NOVINKY MARY KAY - PARFÉM LIVE FEARLESSLY, OČNÍ STÍNY, HOUBIČKA NA MAKE-UP, LAK NA NEHTY


Ahoj! Hlásím se po docela dlouhé odmlce, pokud jste četly předchozí článek a sledovaly můj Instagram, asi jste si všimly, že jsem byla na dovolené v Dubaji :) Chtěla jsem nějaké články vydat od tam, ale vůbec mi na své povinnosti nezbyl čas (blog, škola, autoškola..). Takže vše, co jsem neudělala, doháním teď :D
Již nějakou dobu mám doma pár novinek značky Mary Kay a v dnešním článku vám je představím.

Paleta očních stínů v odstínu Rosé nudes

Několik stínů této značky již vlastním a byla jsem vždy spokojená. Tato paletka není výjimkou. Obsahuje kombinaci saténových, matných a perleťových odstínů. Má celkem pět odstínů, tón v tónu, jeden pro rozjasnění. Na fotce to není až tak poznat, ale není až tak bílý, má v sobě kapku světle růžové a má velmi jemné třpytky. 
Stíny jsou solidně pigmentované a jako další od MK, mi na víčku suprově drží i bez použití báze. Uznám ale, že někdy po delším dni je mívám lehce slité v záhybu horního víčka, když ale použiji bázi, vše drží na místě :) Odstíny si jsou docela podobné, hlavně tedy ty dva tmavé, ale při aplikaci na víčko rozdíl vidím. Při aplikaci stíny neopadávají a prášivost jsem také nezaznamenala. 
Celkově jsem s paletkou moc spokojená, navíc tyto barvy já fakt můžu! :)
Koupit můžete zde za 490,-Kč

mary kay Paleta očních stínů v odstínu Rosé nudes

mary kay Paleta očních stínů v odstínu Rosé nudes

mary kay Paleta očních stínů v odstínu Rosé nudes swatch


mary kay Paleta očních stínů v odstínu Rosé nudes líčení


Parfémová voda - Live Fearlessly


Dostala jsem také tento parfém, za což jsem moc vděčná. Každého parfému jsem si vždy vážila a jakmile jsem překročila jeho 3/4, bylo mi ho hrozně líto používat - chtěla jsem jej mít co nejdéle :D Taky to tak máte s nějakými produkty? Nyní mám parfémů víc, takže jsem ráda, že je mohu střídat. Tato vůně na mě působí velice elegantně a vyloženě se mi hodí na podzim a zimu :) Parfém má luxusní asymetickou lahvičku - mimochodem skvěle padne do dlaně! :D 
Seženete jej zde za 1190,-Kč (50ml).
  • Horní tóny: italský bergamot, zázvor, svěží lístky
  • Střední tóny: růže, konvalinka a orchidej 
  • Spodní tóny: pražené tonkové boby, cedrové dřevo, australské santalové dřevo, vanilkové pižmo
Parfémová voda Mary Kay - Live Fearlessly

Lak na nehty v odstínu Rosé blush

Opět krásný odstín ladící k očním stínům. Tyto barevné tóny mám na nehtech nejraději, jsou nenásilné a hodí se snad kdykoliv. Překvapilo mě, že mi na nehtech vydržel v pěkném stavu poměrně dlouho, ale tak týden. Ještě podotknu, že mám jako přivýdělek úklid, takže nemám ruce dennodenně v bavlnce :D:) Za mě tedy super, mohu doporučit!
Koukala jsem na oficiální stránky a tento odstín jsem tam nenašla, možná se tam ale ještě objeví.. další tři odstíny zde, za 250,-Kč.

Lak na nehty v odstínu Rosé blush

Houbička na make-up
Ikdyž jsem dříve trendu houbiček odolávala, jsem ráda, že jsem to zkusila! Make-up totiž vypadá úplně jinak aplikovaný právě ní a štětcem. Sahám ale i po něm, když se mi nechce jít houbičku namáčet :D Zatím mám doma pouze tu od Ebelin, takže udělám malé srovnání s ní. Tato od Mary Kay je o něco tužší a celistvější. Jakmile se ale pořádně namočí, je více poddajná. Její horní část je klasicky do špičky, spodní část je naprosto rovná a kraje zakulacené. Máte tedy docela dost možností aplikace. Pracuje se mi s ní dobře, ale asi dávám přednost kapkovitému tvaru :)
Seženete ji zde za 270,-Kč.

* produkty jsem dostala od zastoupení Mary Kay, hodnotím je však zcela upřímně.

Zaujaly vás novinky? :) Co teď rády používáte za produkt?

You May Also Like

6 komentářů

  1. Líbí se mi stíny od Mary kay, připadají mi hezky pigmentované.
    Já si teď oblíbila kosmetiku od Himalaya a Plevu. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. Oční stíny vypadají moc hezky a líbí se mi i lak na nehty. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Ten lak se mi moc líbí. Co se týká houbiček, s těma jsem se zatím moc nenaučila spolupracovat ale doma nějaké taky mám :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  4. Oční stíny a odstín laku vypadá perfektně. :) I ta vůně vypadá dobře.

    OdpovědětVymazat
  5. ja som si zamilovala všetky tieto ich novinky! :) chystám v najbližšej dobe aj líčenie s novými jesennými rúžmi Mary Kay :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡