MANUFAKTURA: PŘÍRODNÍ SVÍČKY ZE SOJOVÉHO VOSKU, ZIMNÍ SŮL DO KOUPELE



Manufaktura nás opět zásobuje novinkami, tentokrát produkty, které nám pomohou ke správné relaxaci :) Podzimní a zimní počasí si spojím se svíčkami, ty jsou v Manufaktuře nyní k dostání s vůní čistého prádla a růžového vína.

Jedná se o exkluzivní přírodní vonné svíčky, které jsou ručně odlévané z vysoce kvalitního a ekologicky šetrného 100% sojového vosku. Jsou bez obsahu chemických přísad jsou zdravotně nezávadné a neškodí zdraví ani životnímu prostředí. Svíčky z rostlinných vosků hoří oproti klasickým parafínovým (vyráběným z ropy) čistěji a pomaleji a tají při nižších teplotách. Vydrží hořet mnohem déle než běžné svíčky a díky nízké teplotě tání uvolňují intenzivní aroma. 
Zatím pálím tu růžovou a musím uznat, že hezky provoní celý pokoj. Je to jemná vůně, která je nevtíravá :) I s tím, že taje při nižších teplotách musím souhlasit, protože docela dlouho trvá, než zatuhne - oproti jiným svíčkám je to znát. 
Svíčky vypadají moc dobře, budou i perfektní jako dárek! :) 
Koupit můžete na prodejnách nebo zde za 239,-Kč.




Dalším produktem je relaxační koupelová sůl. Bohužel jsem ji na e-shopu nenašla, takže vám nedám ani odkaz (no možná jsem jen slepá :D). Sůl má nádhernou hřejivou vůni a cítím z ní i ovocné tóny. Už mám v balení tak polovinu, protože ji používám velmi ráda! Tato větší nádobka má obsah 400g, na prodejně mají i o něco menší balení, záleží jen a jen na vás :) Dívala jsem se tam a pokud si dobře vzpomínám, toto balení stálo kolem 300,-Kč. Menší balení v celofánu (300g) i s malou dřevěnou naběračkou stálo cca. 120,-Kč. 
Doporučuji vám, pokud máte možnost, jít si koupelové soli očichat, jsou fakt úžasný 😃😍 Už jsem ji byla koupit jako dárek pro babičku k Vánocům a sama bych si ji také ráda koupila! 😄😊 





Zaujaly vás produkty? 
Máte také rády koupelové soli? 😊

You May Also Like

8 komentářů

  1. Nadherny clanek o nadhernych a kvalitnich produktech.. Dekuji za nej...

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem nevěděla, že mají i svíčky :))

    OdpovědětVymazat
  3. Škoda, že nemám vanu, ta sůl by se mi líbila. Jinak svíčky musí krásně vonět. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty svíčky jsou nádherné! A pro tu sůl se někdy musím zastavit:)
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  5. Svíčky jsou opravdu krásné a v interiéru vypadají skvěle. Doma je mám pár dní taky a pálím je o 106 :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. já svíčky úplně zbožňuju ♥ :D takže díky za tip! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Oslovily mě hlavně svíčky :-) a musím říct, že i soli si teď často dopřávám. Jak je chladněji, tak je to přímo nutnost :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡