LETNÍ BODY S TROPICKÝM VZOREM


Nedávno se mi naskytla možnost vybrat si něco z e-shopu Zaful.com - říkám si, celou zimu jsem si téměř nic nekupovala, tak si udělám radost a zkusím objednat nějaký letní kousky. Mimochodem, taky raději nakupujete, když je tepleji, než třeba v zimě?? 😄 Přišli mi tedy celkem tři kusy oblečení - tento top, plavky a šaty, ty vám ukážu zase někdy příště. Musím uznat, že rychlost dodání byla přijatelná, obdržela jsem ji za 11 pracovních dní, což je slušný :) 

Tento top se mi na e-shopu ihned zalíbil. Zaprvé jeho vzor je ultra vyletněný, navíc je letos trendy a zadruhé, žádné body jsem ještě nikdy neměla, tak jsem si chtěla konečně nějaké pořídit. 
Top má takový hladký, ale silnější materiál, trochu mi to připomíná plavky, je ale příjemný. Co mi na něm ale nesedí, je podšívka, která je přišitá pouze v horní části a vespod se krčí a zvedá se zpět nahoru, což jde při nošení dost vidět. Taky střih není nejlepší, nevím jestli je velikost L uzpůsobena i pro větší poprsí, které nemám, ale na stranách mi top odstává a hodně odhaluje. Fotku z boku bych sem normálně nedala, ale v rámci recenze je na místě. Na délku mi "jakštakš" je, ale i tak jsem měla tenká ramínka dost napnutá :D 

Je opravdu škoda, že mi body nesedí, protože by jinak bylo fakt nádherný, co myslíte? :) Možná pokud jste menší jak štíhlostí, tak výškou (mám 1,67m), tak by vám sedělo určitě líp! 
Seženete ho zde za $16,99 a pokud zadáte kód ZFTina, budete mít ještě slevu. 
// english text below

ENGLISH:


You can buy it here for $16.99 and if you use the code ZFTina, you will get a discount.
Recently I got the opportunity to choose something from the e-shop Zaful.com - I did not buy anything during the whole winter, so I wanted to try order some summer pieces. I have to admit that the delivery speed was very acceptable, I received it in 11 business days, which is awesome. When I saw this top on the e-shop, I fell in love with it. First of all, the pattern is ultra summery and fashionable this year, and secondly, I never had a bosy top so I wanted to try it.
The top has a smooth but thicker material, reminds me a little bit a swimsuit, but it's very comfy and nice. What I don't really like is the lining that is only stitched in the top and at the bottom not, so it goes up, which can be seen when wearing it. 
Also, the cut is not the best, I do not know if the size L is also adjusted for the bigger bust, which I do not have, but on the sides, the top is bigger and revealing a lot. The lenght is quite good, but I still had the thin straps tight enough.
It's really a pity that the body doesn't fit me well, because otherwise it would be great, what do you think? :) Maybe if you are smaller than me, I mean thinner and shorter (I have 1.67m), you would definitely fit in better!



Líbí se vám tento trend tropických motivů? :) 

You May Also Like

9 komentářů

  1. Tyto vzory se mi strašně líbí a tobě moc sluší! :)

    ELIS MINAROVÁ

    OdpovědětVymazat
  2. tento vzor sa mi veľmi páči, a tebe pristane dokonale :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
  3. To body je moc hezký, ale jde vidět, že ti to na bocích odstává, což je škoda :/

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel je to tak, proto si jej netroufnu nosit.. :D Je to ale škoda! :)

      Vymazat
  4. Krásny summer outfit! Keby bolo u nás aspoň spolovice tak teplo aby som si aspoň šaty mohla dať.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE




    OdpovědětVymazat
  5. Top vypadá super a je skvělý, že můžeš jít bez podprsenky, to by u mě neprošlo ani v méně odhalujícím topu :-D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych si na to sama netroufla! :D :) Bohužel mi fakt moc nesedí a mezi lidi bych se zaprvé bála a zadruhé by mi to samotné nebylo dvakrát příjemný.. kdyby mi sedělo, tak bych jej nosila, ale takhle bohužel :D :/

      Vymazat
  6. Moc se mi líbí tento trend tropických potisků :) já žádný takový kousek v šatníku nemám, ale asi to brzy napravím :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡