OVER KNEE BOOTS & HOUNDSTOOTH SKIRT


Po několika týdnech (nebo spíš měsících?) publikuji nový outfit, yeey! A nejspíš by měl nést podnadpis "neumím pózovat" :D :D Fotky jsme nafotily včera s Aničkou, její outfit najdete určitě brzy u ní na blogu, a ráda bych jí tímto ještě jednou poděkovala za krásné fotky. Když jsem je prohlížela, musela jsem se fakt smát a zároveň se nad sebou zamyslet: to opravdu na 97% fotek musím mít stejnou pózu? :D Potřebuji někoho, kdo by striktně mé pohyby korigoval :D :))

Tento outfit post vznikl především kvůli sukni, kterou jsem nedávno koupila v sekáči. Pro brňačky, přesněji na ulici Domažlická 2, hned u zastávky busu 67 (Štefánikova ulice). Do tohoto sekáče chodím ráda už několik let, není tam ani tolik lidí, co třeba v samotném centru města. Řekla bych, že největší procento sortimentu zahrnují nejrůznější svršky a většina oblečení je dámská. Je tam ale od každého něco, i je tam slušný výběr obuvi. Najde se tam i dost vyloženě značkových kousků. Jsem ráda, že jsem tam objevila tuto zajímavou sukni se vzorem kohoutí stopy



Taktéž jsem vám chtěla ukázat brýle, které mi přišly ze Zaful.com. Původně jsem si myslela, že budou mnohem menší, takového retro vzhledu, jestli víte co myslím :) Proto jsem byla překvapená, jako obří jsou.. zvlášť na fotce níž můžete vidět, jak nízko posazené je mám, aby nevypadaly tak strašně :D Skla jsou taky celkem průhledná, takže brýle jsou spíš jen jako doplněk, než přímo ochrana před sluncem. Je ale dobré, že si je kolem nosu můžete nastavit, což ne každé brýle dovolují. Kdyby byly menší, líbily by se mi o dost víc.. :) 



Sukně má na oko střih překřížení, který se mi moc líbí  - v reálu je to ale jen díl navíc :) Jinak teda oba díly jsou stejně dlouhé, ale díky bokům se mi sukně trochu zvedá, no možná to znáte :D :) Myslím si, že střih i odlišné vzorování vypadá dost efektně. Původně je z Missguided. 

Ještě zmíním tohle černé triko s dlouhým rukávem, kupovala jsem si ho v Zaře a musím říct, že mě v nedávných mrazech docela zachránilo. Asi to neumím přesně vysvětlit, ale má jakoby silnější materiál, je ale pružné a obepíná postavu. Jednoduše mega pohodlný triko na zimu a navíc vypadá skvěle. 


Kabát: F&F (sekáč)
Triko: Zara
Sukně: Missguided (sekáč)
Over the knee boty: Zaful.com
Kabelka: Modino.cz
Brýle: Zaful.com

Budu moc ráda, když mi dáte vědět, co na outfit říkáte! :) 

You May Also Like

17 komentářů

  1. Slusi Ti to moc Kaci :) skvely outfit i liceni se mi libi, vlasy suprovy

    OdpovědětVymazat
  2. Také musím prolítnout nějaký ten sekáč , když tam jsou tak pěkné kousky :-)

    OdpovědětVymazat
  3. tyjo Kači, na těhle fotkách ti to fakt moc sluší, líčení i outfit...pecka!! :) a ty brýle náhodou vůbec nevypadají špatně :) co se mi ale hrozně líbí, je ten kabát, ten je vážně super! :) a moc díky za tip na sekáč, v Brně jsem ještě nenarazila na žádný, který by mě "uchvátil" tak, abych se tam podívala znovu...takže se tam určitě půjdu kouknout :)

    OdpovědětVymazat
  4. Sukně je sice pěkná, ale mě nejvíce zaujaly boty, ty jsou fakt parádní. Jinak ti to sluší a outfit je super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jo, ty sluneční brýle ti hrozně sluší a sukně je prostě bomba:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  6. ta sukne je super ulovek a kabat je taky paradni:)

    OdpovědětVymazat
  7. Si krásna! Veľmi sa ti to hodí! Sukňa je dokonalá!!!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  8. Jsi kočka! :) Vše jsi skvěle zkombinovala, sluší ti to. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  9. milujem tu suknu a kabat! :) a tiez ten detail hodiniek cez rukav :)
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
  10. Sluší ti to, krásná sukně i vlasy! :)

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Super outfit, presne podľa môjho vkusu, naozaj od hlavy až po päty by som si to obliekla!:):D
    THE NOELA

    OdpovědětVymazat
  12. outfit je super, pekné fotky :) okolo toho sekáča chodím každý deň, lebo to mám po ceste na intrák, a vždy som sa zamýšľala, či sa tam oplatí ísť... tak vďaka tvojmu odporúčaniu asi vyskúšam ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  13. Ty boty vypadají fakt luxusně!! :) zkusím si je na zafulu najít

    OdpovědětVymazat
  14. Pózy mívám často také často stejné na všech fotografiích, z toho si nic nedělej a nebo mrkni na pózy nějakých jiných blogerek, či modelek a před fotkou si ji zkus. Časem se to dá prý naučit. Já to tak zkoušela jednou a docela se povedlo.
    Outfit je parádní, vypadá elegantně a je krásně sladěný.

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  15. Jsi jako panenka :-), opravdu ti to moc sluší. A ten kabát? závidím!
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡