VALENTINE WISHLIST


Po dlouhé době jsem se rozhodla pro menší wishlist a zároveň tipy pro vás, co se zrovna prodává na e-shopu Zaful.com :) Zrovna tam probíhá slevová akce, více informací zde. I v tomto duchu jsem do dnešního článku vybírala oblečení, ovšem takové, které můžete nosit i v běžný den - nic, co hlásá be my valentine a podobně :D:) 
Myslím si, že jsem našla docela jednoduché kousky, na které se sama snažím při nakupování zaměřovat. Přišla jsem ale na to, že můj šatník je díky tomu trochu nudný a smutný, takže to chce rozbít nějakou barvičkou či extravagantnějším kouskem - a právě k takovým se to basic oblečení skvěle hodí :) 

Hi guys! In this wishlist I picked up some latest pieces which you can find on Zaful.com. They're having on their site valentines day sale together with other special events such as valentine day special. Check the links out for more informations! :) I will spend the valentine's day 2018 alone, because my boyfriend will be abroad for golf training again. That's also why I chose the clothes, which you can wear any time, not only on valentines day. Most of it are basic pieces, but it's good to break it with some colorful, or extravagant piece.





Tyto botky mě obě hned zaujaly svou nevšedností. Osobně bych je nenosila, protože já a podpatky nejsme kamarádi, ovšem vypadají úžasně! :)

Slavíte Valentýna, nebo tomuto svátku nedáváte žádnou váhu? Podle mě je to až moc komerční, ale na druhou stranu, proč si neudělat den nějak výjimečným.. :)
A jak se vám líbí můj výběr?

You May Also Like

8 komentářů

  1. Valentýn na mě už pořádně dýchá a to jsme ho nikdy neprožívali :) Ale loni jsme si udělali krásný večer a doufám, že to letos bude pokračovat :))

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. My Valentýna neslavíme, jen si dáme nějakou sladkou drobnost. Tvůj výběr se mi líbí, ale úplně nejvíce mě zaujala ta první dvojice. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Já Valentýna neslavím, nemám s kým :D Tvůj výběr se mi líbí :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Nejvíce se mi líbí růžová semišová sukně a košile s výšivkou, ty bych taky hned brala ♥
    My si s přítelem k Valentýnu většinou dojdeme někam na jídlo, ale rozhodně z toho ani jeden neblázníme a nevymýšlíme ten nejoriginálnější kýč.

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se líbí nejvíce ty svetry!

    OdpovědětVymazat
  6. Oblečení se mi líbí, nejvíce asi ty svetrové šaty s vázáním.

    OdpovědětVymazat
  7. Nějaké šaty teplé by se mi hodily :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡