SALOOS - BIO ROSTLINNÝ ELIXÍR SQUALANE & KAMÉLIE


Ahoj! Dnes bych vám ráda představila nový produkt české značky Saloos, který jsem před měsícem dostala na vyzkoušení :) U tohoto produktu je dle mě nezbytné popsat jeho složení a vlastnosti jednotlivých složek, abyste o něm měly lepší představu. Proto vám sem sepíši oficiální info detailněji. 

Ve zkratce:

Anti-age elixír, vhodný pro všechny typy pleti a mimořádně vhodný na vrásky. Vyhlazuje pokožku a poskytuje jí intenzivní regeneraci. Vdechne život unavené pleti, zklidní ji, vyživí a přispěje k jejímu vitálnímu vzhledu. Pomáhá redukovat tmavé skvrny a sjednocovat tón pokožky. Unikátní složení squalanu s výživnými a regeneračními rostlinnými oleji: Squalan, Kamélie, Argan, Karotka a další, spolu s patentovanou látkou Bright Oleoactif, zanechá pleť zdravou, krásnou a svěží.

O složení podrobněji:



Základ elixíru tvoří squalane, který je známý jako tzv. suchý olej. Díky své struktuře se velice snadno a přitom rychle vstřebává. Zároveň působí jako antioxidant, který pomáhá chránit pokožku proti nepříznivým vlivům prostředí. Pleť má za úkol zanechat jemnou a rozjasněnou bez pocitu mastnoty. Uzamyká v pleti vlhkost, dodává ji hydrataci a napomáhá ke zlepšení jejího přirozeného vzhledu. Zvyšuje také pružnost pokožky a pomáhá snižovat výskyt vrásek.
Obsahuje také kaméliový olej, všeobecně přezdíván jako přírodní lifting. Aktivně se podílí na obnově buněk a kolagenu a zvyšuje elasticitu pokožky. Pomáhá jí obnovit správnou hodnotu pH. Poskytne kůži vydatnou dávku tonizace a zároveň ji opečuje svými silnými antioxidačními a protizánětlivými účinky. Pomáhá mírnit nepříjemné otoky a tmavé kruhy pod očima. Olej z kamélie se velmi dobře vstřebává, lépe tak proniká do hlubších vrstev kůže a perfektně vyživuje. Zjemňuje drobné jizvy po akné a zmírňuje jemné vrásky. Díky patentované látce Bright Oleoactif reguluje mechanismy pigmentace. Součástí je také esenciální olej z kadidlovníku, který napomáhá vyhlazovat stopy po akné, jizvách a jiných nedokonalostech pokožky. Pomáhá vypnout pleť a zamezuje jejímu svědění. Velmi dobře bojuje také proti bakteriím a nečistotám.


Můj názor?
Asi bych si nikdy nemyslela, že si tento typ produktu budu tolik užívat! :) Na oleje jsem nikdy moc nebyla, ale baví mě čím dál víc. Tento používám ráno i večer, často také před použitím makeupu, se kterým si rozumí (samozřejmě s menším časovým odstupem, ne hned za sebou). Pleť okamžitě vypne a dokonale zhydratuje. Zcela se vstřebá tak za 15-20 minut, záleží i na tom, jak moc jej do pleti zapracujete apod. Maximálně mi také vyhovuje esence s lemon-myrtou, která velmi příjemně voní. Aplikace je velmi svižná, nanášíte přímo kapátkem, které funguje na jedničku (věřte mi, někdy to bývá problém). Velké plus je také to, že tento elixír je vhodný pro všechny typy pleti.
Za mě tedy velká spokojenost!
Seženete ho například zde za 205,-Kč (20ml).




Znáte produkty Saloos? :) 

You May Also Like

8 komentářů

  1. Na tyto olejíčky už jsem koukala, mají je v dmku, ale trošku jsem se jich bála, i některé pleťové oleje mi moc nesedli právě svou mastností, i když mi stokrát budu tvrdit, že zrovna tyhle pocitově mastné být nemají. :D Asi ale přece jen kouknu, Saloos mám ráda a není moc produktů které bych od nich vyzkoušela a neměla ráda, a přece jenom cena produktu taky není zrovna ruinující. :)
    Katarina z blogu BEAUTY TALK

    OdpovědětVymazat
  2. Saloos mám veľmi rada, najmä ich ricínový olej :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tyhle olejíčky neznám, každopádně mi celkově přijde, že mi olejíčky nesedí:D, ale teď je na ně tolik recenzí, že asi neodolám:D
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  4. Podobné účinky má aj šípkový olej o ktorom som na blogu včera publikovala recenziu. Každopádne, ani tento nevyzerá zle °₊·ˈ

    Blog de la Licorne

    OdpovědětVymazat
  5. je super, že naozaj funguje :) pekná recenzia aj fotky ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  6. Pleťové oleje mám moc ráda. Od Saloos jsem nezkoušela, ale mám rozjasňující od Indivo a ten je skvělý :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  7. Závažná nabídka půjčky a financování.


    Já jsem bankou v důchodu, který tvrdě pracuje s mou bankou. Mám velkou částku v mém účtu a můj zájem je pomoci lidem, kteří si nemohou dovolit realizovat svůj projekt, pomáhám vážným lidem a upřímně, kteří mohou tento úvěr splácet v běžném čase. Moje nabídka se pohybuje od 5000 do 500.000 € a dále. Moje creep se děje s 2% zájem.
    Mail: ragoofinanciacion@yahoo.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡