MARY KAY: SATIN BODY, SATIN LIPS & TIMEWISE AKTIVÁTOR S VITAMINEM C


Zvlášť teď potřebuje naše pokožka pořádnou výživu - tedy minimálně moje. Trpím na suchou kůžičku kolen nehtů, ruce, lokty, rty... Před nějakou dobou mi přišly dva balíčky od Mary Kay, které ukrývaly produkty vhodné pro mou  pokožku :) Jedná se o řadu Satin body, které je zaměřená na hydrataci, výživu a zjemnění pokožky těla, obsahuje bambucké máslo. Satin lips - péče o rty v podobě peelingu a balzámu. Na konci článku bych vám ráda představila jejich nový Timewise aktivátor s vitaminem C.
Péči Satin Body shrnu tak nějak dohromady, tentokrát to nebude každý produkt zvlášť.. :)


Péče o tělo SATIN BODY


Nová sada Satin Body obsahuje tyto tři produkty: peeling, sprchový gel a tělové mléko. V této řadě si můžete ještě pořídit tělový krém. Základem produktů je bambucké máslo, které obsahuje omega-3 mastné kyseliny, které pomáhají udržovat přirozenou hydratační bariéru pokožky. Již po staletí se používá k ochraně, výživě, zjemnění a hydrataci pokožky. Bambucké máslo je skvělé pro každodenní lázeňský zážitek a nachází se ve všech přípravcích Satin Body, po jejichž použití bude pokožka krásně hydratovaná. Produkty mají vůni bílého čaje a citrusu, do které jsem se naprosto zamilovala! :)

Z celé řady jsem nejvíce nadšená z tělového mléka, které používám téměř každý den. Samo o sobě je trošku hutnější, než by se u tělového mléka dalo čekat, ale jakmile jej začnete roztírat, svou konzistenci náhle změní :) Roztírá se po těle úplně parádně a rychle se vstřebává. Okamžitě cítím vyživení, takže produkt má očekávání stoprocentně naplňuje.

Dále je v sadě sprchový gel a peeling. Gel si užívám také, ale samostatně bych si jej asi nekoupila - raději bych investovala do peelingu čí zmíněných krémů. Je to ale příjemné zpestření celé sady, protože stejně nádherně voní :D :)) A s peelingem jsou skvělá dvojka. 

U peelingu se mi zamlouvá jeho konzistence, která je krémová a abrazivní částečky jsou jemné, tudíž je používání vhodné pro každý den :) Jelikož konzistence je jednolitá, nikde neopadává a tak se velmi komfortně nanáší. Složení je obohaceno o slunečnicový olej. Celkově si tento peeling užívám, a tak mohu jedině doporučit.


Velmi blízkým produktem je tělový krém. Součástí složení tělového krému je mangové máslo, slunečnicový olej a olej z meruňkových jader. Krém je nepatrně hutnější, než mléko, oba produkty mi ale připadají hodně podobné. Rozdíl vidím spíše jen v délce vstřebávání :) Používám ho nejraději večer před spaním na nejsušší místa.


Ukázka konzistencí. Krém jsem maličko víc rozetřela, je ho menší vrstva,  s mlékem mají konzistenci docela podobnou :)
klik pro zvětšíní ↓


Péče o rty SATIN LIPS


Měla jsem opravdu radost, když mi přišel tento set produktů na rty (peeling a balzám). A to především proto, že jsem ještě žádný peeling na rty neměla :) I tyto produkty obsahují bambucké máslo a božsky voní - a chutnají! po bílém čaji a citrusu. Peeling je cukrový, ve složení najdeme také slunečnicový olej. V balzámu na rty je kromě bambuckého másla, jojobové máslo.

Musím uznat, že oba přípravky si mě maximálně dostaly! Použití scrubu je komfortní, stačí ho opravdu malé množství a díky jeho chuti se na aplikaci vždy těším :D :) Po použití nemám pocit vysušení, protože je peeling hezky vyživujicí. Balzámem celý proces doladíte :)
Tento set bych si znovu jednoznačně koupila a vám ho mohu doporučit také! :) 


↓ nahoře balzám, pod ním peeling

TimeWise Aktivátor s vitaminem C

Tuto novinku bych vám zatím ráda představila, ale jelikož jsem jej ještě nezkoušela, svůj názor vám neřeknu :) Recenzi jsem ale viděla u blogerky Hanky, tak se můžete mrknout k ní - hodně si tento produkt chválila :) 
O co se jedná? Je to v podstatě čistý vitamin C, který přidáte do svého pleťového séra.
  • Tato novinka v kosmetickém průmyslu využívá průlomovou technologii, která dodává vaší pleti čistý vitamín C v podobě malého rozpustného čtverečku
  • Jakmile se vám čtvereček na dlani rozpustí, stabilizovaný derivát vitamínu C, který je v aktivátoru obsažen, se na vaší pleti přemění v čistý vitamín C.
  • Dermatologicky testováno
  • Klinicky testováno na podráždění kůže a alergie.
  • Po dvou týdnech by měla být pleť zářivější, mít jednotnější tón a jemné i hlubší vrásky jsou zredukovány.
Více si můžete přečíst zde






Zaujal vás nějaký produkt? :) 

You May Also Like

8 komentářů

  1. Péče o tělo vůbec nevypadá špatně. Nové obaly se mi líbí.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. To vůbec nevypadá zle! Akorát většinou nemusím vůni citrusu, ale teď jsem třeba měla jeden sprchový gel od Cien a ta vůně mě mile překvapila. :)
    jsem Katrin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyto produkty mají nádherně vyváženou vůni, myslím si, že převažuje bílý čaj, takže by ti mohly sedět :)

      Vymazat
  3. Mě se nejvíce líbí výrobky na rty, peeling musí být super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Produkty Satin Body mám doma a sú skvelé. Ten vitamín C vyzerá zaujímavo a išla by som do toho keby to nebolo také predražené.

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  5. O té péči o rty jsem ještě neslyšela, ale musí být úžasná:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  6. Skvěle vypadá péče o rty. Bez balzámu si to snad ani neumím představit, ale peeling na rty jsem ještě nezkoušela, určitě někdy vyzkouším.
    http://everyday-lifecz.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Dobry den,krasne sepsane a shrnute.mohu s Vasim svolenim sdilet? Diky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡