PRŮHLEDNÁ VYŠÍVANÁ KVĚTOVANÁ HALENKA


Ahoj! V dnešním článku vám chci ukázat halenku, která mi přišla z e-shopu Gamiss.com. Halenka má záda a rukávy ze síťoviny, na které je vyšívaný motiv květin. Celá halenka je z velmi jemného a lehkého materiálu. Odpovídá uvedené velikosti - pozor, brala jsem velikost L a ta u tohoto kousku odpovídá tak vel. 38, to však souhlasí, takže je vše tak, jak má být :) Při objednávání si kontrolujte size-guide, pokud je tam tedy odpovídající velikost na EU uvedena. Neříkám, že to vždy 100% odpovídá realitě, ale já až na jeden případ to štěstí měla. 
Tento kousek je řekla bych netradiční, nebudu jej nosit na každý den, jsem ovšem velmi ráda, že mi oživil šatník! Je elegantní a přes to veselý :)
Koupit můžete zde za $17.74. Pro slevu použijte tento kód: GamissXie10.


EN:
Hello! In today's post I want to show you the flower embroidered lace panel long sleeve shirt that came from the e-shop Gamiss.com. The blouse has a mesh back and sleeves with embroidered flower pattern. The whole blouse is made of very soft and light material. It corresponds to the size mentioned on e-shop - beware, I took the size L and the size corresponds to the eu size 38, but this way it was mentioned, so everything's just okay! :) When you are ordering, check the size-guides.
This piece is quite atypical, I will not wear it every day, but I am very glad to have revived my wardrobe! It's elegant and sweet :)
You can buy here for $17.74. For special discount ude this code: GamissXie10



Zaujala vás? Co vy a výšivky? :)

You May Also Like

8 komentářů

  1. Ano, zaujala. Vypadá moc hezky a výšivky mám ráda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. To je opravdu originální kousek, moc se mi líbí! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherná, ten vyšívaný motív kvetov je dokonalý :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherná halenka a fakt originální kousek. Moc se mi líbí vyšité kytičky. Já myslím že ji na jaře využiješ jak by smet. Na eshop se jdu hned mrknout.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
  5. Halenka je opravdu překrásná a myslím, že musí zaujmout každého, jelikož se na ulici jen tak neuvidí. Moc dobrá koupě :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡