RECENZE: RTĚNKA L'OREAL PARIS COLOR RICHE & BALMAIN, ODSTÍN LIBERATION

L'OREAL PARIS COLOR RICHE & BALMAIN, ODSTÍN LIBERATION

Propadák, zklamání a vyhozené peníze. To vše spojuje tato rtěnka od L'Oreal :D Ano, rovnou hezky v úvodu kápnu božskou. Ale pozor, hodnotím na základě pouze tohoto odstínu, jiné budou podle mě v pohodě - méně výrazné barvy totiž více odpouštějí :) 

Nejvíce mě zlákal jejich nádherný obal, který působí luxusním dojmem. Když jsem je na Notino.cz viděla v novinkách, neodolala jsem :) Navíc tam mají opravdu slušný výběr odstínů a já chtěla zvolit nějaký neobvyklý. Všechny rtěnky z této kolekce jsou krémové, na rtech příjemné. Pigmentace této rtěnky je řekla bych slušná, a to již v první vrstvě, ovšem hrozně flekatí. Barva je po nanesení navíc trochu jiná, než se zdála být - má takový narůžovělý nádech. A přesně ten růžový nádech vám rtěnka na rtech zanechá po setření / odlíčení. Běžným odličovačem bych se toho stainu nezbavila, je potřeba dvoufázový, více olejovitý. A nedej bože, že rty přetáhnete, ani při okamžité opravě se držící čmouhy nezbavíte :D Osvědčila se mi ale aplikace štětcem, protože díky tomu nevypadá rtěnka na rtech tak moc flekatě a jde si s ní líp vyhrát. Ale o to víc se ztratila sytost barvy. 

L'OREAL PARIS COLOR RICHE & BALMAIN, ODSTÍN LIBERATION


Výdrž rtěnky jsem extra dlouho netestovala, protože si s touto rtěnkou asi netroufnu jít ven - jak je rtěnka kluzká a na rtech flekatá, musela bych se neustále kontrolovat. Co jsem ale pozorovala, tak na rtech se mi za nějaké 2 hodiny víceméně nezměnila, takže celkem ok. Jak už jsem zmínila, ne tak nápadný odstín by se nosil mnohem lépe...

L'OREAL PARIS COLOR RICHE & BALMAIN, ODSTÍN LIBERATION
L'OREAL PARIS COLOR RICHE & BALMAIN, ODSTÍN LIBERATION swatch

Níže prosím omluvte suchá místa na rtech, která rtěnka zvýraznila. Všimla jsem si jich až po nafocení :D:)) A jak můžete vidět, rozdíl ve způsobu aplikace je hodně znát. 


L'OREAL PARIS COLOR RICHE & BALMAIN, ODSTÍN LIBERATION

Celkově odstín této rtěnky nemohu hodnotit kladně. Pro mě je to bohužel zklamání! Rtěnka je ale jinak na velmi komfortní a na to, že je krémová, celkem i vydrží. Neutrálnější odstíny však vypadají krásně a určitě tak problémové nebudou :)

Co na tuto řadu rtěnek říkáte? :)

You May Also Like

9 komentářů

  1. Ten odstín je nádherný a přímo pro mě, škoda, že je tak na prd :/

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt nádhernej, ale jak je vidět na fotce mých rtů, je to průšvih :D :/

      Vymazat
  2. Parádní odstín, ale na rtech opravdu nevypadá hezky, škoda.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Na podzim fajn barvička. Tyto odstíny bohužel flekatí. Já mám v této barvičce tekutou rtěnku od Rimmelu a není to zase tak hrozné. Když si s vykreslením trošku vyhraji, rty jsou sjednocené a žádné fleky. Je to škoda no :-(
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  4. ja mam doma odtieň Glamazone a musim povedať, že ej perfektný! Patrí tiež k tým tmavší a bola som prekvapená, že na to aký ej matný je dosť krémový. A vydržal mi ozaj dlho a to aj po jedle čo je celkom úspech. Z acelý večer som ho nemusela opraviť a tak nejak prirodzene odchádzal. Tiež som sa bála, že mi nepôjde odlíčiť ale nakoniec aj to šlo úplne v pohode :) jediné čo, že pery dosť vysušoval, ale s tým sa musí pri matnom rúži asi počítať
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
  5. Mě takové odstíny vůbec nelákají.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem z tého řady chtěla vyzkoušet nude odstín, ale barevně by mi nesedl. Škoda, že je fialový odstín nerovnoměrný a flekatý, mám tyhle extravagantní barvy moc ráda. Za mě můžu doporučit Transylvanii od NYX ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Achjo, to mě mrzí! Protože odstín je to opravdu nádherný. Velmi podobný, akorát o něco světlejší odstín rtěnky mám ve své rtěnkové sbírce, akorát od Macu :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡