ŠATY NA PODZIM


Řekla bych, že právě teď je ideální počasí na nějaké podzimní šaty - při té příležitosti jsem mrkla na e-shop Zaful, abych se inspirovala nejnovějšími kousky. Přiznám se, že sama šaty příliš nenosím, i když na druhých se mi kombinace šatů, punčoch a třeba šály velmi líbí! :) Zkusím se letos překonat. Jak to máte vy? 


První šaty se svým vzorem hodí spíše na konec léta, ale líbily se mi natolik, že jsem je sem musela zahrnout :) Druhým košilovým šatům jsem neodolala a objednala si je - jsem na ně hodně zvědavá! :)



Tohle jsou přesně ty barvy, které nosím nejčastěji. Už si ani nepamatuju, kdy jsem si na sebe vzala něco výraznějšího, haha :D :) U těchto šatů se mi líbí prvek uvázání.



A nakonec opět moje klasika - černobílá a khaki :) První šaty se zdají být volné, takže by nebylo od věci je v pase stáhnout nějakým páskem, pokud by se vám tak líbily více. Khaki šaty mají v pase gumu, takže není co řešit. Líbí se mi i jejich délka - na tomto typu e-shopu je dost problém, že jsou šaty buď strašně dlouhé (když nemám ani 1,7m :D), nebo nepříjemně krátké. Tyto novinky však vypadají velmi slibně.


Nosíte na podzim šaty? :) 

You May Also Like

14 komentářů

  1. Na podzim jsem šaty ještě neoblékla. Jsem hodně zimomřivá, takže s podzimem navlékám rifle a svetříky a tak chodím až do jara :-) ale moc se mi líbí květinový vzor a verze s dlouhými rukávy je hodně zajímavá :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Podzimní šaty mám možná raději než letní ♥ !

    FIT MADDIE

    OdpovědětVymazat
  3. Já nosím šaty i v zimě :D. Mám pletené a nějaké z ušité z teplých materiálů a nosím je s punčochami, které jsou velmi hřejivé. Přijde mi to jako super a jednoduchý outfit i v zimě a k tomu nějaké kozačky třeba až ke kolenům. Jinak mně se moc líbí ty první s květinami a pak ty prostřední s vázáním. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  4. Já šaty moc nenosím, ale krásná inspirace pro slečny, které šaty nosí :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. O podzimu jsem šaty snad ještě nikdy nevytáhla protože bych asi zmrzla :D ale ty světlé květované jsou moc hezké :3

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  6. Já nosím šaty i v zimě :) S teplými punčochami a kozačkami to určitě jde. Mám několik variant šatů na podzim a zimu. O víkendu jsem už víceméně uklidila letní kousky a připravuju pomalu podzimní a zimní šatník.
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  7. Já kombinaci šat s pučochami miluju, kdybych měla dostatek šatů, tak snad nenosím ani nic jiného :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. Já šaty moc nenosím, ale líbí se mi, jak je jednoduché s nimi poskládat nějaký outfit. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  9. Cool stuff, my fav is the dark blue one with Rag&Bone alike detailing, that I am loving at the moment.
    Have a lovely week :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já šaty tahám celý rok, ale spíše než s nimi mám na podzim/zimu problém k nim nakombinovat boty. Jinak z tvého výběru jsou pro mě naprosto topo hned ty první květované a smaragovo-černé kostkované. :)
    Katarina

    OdpovědětVymazat
  11. Černé punčocháče, šaty, kabát, klobouk... To je můj sen. Bohužel, nějak se v tomto outfitu bojím vyjít :D Snad sebereš víc odvahy :)

    https://elisminarova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ty khaki a zelené kostkované jsou super, do těch zelených bych i šla. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  13. Great selection! I love your picks. :)

    https://starshinebeauty.blogspot.hr/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡