RECENZE: L'ORÉAL PARADISE EXTATIC


Na Instagramu jsem se vás ptala, jakou recenzi mám zveřejnit dřív - na tuto novou řasenku, nebo produkty značky L.A. Girl - a zvítězila řasenka :) Ale i druhá recenze bude velmi brzy...

Nová řasenka od L'oreal, zvaná Paradise Extatic, zažívá velký boom. Údajně by se měla vyrovnat slavné Better Than Sex od Too Faced. Osobně jsem ale zmíněnou řasenku nezkoušela, takže nemohu posoudit. Je ale zřejmé, že řasenka od TF má kartáček výrazně do tvaru přesýpacích hodin, což Paradise Extatic nemá. Co jsem si také všimla, tak má tato řasenka několik verzí a některé se liší i kartáčkem (např. rakouská x německá x česká verze). Asi bych tímto srovnávání a spekulování ukončila a pustím se rovnou do zhodnocení produktu jako takového :)

Řasenka má za úkol řasy prodlužovat, dodávat objem a dělat řasy pružné, díky obsahu ricinového oleje. Kartáček je tvořen bohatými štětinami, díky kterým jednotlivé řasy pročešete. Mně více sedí gumové kartáčky, protože mi řasy více pozvednou, ale tak proč nezkusit opak. Kupodivu mi i v jedné vrstvě řasy krásně oddělí, zahustí i prodlouží. Velikost kartáčku je tak akorát, i spodní řasy se líčí celkem v klidu. Vzhled řas je velmi přirozený, žádné slepené a ztvrdlé trsy. V pohodě dokáži nanést i druhou vrstvu pro ještě výraznější efekt. Na očích je řasenka pocitově lehká. 


Konzistence řasenky je krémová, možná malinko mokřejší, než jsem zvyklá, ale nic tragického. I z toho důvodu se mi při aplikaci řasenka obtiskává na horní víčko - musím si s tím hodně vyhrát, aby se tak nestalo. Na řasách však zasychá rychle. Výdrž řasenky? Vydrží mi v klidu celý den, neopadává a ani se mi nerozmazává. Upozorním vás ale, že není voděodolná, takže na to pozor :) 




klik pro zvětšení

Celkově jsem s řasenkou poměrně spokojená, efekt dělá krásný, výdrž je také perfektní. Jen si musím zvyknout na tvar kartáčku a vyvarovat se obtiskávání na horní víčko :) Každá máme ale jiné řasy, ty mé nejsou nic světoborného, takže bude efekt u každého určitě jiný.. Klidně bych šla ale do ní znovu. 
Kupovala jsem ji na Notino.cz za 209,-Kč  odkaz na řasenku

Zkoušely jste už tuto řasenku? Zaujala vás? :)

You May Also Like

6 komentářů

  1. Tuhle řasenku jsem už párkrát viděla a na tvých řasách se mi líbí. Taky mám u některých řasenek problém s tím, že se mi obtiskují na horní víčko.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Na rasenku jsem četla celkem kladne recenze což je fajn, vypadá dobře hlavně se mi líbí obalove, kartáček se mi az tolik nelíbí, ale věřím, ze bych se s nim naučila.

    OdpovědětVymazat
  3. už o nej čítam na viacerých blogoch, a rada by som skúsila :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
  4. O řasence už jsem toho hodně četla, ale nezkoušela jsem. Hodně mě zaujala a za tu cenu bych do ní klidně šla. Jsou i mnohem dražší a horší kousky... mě když se řasenka obtiskne na horním víčku nebo dole pod okem, namočím vatovou tyčinku do odličovače a řasenku vyzmizíkuju :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky to tak musím dělat, no :D Horší je, když už máš nalíčený stíny :D :)

      Vymazat
  5. Už som o nej veľa počula a vela čítala, no ešte som neskušala. Ale raz vyskušam.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡