BIONE - ANTAKNE PLEŤOVÝ PEELING


Ahojky! Dnes bych vám ráda představila peeling značky Bione, který již delší dobu používám. Kupovala jsem ho na Notino.cz za 79,-Kč, což je supr cena :) Jelikož má na stránkách opravdu skvělé hodnocení od mnoha zákazníků, rozhodla jsem se jej také vyzkoušet. 

Peeling Bione Cosmetics Antakne je primárně určen na pleť, použít jej lze ale i k očistě celého těla. Rychle a spolehlivě odstraňuje všechny nečistoty, přebytečnou mastnotu, zbytky líčidel i odumřelé kožní buňky. Za úkol má dokonale vyhladit pleť a pokožku celého těla, čistí i ucpané póry. Příjemně pokožku prokrvuje a díky mentolu chladí. Přípravek neobsahuje žádná chemická barviva, parabeny, silikony, SLS ani SLES. Peeling obsahuje jemnou hypoalergenní parfemaci a přírodní látky v bio kvalitě.

U poslední oficiální větičky bych se ale zastavila. Po jemnou a hypoalergenní parfemací si představuji trochu něco jiného. Peeling má totiž opravdu silnou mentolovou vůni a to při aplikaci na obličej nemusí být každému úplně příjemné. I já jej na obličej použila snad jednou, raději jej používám na zbytek těla.

Díky pravidelnému obrušování pokožky pomůžete například krémům lepší vstřebání, a tak i lepšímu výslednému efektu. Je to tedy krok, který bychom neměli opomíjet. Kůže bude zregenerovaná a zbavená starých kožních buněk. Kromě vyhlazení pomůže i s dalšími potížemi. Peeling je vhodný i při celkově unavené pokožce, nestejnoměrném zabarvení, sluncem mírně poškozené pleti, pigmentových skvrnách, jemných vráskách, akné či rozšířených pórech. Pozor si však dejte na příliš časté používání, to pro kůži není zdravé. Zásadní je velikost a hrubost abrazivních částeček, musí být vhodné pro váš typ pleti.
Složení peelingu kombinuje niacinamid s glycerinem a alkoholem - poskytuje očistný a zdravotní efekt, reguluje tvorbu kožního mazu, tea tree - má antimikrobiální účinky, allantoin a panthenol - účinně zklidňují a hydratují, oleoamin - hydratuje, potlačuje rozvoj mikroorganismů a vyživuje, mentol - osvěžuje a prokrvuje, příjemně chladí. Shrnula bych to asi tak, že obsahuje látky, které pleť vyčistí do hloubky a zároveň pleť dodají potřebnou péči a svěží pocit! :) 


Peeling má nenápadné abrazivní částečky, které jsou k pleti šetrné. Jak už jsem řekla, používám jej na tělo, kde mi částečky dostačují a peeling plní svoji funkci velmi dobře :) K aplikaci stačí menší množství produktu. Samotné balení je taky super, peeling se nabírá jednoduše a balení i dobře těsní. 

Opravdu hodně si užívám chladivý efekt peelingu, který podtrhuje i jeho silná svěží vůně - myslím si, že především v létě si jej užijete ještě víc! :D :)) Tento peeling mě tedy vážně baví a mohu vám jej jedině doporučit! Sama si jej ráda koupím znovu.



Zkoušeli jste něco od značky Bione? Zaujal vás tento peeling? :)


You May Also Like

8 komentářů

  1. Tuto značku nepoznám, ale mám rada celkovo všetky peelingy:)

    OdpovědětVymazat
  2. O této značce jsem neslyšela, ale určitě se na něj podívám. Ten chladivý efekt by se hodil :)

    CZECHHONEY: V.’s World  

    OdpovědětVymazat
  3. peeling vypadá super :) ale nevím, jestli bych něco "navoněného" snesla na obličeji :D raději mám totiž neutrální vůni...na zbytek těla ale může být dobrý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to právě stejně, proto jej používám na tělo, na které je také vhodný :)

      Vymazat
  4. Tuším, že jsem od této značky ještě nic neměla, ale už jsem se dívala ne jejich šampony. Jinak peeling vypadá opravdu dobře, akorát by mi možná trochu vadila ta mentolová vůně. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. No nevypadá špatně, až na tu vůni. :) Já zkoušela jejich šampony a za mě celkem nic moc.

    OdpovědětVymazat
  6. Ten chladivý efekt musí být úžasný! No a ta barva je taky boží:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡