MARY KAY: FIXAČNÍ SPREJ NA MAKEUP A SHEER DIMENSIONS PUDR


Dnes jsem si pro vás připravila recenzi novinek značky Mary Kay, které mě ihned zaujaly a upřímně nadchly. Přejdeme tedy rovnou na recenze :) 

SHEER DIMENSIONS PUDR ODSTÍN PEARLS

Jedná se o produkt, který měli v nabídce již dříve, ale znovu je možné si jej pořídit. Jde o rozjasňující pudr, který dodá pleti zářivý, dokonalý vzhled. K dispozici je ve čtyřech odstínech a v minulosti jsem měla hnědý odstín Chiffon, kterým šlo také hezky bronzovat. 

Nejdříve jsem si myslela, že tento odstín půjde využít i jako tvářenku, ale na mě je příliš světlý. Jeho účelem je však pleť projasnit a lze jej nanášet na celý obličej, takže nemá pouze jedno konkrétní zaměření :) Já jsem si jej zamilovala jako klasický rozjasňovač! Na stránkách píší, že je pudr transparentní, a proto je vhodný pro každý tón pleti, samozřejmě ale v silnější vrstvě už ukazuje svoji barvičku - záleží tedy jen na vás, jak pudr využijete. Také uvádí, že potlačí jemné linky a ve vráskách se nehromadí. 

mary kay SHEER DIMENSIONS PUDR ODSTÍN PEARLS

Musím říct, že jsem z pudru nadšená. Používám jej každý den, od doby, co jsem jej obdržela! :D Velice se mi líbí jeho efekt, buď můžete nanést lehoučkou vrstvu a líčení tak podtrhnout, a nebo silnější jako klasický rozjasňovač. Já dávám přednost druhé možnosti :) Navíc na pleti vydrží ve skvělém stavu celý den, což maximálně oceňuji! 


mary kay SHEER DIMENSIONS PUDR ODSTÍN PEARLS
mary kay SHEER DIMENSIONS PUDR ODSTÍN PEARLS
mary kay SHEER DIMENSIONS PUDR ODSTÍN PEARLS

FIXAČNÍ SPREJ NA MAKEUP 

Doposud jsem žádný fixátor líčení nezkoušela, takže na tento sprej jsem byla obzvlášť zvědavá. Úkolem je logicky zabránit rozpíjení make-upu a udržet jej svěží po několik hodin. Také píší, že je vhodný pro každý typ pleti. 

Tady bude mé hodnocení poněkud kratší, hehe :) Prostě a jednoduše dělá to, co má. Často mívám problém s tím, že se mi například bronzer místy setře, k večeru mám tak líčení flekaté - fixační sprej můj problém vyřešil. Netestovala jsem ho teda v nějakých extrémních podmínkách, ale na běžný den bohatě dostačuje. Po nastříkání nedělá na pleti fleky a rychle zasychá. Chviličku mám pocit, že na pleti jakoby lepí, ale hned to odezní a vše je úplně v pohodě :) Za mě tedy skvělý pomocník! :)

Mary Kay Fixační sprej na make-up
Mary Kay Fixační sprej na make-up

Snažila jsem se vyfotit rozjasňující pudr, který jsem měla i v poměrně silnější vrstvě, ale nepodařilo se mi to moc zachytit.. :D Tak snad někdy příště ♥

Zaujaly vás novinky? A co vy, používáte fixační spreje na makeup? :)

You May Also Like

9 komentářů

  1. Novinky jsou super, mě se nejvíce zalíbil ten rozjasňující pudr, má i pěkný design. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. No tak ten pudr není produkt pro mě asi, na rozjasňovač málo pigmentované a neumím si představit, že bych si to dala na celý obličej :D

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  3. Ten pudr vypadá fakt krásně, ale na celý obličej si to nedovedu představit :D asi chyba v tisku co

    OdpovědětVymazat
  4. To nee, tak ten swatch je nanesený prstem ve větší vrstvě. Když pudr naneseš štětcem a jen lehounce, vypadá to dobře ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten pudr by pro mě nebyl a fixační sprej by se určitě hodil, ještě žádný nemám :D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. mary kay mám rada, ale moc make up nepoužívam, takže tieto novinky niesu nič pre mňa :P

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovědětVymazat
  7. Ten rozjasňující pudr se mi moc líbí, přesně takové odstíny mám moc ráda:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  8. já mám fixační pudr na make-up od Avonu...taky jsem ho sice netestovala v žádných extra podmínkách, takže těžko soudit, ale jinak taky rychle zasychá a nelepí :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ten rozjasnujici pudr vypadá na pleti opravdu moc krásně :) Jinak u toho fixacniho spreje jsem se chtěla zeptat, jestli to má podobný účinek jako třeba tento permanentní BB? Je to asi zvláštní otázka, ale já se zrovna mezi těmihle dvěmi možnostmi rozhoduji a přemýšlím, ke které se přiklonit.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡