VELKÁ RECENZE KOSMETIKY PIERRE RENÉ


Jak už nadpis napovídá, dnes to bude opravdu nadupaný článek! :) Poslední dobou jsem toho měla v životě nějak moc, proto jsem dlouho ani nevydala článek... Ovšem na druhou stranu, měla jsem delší čas na testování a řeknu vám, stálo to za to! ;) 

PIERRE RENÉ - MAKE UP BASE ILLUMINATING

Jedná se o prozařující bázi pod make up s reflexními pigmenty. Za úkol má dodat pleti svěží a zářivý vzhled. Díky liftingovým extraktům z plamatky zelné a vitaminu E má anti.age a ošetřující účinky. Toť oficiální popisek, ale co skutečnost? :) Musím říci, že mě tato báze opravdu baví. Jak už můžete vidět níže, kde jsem bázi aplikovala pro představu na ruku, dodává nádherný lesk, který na pleti vypadá přirozeně a krásně :) Pokožka je vyhlazená a následný makeup vypadá o poznání lépe. Za mně tedy povedený produkt, určitě bych do něj v budoucnu šla.



PIERRE RENÉ - SKIN BALANCE COVER FOUNDATION

Jako druhý tu mám makeup. Ačkoliv nejsem světlý typ, má pleť je v obličeji přes zimu zkrátka vybledlá :D Asi víte kam tím mířím. Dostala jsem na vyzkoušení dva makeupy, tento je o něco světlejší a jakštakš mi sedne, ten druhý mi odstínově bohužel nesedí. 

Jedná se o voděodolný, vyrovnávací makeup - má obnovovat elasticitu pleti, zakrývat nedokonalosti a vydržet několik hodin. Také se má přizpůsobit tónu pleti, a je vhodný pro všechny typy. Obsahuje vitamín E, extrakt z okurky a Tea tree olej.

Tento makeup volím velmi ráda a často, jen do něm musím namíchat trochu zesvětlujících kapek, ale nic hrozného :) Pleť mám smíšenou, místy mastnou, místy se suššími místy a sedí mi skvěle. Krytí má opravdu velmi dobré, jak je zvykem říkat, pleť vypadá trochu vyfotošopovaně - ovšem stále přirozeně! :) Ani nemám potřebu makeup zapudrovávat, má takový sametový efekt. Během dne jej nemusím ani kontrolovat, nikde se neslévá a nemizí. Za mně tedy super makeup!

Odstín 23 Nude

PIERRE RENÉ - ADVANCED LIFT FOUNDATION


Jak už jsem zmínila, tento makeup mi bohužel odstínově vůbec nesedne, a tak pro mě bylo testování obtížné. Musela bych jej míchat s velkým množstvím zesvětlujících kapek a nebo světlejším makeupem, což by postrádalo smysl. Tak možná mi sedne v létě :) Alespoň vám sem o něm napíšu základní info :)

Liftingový make-up s okamžitým účinkem a unikátní recepturou. Již po prvním nanesení dodá make-up Vaší pleti hloubkovou podporu, díky nejmodernějším poznatkům a komplexu PHYTOSQULAN s vitamíny A, E a B3 pleť vypne a zpevní. Výtažky z rostliny Spilanthes Acmella pak fungují jako přírodní botoxová kůra a současně pleť zklidní. Velmi dobré krycí vlastnosti. SPF 15. Bez parabenů. Dermatologicky testováno.

Jak vidíte, pro mě je bohužel příliš tmavý. A to mám v obličeji ještě o pár odstínů světlejší pleť, než na těle.. :) Jedná se o odstín 05 Natural.

PIERRE RENÉ - EYEBROW SET

Co mi ale sedne úplně perfektně, je tato paletka na obočí! Má přesně ty neutrální odstíny, které potřebuji :) Ty dva tmavší můj přirozený odstín perfektně vystihují, mimochodem si jsou navzájem docela podobné, světlý stín se mi také hodí. Ve čtvrtém okýnku je vosk k zafixování. Ten já osobně moc nepoužívám, protože mám pak dojem, že obočí vypadá slepeně a ještě více tím nanesený stín ztmavne - ale čas od času ho použiji, nevypadá to nijak špatně :) Je to asi spíše tím, že jsem zvyklá na obočí používat tužky. Po paletce sahám ráda, za mně super a konečně výborná barva stínů! Paletka je velmi povedená, odstíny přirozené a tak akorát pigmentované. Součástí je i oboustranný štěteček, což se hodí :) 




PIERRE RENÉ - SUPER CONTOUR LINER

Dále tu mám pro vás tip na černé linky v automatické tužce. Při vyhledání na internetu jsem zjistila, že má na konci nejen pomůcku pro rozmazání linky, ale když ji vytáhnete, na druhé straně je navíc plastové ořezávátko, které přijde vhod. Já ten rozmazávací hrot nepoužívám, takže zhodnotím tužku jako takovou. Možná jsem ani nečekala, že by mě tužka výrazněji oslovila - jenže opak je pravdou! :) Má totiž skvělou výdrž. Po nanesení drží na místě a nehne se z něj po několik hodin. Jo, neběhala jsem s ní maraton, ale venku je zima, slzí vám oči, přejdete z chladu do tepla, zpotíte se.. vydrží skvěle :D :) Opravdu se mi ještě ani jednou nerozmazala, takže já jsem velmi spokojená! :) 

Ukázka jedné vrstvy a rozmazání.

PIERRE RENÉ - SLIM LIPSTICK RICH odstín 07

Jedná se o matnou rtěnku s vysokou pigmentací, která má být navíc dlouhotrvající. Je nabízena ve 12 odstínech, tato konkrétní je nude, hodně do růžova. Tento odstín mi ale vůbec nesedí :D Foťák jej zachytil více do broskvova, ale na mých rtech vypadá jako světle růžová, která mi vůbec nelichotí. Rtěnka jako taková je po nanesení komfortní, na rtech ji v podstatě necítíte. Nezaschne, na rtech je stále hezky krémová - ale vážně matná :) Ani nemám pocit, že by mi rty vysušovala, její minus je ale v tom, že zvýrazní každičkou vrásku či suché místo. Výdrž rtěnky jsem nemohla moc posoudit, jak už jsem napsala, odstín mi nesluší, a tak po rtěnce příliš nesahám O:) Ale minimálně dvě hodinky na rtech vydrží krásná. V jiném odstínu bych ji určitě využila a otestovala víc :) 



PIERRE RENÉ - VOLUME RICH MASCARA

Řasenka dodávající objem bez slepení jednotlivých řas, je skvělá pro tenké, krátké nebo jemné řasy. Má hydratační účinky s ochrannými prvky, je obohacená o keratin a panthenol a obsahuje výtažky z akácie a minerály. Dokonale kulatý kartáček nanáší velmi lehkou, krémovou formuli a výsledkem jsou dokonale husté a posílené řasy. Řasenka je smývatelná vodou a hypoalergenní.

Kartáček řasenky je opravdu velmi hustý, což má za následek delší proces aplikace - tedy alespoň v mém případě. Na druhou stranu je výborný pro spodní řasy :) Maskara jednotlivé řasy oddělí a dodá na objemu. Bohužel jsou mé řasy takové nijaké, takže ukázková fotka není až tak dobrá :D Rozdíl ale uvidíte na fotce u druhé testované řasenky.. :) Za celý den jsem ji neměla opadanou či snad rozmazanou, takže za mě ano! :) 




PIERRE RENÉ - SUPER CURLY MASCARA

Řasenka má za úkol řasy tvarovat, má speciální profilovaný kartáček k perfektnímu natočení :) Obsahuje hydratační složky a vitaminy, přispívající k pružnosti a lesku řas. Kartáčky tohoto tvaru mi obecně sednou! Není tedy divu, že i tuto řasenku ráda používám :) Na fotce to není až tak vidět, ale řasy mi udělá fakt výrazné, prodloužené, ale neslepené :) Opět, za celý den žádné opadání, či rozmazání. Za mě super!



PIERRE RENÉ - LOOSE POWDER

Pudr má být dlouhotrvající, zanechat pleť hladkou a jemnou, udržovat ji hydratovanou. Na začátek vytknu trošku nešťastné balení - u takového musíte prostě čekat, že se vám místy něco málo vysype. Na cestování tedy vhodný určitě nebude, protože by se vám do víčka vysypalo asi větší množství. Takhle na doma to ale nedělá, takže mi to až tak nevadí :) A to především z jednoho důvodu - ten pudr je fakt super :) Na pleti není ani poznat (samozřejmě vám pleť zmatní :D), nedělá žádné stopy ani nic podobného. Je v odstínu 03 transparent, ale trochu zabarvený je, takže se nebojím ani bílých fleků, které u bezbarvých pudrů hrozí. Dokonale matná pleť po celém dni nevydrží - komu jo, prosím vás?, ale řekla bych, že si tento pudr vede velmi dobře. 





Pokud vás zajímá víc, mrkněte na FB stránky či Instagram Oh Make-up.

Nově seženete značku Pierre René i v OD Kotva v Praze.



Znáte tuto kosmetiku a zaujalo vás něco? :)


You May Also Like

9 komentářů

  1. První řasenka mě celkem zaujala, sice má zajímavý kartáček. :) Tuto kosmetiku vůbec neznám.

    OdpovědětVymazat
  2. Značku vůbec neznám, ale můžu říct, že mě zaujala tak možná jenom báze a makeup :)

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  3. Značku som ešte neskúšala, ale tie produkty vôbec nevyzerajú zle :)

    Ardnaxela

    OdpovědětVymazat
  4. Docela mě zaujala ta báze, jinak značku neznám:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  5. Popravdě na úvodní fotce jsem nemohla odtrhnou oči od té nádherné kočkandy :-D ale teď vážně. Značku vůbec neznám a zaujala mě odstínově ta matná rtěnka :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  6. Ten nude make up vypadá fakt úžasně :) ale kočička mě zaujala více :DD

    http://xoxoronnie.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Značku znám, ale že by mě nějak okouzlila, tak to se bohužel říct nedá. Ovšem, co nebo spíše kdo mě dokázal okouzlit je kočička!! :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  8. Značku znám, používám make up, skvěle kryje, vydrží celý den, právě jsem dostala podkladovou bázi pod make up, tak doufám, že budu mile překvapena. Pudr zde v recenzi vypadá zajímavě, možná také vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
  9. Taky znám tuhle značku a za mě taky supr.Makeup opavdu dobře kryje.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡