RECENZE: COLLISTAR MASCARA SHOCK


Upřímně? Nejlepší řasenka, co jsem vyzkoušela. Řasenka od italské značky Collistar  je určena pro objem a natočení řas díky kombinaci přírodních vosků a pryskyřice a speciálně tvarovaného kartáčku.

Tvar a typ kartáčku mi nesmírně vyhovuje, má hustě štětiny a je zaoblený, což mi ve všech případech sedne. V některých uživatelských recenzích jsem četla, že se s ním musely dotyčné naučit pracovat, ale mně se s kartáčkem pracuje velice jednoduše. Stačí mi klidně i tři tahy a všechny řasy jsou obalené a krásné :) Je to asi individuální, ale uznávám, že je plocha kartáčku trochu delší. Aplikace je ale díky tomu rychlá. Navíc se mi fakt hodně líbí efekt, který mi s řasy udělá - pozvedne je a opravdu vidím jejich natočení.

Řasenka mi vydrží v klidu celý den, nedrolí se, ani nerozmazává. Není udaná jako voděodolná, ovšem lehké slzení očí zvládne dobře a také se mi nestalo, že by se obtiskávala. Je to zkrátka řasenka, na kterou se můžu spolehnout, nemusím ji během dne kontrolovat. 
Za mně tedy super, určitě si ji v budoucnu pořídím znovu! :) 
Seženete například na parfemy-elnino.cz za 393,-Kč. Najdete ji tam i v různých výhodných setech :)




Zkoušely jste něco do značky Collistar? :)

You May Also Like

6 komentářů

  1. Maskara ti robí skutočne krásne riasy :). Od značky Collistar mám mono očné tiene a dávnejšie som mala od nej micelárnu vodu. Inak túto značku nemám vôbec preskúmanú, no vždy mi bola moc sympatická :)

    OdpovědětVymazat
  2. Značku som ešte neskúšala a ani som o nej nepočula, ale tá špirála ti spravila krásne mihalnice :)

    OdpovědětVymazat
  3. Má velmi zajímavý kartáček, ale udělá ti pěkné řasy :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Od značky jsem ještě nic neměla, ale máš s řasenkou opravdu nádherné řasy. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡