BLOGERSKÁ AKCE - ASTRID & AVON (ÚNOR '18)


Jak jste si již mohly všimnout na mém instagramu, minulý týden jsem se účastnila v Praze dvou speciálních akcí. Celé mé plánování začlo tím, když mi Anička nabídla, že s ní mohu 20.2. jet na akci pořádanou Avonem. Následující ráno mi však přišla pozvánka od Astrid, na sešlost, která se konala 21.2. :D Když jsem svoji situaci Astridu popsala, byli tak ochotní, že jsme mohly s Aničkou na akci spolu :)) V Praze jsme tedy přespaly a užily si skvělý dva dny. O to více mě pak mrzí, že se taková PR setkání v Brně vůbec nekonají... V dnešním článku bych vám chtěla ukázat několik fotek z našeho bloggers tripu :)



Ačkoliv byla akce s Astrid až druhá v pořadí, začnu jí, abych vás naladila na jarní atmosféru :)) Což se Astridu skvěle podařilo, posuďte samy.


Prezentace produktů vypadala opravdu skvostně. Můžete zde vidět zvláčňující balzámy na rty, krémy na pleť a čisticí olej z řady Beauty Elixir a vyživujicí krém na ruce Velvet Touch s avokádovým máslem, který jsem si okamžitě zamilovala! :)


V rámci setkání jsme si mohly uvázat kytici dle svých představ, radil nám šikovný pan florista. Nechala jsem si od něj vybrané květy přeskládat a řeknu vám, hned byl výsledek reprezentativnější :D:)


K dispozici jsme měly i výborný catering, ale jelikož jsem byla zrovna po obědě, vyzkoušela jsem pouze tuto ovocnou mňamku! :)


Celý interiér byl obklopen květinami :) ♥


Na setkání jsem viděla známé tváře, což je vždycky hrozně fajn. Jsem ráda, že jsem konečně osobně potkala Verču, společně i s Aničkou jsme se vyfotily :) Z blogerek, které znám, byla na akci například Brixinka, Blueberry Pink, nebo KejT. Přišla jsem na to, že tolik influencerek neznám, takže pokud jste tam náhodou byly taky, dejte vědět do komentu :P


A tak jako správná turistka jsem se musela vyfotit, že ano :D:)



Akce s Avon byla úplně jiného rázu. Konala se v hrozně cool, industriálním prostoru a také bylo vše do detailu vyladěno!


Avon spouští nový projekt nazvaný #fandimezenam, který vyzývá ženy, aby sdílely své ženské inspirace :) Více se můžete dozvědět zde, kde najdete i video s rozhovory.


V hlavním sále byla opravdu luxusně instalována prezentace jejich produktů, jednalo se o dva parfémy, řasenku a tuším chladivý gel proti celulitidě. 


Nejvíce se mi líbí fialové odstíny rtěnek, co vám? :)


Akce se účastnilo mnoho známých influencerek, v pozadí naší fotky můžete vidět Míšu Stylewithme myslím s Aničkou Šulcovou (ne, nebylo to úmyslně :D), byly zde holky z ACOS i s jejich mamkou, Natálie Kotková, Terry MakeupTutorials, Alice z blogu Mámou stylově, Sharlota a také třeba Blueberry Pink, která byla i na akci s Astridem :)


Zde byl catering naprosto boží, nejvíc mi chutnaly mini burgříky, který jsem tak nějak zapomněla vyfotit :D:))


Tváří Avonu je Dara Rolins, v úvodu celé akce nám byly představeny základní myšlenky nového projektu.


Lucka a Nicol měly na sobě trička pro Avon pochod.


Červená bundička se stala osudnou bílému popruhu od foťáku, který je nyní z jedné strany krásně načervenalý :D A ničím to nejde dolů!! Grr :D :)


Doufám, že se vám tento článek líbil - budu moc ráda, pokud mi dáte vědět v komentářích, jestli vás tento typ článků baví! :) Za dva týdny pojedu na akci s Weledou, tak ať vím, jestli udělat další report! :)

Mějte se krásně!

You May Also Like

13 komentářů

  1. No pane jo. Ty akce vypadají skvěle :) Ale abych řekla pravdu o trošinku více mě zaujaly víc něž kosmetika ty květiny všude kolem vás :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkně zpracovaný report, Kači. Jsem ráda, že nám to tak vyšlo :) Sama budu u fotek teď přes víkend vzpomínat, jaký super 2 dny to byly! A burgříky byly fakt top, já mám pár fotek :)

    OdpovědětVymazat
  3. Astrid bol supeeer!! Dúfam, že tých akcii bude pre mňa v Prahe do budúcna viac, pretože by som rada pospoznávala aj české kolegyne :) Češky totiž viac sledujem na YT ako blogy, tak ma to aj veľmi mrzelo, že som dosť nemala prehľad :(
    Avon sa konal inak v rovnaký deň u nás v Bratislave, tak ten som kvôli Astridu zmeškala :) ale neviem, či ten event bol tak cool ako u vás, lebo teda len čumím na tie Avon fotky, že wow!!

    Drew's beauty

    OdpovědětVymazat
  4. Jů, fotku si hned ukládám a nechám vyvolat :) Kači, ta červená bundička je senzační, moc Ti to slušelo. Jinak teda udělaly jste si krásnej pobyt takhle na 2 dny v Praze a ještě spojený se skvělýma akcema. Ten ovocný košíček jsem taky měla a byl výbornej :) Krásný fotky

    OdpovědětVymazat
  5. tyjo, muselo to být super! :) z těch fotek z Astridu je mi ale akorát smutno :D a to proto, že jsem si uvědomila, že to vypadá, že jaro ještě dlouho nepřijde :( :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ta prezentace produktů Astrid vypadá vážně úžasně! Muselo to být skvělé:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  7. wow, obě akce vypadají skvěle! Ráda bych se na nějakou z nich také podívala. Ty květiny a dekorace se mi moc líbí. Super musí být i setkání s jinými blogerkami. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  8. veľmi pekné fotky z akcií, určite si si ich poriadne užila, ja milujem akcie, pretože sa tam spoznám s ďalšími blogerkami alebo kamarátkami ktoré majú rovnaké záujmy ako ja. Značku Astrid mám veľmi rada ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Super článok! takéto posty ma bavia, takže určite chcem vidieť aj ten s weledou! Navyše tú značku milujem :D

    OdpovědětVymazat
  10. parádne akcie! :) toto je jedna z tých najlepších častí blogovania :) to občerstvenie a prostredie :) určite ste si to užili :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡