RECENZE: KOSMETIKA L.A. GIRL


Je nejspíš zřejmé, že velmi ráda zkouším novou kosmetiku :) Nedávno na Blogerky.cz probíhala výzva o balíček produktů značky L.A. Girl a poštěstilo se mi jej získat. Myslím si, že určitě stojí za vaši pozornost! :)

L.A. GIRL MATTE FLAT FINISH PIGMENT GLOSS

Tekuté rtěnky jsou jedním z produktů, které zkouším nejraději. O to víc jsem byla ráda, že mi tato vyhovuje :) Zaprvé, má přesně ten odstín, který nosím nejraději a zadruhé, její vlastnosti jsou prostě parádní. Zasychá do matna a to během 1 minutky (záleží ale, jak silnou vrstvu nanesete)Když jsem ji testovala, tak jsem pila, jedla, smrkala (taková ta moje klasika) a rtěnka všechno zvládla. Netvrdím, že byla v nějakém perfektním stavu, ale stále vypadala obstojně :) Nositelně tedy vydrží pár hodin a to je za mě skvělé :) Navíc ji nemusím každou chvilku na rtech kontrolovat, nerozpíjí se do okolí rtů, zaschne opravdu stoprocentně. Pigmentace je taktéž vysoká i v tenké vrstvě.
Za mě tedy velice povedená tekutá rtěnka! :)
Seženete ji zde za 149,-Kč.


Odstín Dreamy


L.A. GIRL MATTE FLAT VELVET


Bohužel z této rtěnky tak nadšená nejsem. Já mám prostě s červenými odstíny problém, jak nemám rty moc souměrné ani plné, tak mi červené nesluší, navíc jak je výrazná, tak to nevypadá ani dobře.. A abych rty trochu vyrovnala, musím maličko přetáhnout - u tekutých rtěnek, které zaschnou, je to v pohodě, ale u jiných to začíná být problém. 
Nejdříve mě překvapil odstín, protože sám o sobě vypadal tmavší, po nanesení ale vypadá více svítivě - a to tak, že na fotce rtěnka hodně svítí :D Rtěnka si na mé rty úplně nesedne, ani plně nezaschne, a tak má tendenci se rozpíjet do okolí rtů. Největší problém mám ale s tím, že zanechává strašný stain - tedy zabarvení. I po druhém odlíčení olejovým dvoufázovým odličovačem mám rty stále zabarvené. Co teprve, kdy při aplikaci přetáhnete, to můžete začít složitě znovu.. mně se tyto vlastnosti překonávat nechtělo, takže za mě tato rtěnka ne-e. 
Seženete ji zde za 119,-Kč.


Rtěnka je v odstínu Gossip
I přes to, že jsem se dost snažila, v linii rtů se rtěnka různě rozpíjí a ne a ne držet na místě..
Fotka je focená před oknem na denním světle..


L.A. GIRL PRO HD SMOOTHING FACE PRIMER

Další z produktů, který mi perfektně sedl :) Složení obsahuje látky rozptylující světlo, které zjemňují pleť a zanechávají ji hladkou. Součástí báze je vitamin E, který vyživí Vaši pokožku a dodá ji potřebnou hydrataci. Báze neobsahuje parabeny, není parfemovaná a má lehkou gelovou konzistenci. Konzistence je opravdu jemná a skvěle se roztírá. Pleť je po nanesení nádherně vyhlazená. Asi úplně nepoznám, na kolik makeup vydrží hezký díky bázi a bez ní, ale tohle je produkt, do kterého bych šla určitě znovu :) 
Seženete zde za 169,-Kč. 





L.A. GIRL PRO COVERAGE HD LONG WEAR ILLUMINATING FOUNDATION

Tento makeup mi bohužel vůbec nesedl. Lichotí mi, že jsem dostala tmavý odstín, protože jsem přijela z Dubaje opálená, ale asi jsem tam měla být ještě dýl :D:) Kdybych byla opálená stejně v obličeji, jako na zbytku těla, možná by mi i odstínově vyhovoval (i když možná ani to ne, posuďte samy níže na fotce). Na pleti trochu oxiduje, tudíž zoranžoví ještě víc. Můj podtón pleti je takový nažloutlý, takže narůžovělé makeupy ani nevyhledávám, ale tohle už je na mě velmi tmavé.
Bohužel mi nesedí i jeho dalšími vlastnostmi. Je poměrně hutný, ať už jsem ho nanášela houbičkou, štětcem či prstem, výsledek byl podobný. I s bází mi velmi zvýrazňuje póry a pleť s ním prostě nevypadá vůbec dobře. 
Četla jsem u jiných blogerek, že jim makeup naopak vyhovuje, takže tímto rozhodně nechci říci, že je špatný. Ale asi to chápete, každé nám vyhovuje trošku něco jiného. Možná kdyby mi padl odstín, testování by bylo o něco snazší a třeba i s pozitivnějším výsledkem :)
Koupíte zde za 249,-Kč.


Odstín Natural
Jak vidíte, na obličeji jsem o dost světlejší, než na zbytku těla.. bohužel mi tedy odstín silně nesedí. 


L.A. GIRL PRO CONCEAL HD

Na tento korektor jsem byla taktéž velmi zvědavá. Rovnou vám řeknu, že je skvělý. Má střední až vyšší krytí, což vyžaduji. Korektor je tekutý, ale po nanesení rychle zasychá. Aplikuje se pomocí plastového štětinového aplikátoru. Díky tomu, že jsem dostala světlý odstín, krásně mi projasní oční okolí :) S korektorem nemám sebemenší problém, na pleti dlouho vydrží a tím, jak jakoby zatuhne, nikam se ani nehne :) Určitě bych do něj šla znovu, je super :) 
Koupíte zde za 99,-Kč.


Korektor mám v odstínu Porcelain
Tady jak jsem korektor vytlačovala, nevšimla jsem si, že obsah vylézal z druhé strany - to je asi jediné minus, že se díky štětinám tohle občas stane.. proto jsem na ruku nanesla více. Jak vidíte, na ruce je hodně světlý, na obličej mi ale sedí suprově :D :))

Foťák mi poslední fotku vzal trošičku jinak barevně, ale přesto můžete vidět, jak si korektor poradil s tmavými místy i začervenáním..



Závěr? Tato značka není vůbec špatná, ba naopak. Jsem velmi ráda, že jsem produkty vyzkoušela. Nejvíce mi tedy vyhovuje matná tekutá rtěnka, korektor a primer :) 

Znáte tuto značku? A co vás zaujalo nejvíc? :)

You May Also Like

10 komentářů

  1. Škoda, že sis nemohla sama vybrat odstíny, které ti budou sedět. Na první pohled mě nejvíce zaujal odstín rtěnky, ale škoda, že se tak rozpíjí.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Korektor vypadá hodně dobře. :) Zaujala mě i matná rtěnka.

    OdpovědětVymazat
  3. Ta rtěnka mě barvou zaujala, ale to rozpíjení moc dobré není, také mám jednu takovou a téměř ji nenosím... :(

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Je škoda, že rtěnky jsou hodně "jiné" napříč odstíny, já měla u tekuté odstín , který mi naprosto nesedl a naopak u klasické , za mě nej produkty korektor a právě ta klasická rtěnka :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tuto značku vobec nepoznám, ale produkty vyzeraju zaujimavo. Hlavne ten matný tekuty ruž sa mi páči. Čo sa týka toho červeného rúžu, ja by som nepovedala, že tvoje pery sú problém. Skor je to tým, že červená je výrazna a zvyrazní každu chybičku a preto ju treba nanášať opatrne, podla mna netreba pery dorovnávať, ale skus možno nabuduce nanášať nejakým aplikátorom, aby si pery lepšie obkreslila. Ved červené ruže nosia ženy s hocijakým tvarom pier.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Něco na tom bude, ale víš co, i tak se s tímto odstínem prostě necítím :D :)

      Vymazat
  6. Tak o téhle značce čtu poprvé. Hledám zrovna nějaký make-up, tak projíždím různé recenze. Takže děkuji, že jsi vyzkoušela make-upy této značky. A moc bych chtěla popro síť, jestli nevíš nebo nemáš vyzkoušený tyto? Jsou to korejské eko výrobky a jsem na ně moc zvědavá.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡