REVLON: ŘASENKA MEGA MULTIPLIER & COLORSTAY TUŽKA NA OBOČÍ

Revlon Mega Multiplier Mascara & revlon ColorStay Brow Crayon

Pokud sledujete kosmetické novinky, nejspíše vám neunikly ani tyto produkty od značky Revlon - tužky na obočí a řasenka. Slyšely jste o nich? :) Chtěla jsem je testovat déle, abych si svým názorem byla stoprocentně jistá a nedělala vám recenzi po jednom dni používání :D Tak jdeme rovnou na to.



Revlon - ColorStay Brow Crayon (Dark Brown 315)

Začnu tužkou na obočí, protože ta mě překvapila nejvíc. Jak už asi poznáte z fotky, jedná se o jumbo tužku, což k produktu na obočí nemusí být šťastná volba - stačilo by, kdyby byla o něco tenčí. Já nemám obočí ani moc široké, ani úzké a pracuje se mi s ní vcelku dobře (a to už u tužky nemám tu hezkou tenkou špičku :)) Stačí ji chvíli používat jen z jedné strany a ono se vám tam ta hrana už prostě vytvoří. 
A teď už k samotným vlastnostem. Obsahuje inovativní dlouhotrvající technologie a unikátní voděodolné složení, takže by vám měla tužka vydržet celý den -  ano, s tím souhlasím! :) Navíc se tužka snadno roztírá a skvěle se vrství. Má voskovo-pudrový finiš - při nanášení vosk cítím jen pár sekund, potom už vůbec.
Tužku jsem dostala v odstínu Dark Brown, což je zároveň ten nejtmavší. Přirozené obočí nemám sice moc světlé, ani nijak černé - musím uznat, že mi tento odstín tužky sedí perfektně (navíc mám teď ztmavené vlasy). Barva je hezky neutrální, nemá pro mě nežádoucí červené podtóny, takže paráda. Dá se navíc skvěle vrstvit, takže po prvním slabším nanesení máte přirozenější orámování a následně můžete přidávat podle potřeby. Fixace není moc silná, já to ale od tohoto produktu neočekávám. Nalíčené obočí mi vydrží opravdu celý den, neobjevila jsem žádný nedostatek :) 
Mohu tedy jedině doporučit, tužka jako taková je výborná. 

Seženete například ve FAnn za 249,-Kč, v odstínu Blonde, Soft Brown a Dark Brown.
Revlon Mega Multiplier Mascara & revlon ColorStay Brow Crayon


tužka na obočí revlon ColorStay Brow Crayon odstín dark brown 315

Revlon - Mega Multiplier Mascara (Black)

Řasenka má inovativní složení kombinující vlákna a tzv. 360° tubičky, které zajistí bohatý objem a extrémní délku. Jelikož je řasenka poměrně speciální svými vlastnostmi, přidám vám sem oficiální info: 
Technologie tubiček: Na rozdíl od běžných řasenek obsahuje tubičková řasenka Revlon bázi s polyuretanovým kopolymerem poskytující benefity voděodolné řasenky, jen bez složitého odličování – odstraňuje se snadno za pomoci teplé vody. Při aplikaci se kopolymer váže a vytváří obal okolo každé řasy (360˚ tubičku), který se nedrolí ani nežmolkovatí.
Složení s vlákny dodává ještě větší objem a délku - řasenka využívá dva typy tvarovaných mikrovláken, trojúhelníkovitá a srdcovitá. Řasenka má za úkol se nerozmazávat a nedělat žmolky. 

Popisek si můžete přečíst všude, ale co můj názor? Oficiální info či reklama může být jakkoliv lákavé, nás však zajímá především výsledek. U této řasenky jsem si nebyla jistá typem kartáčku, protože maximálně dlouhé řasy mi vytvoří většinou plastové kartáčky - tento má štětinky, které se postupně prodlužují (uvidíte na fotce). Když jsem řasenku poprvé vyzkoušela, byla jsem mile překvapena. Řasy mi sice neudělá jako panence (to bych je tak dokonalý už musela mít), ale zvlášť mě překvapila výdrž. Během dne nemusím řešit žádné drolení, žmolky, či to, že se řasenka rozmazává. Ještě dodám spíše tak na okraj, obsah vláken může v někom evokovat dojem, že budou opadávat do oka - to se mi za celou dobu nošení nestalo, ani nikde z řas nečouhají, takže tohoto se fakt nebojte :D :) Kdybych si nepřečetla popisek, nepodívala se na kartáček, ani bych si jich nevšimla :) Jak už jsem zmínila, výsledný efekt (na mně) není nijak převratný, ale je to hlavně tím, že sama ty řasy prostě moc dokonalý nemám - třeba když jsem odlíčená, řasy skoro ani nevidím, jak je nemám moc dlouhé :D Ale i tak se mi ten efekt líbí, řasy mi dokáže pozvednout, vypadají pěkně. Pro hustší a delší řasy by to bylo zase o něčem jiném. 

Celkově jsem s řasenkou spokojená, můžu se na ni spolehnout, aniž bych se každou chvilku musela koukat do zrcátka. Efekt umělých řas mi sice nevytvoří, ale výsledek působí velmi dobře a hlavně vydrží celý den. Za mně tedy velké ano :) 

Seženete například ve FAnn za 384,-Kč v odstínu Blackest Black.
Revlon Mega Multiplier Mascara & revlon ColorStay Brow Crayon
Na fotce můžete vidět i zmíněná vlákna
Revlon Mega Multiplier Mascara & revlon ColorStay Brow Crayon

Tady můžete vidět řasenku a tužku na obočí v akci :)
Revlon Mega Multiplier Mascara & revlon ColorStay Brow Crayon

Co vy a Revlon? Zaujaly vás tyto novinky?

You May Also Like

9 komentářů

  1. veľmi oceňujem, že si nafotila ceruzku aj maskaru na sebe :) tiež som bola prekvapená hrúbkou tej ceruzky a asi by sa mne s ňou nepracovalo dobre...avšak treba skúsiť :)
    a maskara by asi tiež ne nespravila nejaké zázraky, lebo ja potrebujem naozaj poriadnu maskaru! :D
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Díky :) Jako víš co, kdybych měla normálně dlouhé husté řasy, výsledek by byl hned jiný a byl by více znatelný :D Ale i tak se mi výsledný efekt řasenky i tužky líbí :)

    OdpovědětVymazat
  3. O této značce jsem už slyšela, ale nic jsem od ní zatím nezkoušela a popravdě mě ani tyto novinky nezaujaly.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Za mě ani jedna z novinek nic moc - když používám tužky na obočí, tak jedině precizní tenoučké a tohle se podle mě trochu míjí účinkem. Řasenky od Revlonu jsem nikdy nezkoušela, ale ten efekt na řasách mi nepřijde nijak závratný a mám oblíbence i mezi mnohem levnějšími kousky. :)
    Katarina z blogu BEAUTY TALK

    OdpovědětVymazat
  5. Závažná nabídka půjčky a financování.


    Já jsem bankou v důchodu, který tvrdě pracuje s mou bankou. Mám velkou částku v mém účtu a můj zájem je pomoci lidem, kteří si nemohou dovolit realizovat svůj projekt, pomáhám vážným lidem a upřímně, kteří mohou tento úvěr splácet v běžném čase. Moje nabídka se pohybuje od 5000 do 500.000 € a dále. Moje creep se děje s 2% zájem.
    Mail: ragoofinanciacion@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  6. Tuhle tužku jsem zatím neznala, musím určitě vyzkoušet. Jinak dává ti to pěkný finální efekt :) Já zatím používala mikro tužky abych si mohla obočí i dokreslit, protože mi chybí konce :D Minulý týden jsem navštívila paní v Praze, která se zaměřuje i na úpravu obočí a výsledný efekt byl naprosto skvělý, můžu jen doporučit. Paní se podařilo nádherně dokončit mé chybějící konce obočí :D

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám s řasenkami všeobecně velký problém. Buď mi vadí (přijde mi, že mi něco padá do oka), nebo mě z řasenky pálí oči. V neposlední řadě se mi třeba stává u některých řasenek, že se mi šíleně slepují řasy. Tak jsem zkusila tady produkt od Naqed. Zatím ji testuji cca měsíc a vypadá to, že jsem se konečně trefila.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡