívá tak k pevnější, vyhlazené a pružné pokožce.
Efekt prohřátí cítím (logicky) více, pokud krém více zapracovávám, a nebo pokud použiji masážní kartáč. Nemusíte se bát, že by vás kůže pálila hodně, to vůbec - efekt je mi příjemný :) Navíc se krém rychle vstřebává, a tak se nemusíte bát případného zamazání oblečení či ložního prádla. 
Nepoužívám jej příliš dlouho, takže nemohu dělat velké závěry - nicméně kůže se mi jeví o něco víc vyhlazenější, nevypadá už tak hrozně "flekatě" díky ďolíčkům, vypadá zkrátka o něco lépe :) 



Používání krému mě baví, jelikož se mi líbí hřejivý efekt a rychle se vstřebává. Věřím, že při dlouhodobějším používání pokožku více zpevní a vyhladí. Jedno balení má 100ml, což na delší použití nevystačí, takže doporučuji koupit rovnou dvě balení :))


Znáte tento krém? Trpíte taky na celulitidu, nebo jste se ji úspěšně vyhnuly? :) 


You May Also Like

3 komentářů

  1. Tento krém znám, ale jenom díky výzvě na webu Blogerky, jelikož jsem od nich dostala také tu možnost ho testovat :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Krém neznám, ale taky mě trápí celulitida. Já používám olej od Saloos Celulinie či tak nějak. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Výzvu jsem také viděla a i když si krémy na celulitidu kupuji, tak je nutně nepotřebuji. Jsem jedna z těch, které stačí chvilka cvičení a mám ji hned pryč, ale pak zase když necvičím jde vidět, i když není to zase tak hrozný.:) Nicméně mám zkušenosti s tím, že i když si koupím běžně něco v drogerce a používám to pravidelně tak ty zbytečky docela mizí. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡