MOJE AKTUÁLNÍ PÉČE O VLASY || REDKEN CURVACEOUS


Krásný nový rok všem! Započneme ho recenzí, a tentokrát na produkty určené pro vlasy. Psala jsem to už několikrát, moje vlasy jsou hodně neposedné, působí krepatě a věřte nebo ne, díky přirozeným vlnám vypadají lépe před učesáním 😄 Změny docílím při tepelné úpravě, když vlasy narovnám, nebo žehličkou navlním. Na druhou stranu si je ale nechci ničit, že ano :)

Z e-shopu Pro-vlasy.cz mi zaslali několik produktů k vyzkoušení, určené přímo pro můj typ vlasů. Jedná se o bezsulfátový, vysoce pěnivý šampon, kondicionér pro vlnité vlasy a krémové sérum pro vlnité vlasy značky Redken, vše z řady Curvaceous. Čtvrtý přípravek je sprej pro lesk vlasů od Wella. Prozradím vám, že jeden z přípravků není dobrý pouze pro vlny, ale i objem! 


REDKEN CURVACEOUS ŠAMPON
Krémový šampon pro vlnité až kudrnaté vlasy

Čistí, vyživuje a posiluje vlasy, zatímco aktivuje jejich vlnitost
Chrání před krepatěním
Lehce pěnivé složení umožňuje jemné mytí
Neobsahuje sulfáty

REDKEN CURVACEOUS KONDICIONÉR
Krémový kondicionér pro vlnité až kudrnaté vlasy
Hydratuje, zhebčuje, dodává lesk a chrání před krepatěním
Vrací do vlasů lipidy a aktivuje vlny
Usnadňuje rozčesávání a tím chrání vlasy před lámáním

O šamponu i kondicionéru vám napíši zároveň, protože je používám v jednom mytí :) Nenechte se zmást optickou iluzí na fotce, oba přípravky mají totožnou velikost balení a obsah mají 300ml. Všechny výhody přípravků jsem vám zmínila přehledně výše, no ale jak jsem spokojená? U šamponu mě překvapilo, jak vysoce pěnivý je. Při použití nanesu polovinu množství přípravku, než u jiného šamponu - což je jak pohodlné při samotném mytí, tak příznivé po finanční stránce :) Věřím, že mi toto balení vydrží ještě nějaký ten pátek. Když jsem při mytí použila pouze šampon, vlasy jsem neměla nijak vysušené a neprahnily po další péči :) Jelikož mám ale vlasy hodně neposedné, kondicionéry či masky používám skoro vždy. 

Tento kondicionér je velmi příjemný. Vlasy mi nijak nezatěžuje, ani se po použití rychleji nemastí. Ještě dodám, že oba produkty mají krásnou nevtíravou vůni - takovou tu typicky kadeřnickou, jestli víte, co myslím :D :)) S přípravky jsem maximálně spokojená :) 




CURVACEOUS FULL SWIRL 
Sérum na vlnité vlasy

• Uzamyká ve vlasech hydrataci
• Chrání před pronikáním vlhkosti, čímž chrání před krepatěním, vlasy se dokonale lesknou
• Skvělé pro plné kudrny, které potřebují rozvolnit 
• Složení 2 v 1 v sobě spojuje sérum pro kontrolu a lehký krém

Z tohoto přípravku nejsem nadšená pouze já, ale i moje mamka :) Ta má vlasy velice jemné a tím ztrácí na objemu - vyzkoušela už mnoho přípravků pro objem, ale žádný nefungoval. Když jsem ji ale dala na vyzkoušení toto sérum, musela si ho hned koupit taky :D:) Důvod je v tom, že po použití tohoto séra jsou vlasy znatelně o něco víc zpevněné a skvěle funguje právě na objem, když jej použijete u kořínků. Mé vlasy jsou po použití pevnější, tím pádem zkrocené a navíc plné objemu!:) Při nanášení ke kořínkům bych byla rozhodně opatrná, sérum si rozetřu ve dlaních a nanáším jej velmi lehce - do délek trochu přidám :) Jinak vlasy jdou normálně rozčesat, žádná negativa jsem nenašla :) 




WELLA GLAM MIST
Sprej pro dokonalý lesk vlasů

Nakonec jsem dostala tento sprej. Za úkol má dodat vlasům lesk, měl by chránit před vlhkostí a UV zářením. Je vhodný pro všechny typy vlasů a stupeň fixace má č.1. Fixace je opravdu nepatrná, řekla bych, že vlasy lehce zpevní, což je super - navíc tedy vůbec nelepí. Je to přesně ten produkt, který vlasům dodat šťávu a podtrhne váš look :) Zrovna dneska jsem jej pořádně vyzkoušela, aplikovala jsem jej spíš vzadu, než vepředu kolem obličeje, a posuďte samy na fotce níže! :) 



Jak už jsem psala, sprej pro lesk jsem aplikovala spíše vzadu (ne kolem obličeje) a posuďte samy.. fotku jsem nijak neupravovala. Vlasy jsem měla asi 10 minut v copu a po rozpuštění takové hezké vlnky.. :D:))

Všechny zmíněné produkty koupíte na e-shopu www.pro-vlasy.cz.

Zaujaly vás produkty? Používáte tyto značky? :)

You May Also Like

6 komentářů

  1. Značku Redken poznám, no ešte som od nich nič neskušala. Ale je mi sympatická. Mám rovnaký typ vlasov ako ty, vlnia sa mi a neskutočne ma to hnevá.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  2. Značka Redken mi nic neříká, ale má příjemné obaly. Zaujaly mě všechny výrobky, ale musela bych si vybrat jinou řadu, protože mám rovné vlasy. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. O této značce jsem už slyšela tolikrát! Zaujala mne ale hlavně tato řada, protože mám úplně stejný typ vlasů jako ty :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna jsem docetla clanek od Kacky z instantnikrasy, ktera take psala o Redkenu, jen o jine rade. Ja chci zainvestovat bud do Redkenu ci Alterny, jen co dopotrebuji kosmetiku, co ted na vlasy mam

    OdpovědětVymazat
  5. Slyšela jsem o téhle značce, ale nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡