TENISKY Z ROSEGAL.COM?


Ahojky! Když jsem prohlížela e-shop Rosegal.com, zaujal mě velký výběr bot - a to i ve větších dámských velikostech, což na jiných e-shopech tohoto typu moc často nebývá. Boty, které se mi zalíbily nejvíc můžete vidět na obrázcích. Zároveň bych se chtěla zeptat - máte s koupí tenisek na asijských e-shopech zkušenost?:) 




Tenisky z výšivkou mě zaujaly svoji jednoduchostí a nápaditostí. Nejvíce ze všech se mi ovšem zalíbily tyto meruňkově růžové tenisky, líbí se mi jak ta barva, tak především jejich celkový design! :) 



Z oblečení mi padl do oka tenčí šedý kabát, je to krásný basic kousek, který mi v šatníku trošku chybí. Taktéž jsem si oblíbila vesty, dokáží oživit i ten nejjednodušší outfit. Škoda, že tato je tak dlouhá, měla bych si snad až ke kotníkům a to si se svou pidi výškou nemohu dovolit :D :)

 Šedý kabát 
 Dlouhá vesta 


Nakonec tu mám dvoje široké kalhoty, které se mi opravdu zalíbily a budou super třeba na konec léta! :) Mají tam více druhů, takže je z čeho vybírat. Je ovšem škoda, že jsou ve velikosti "one size", která odpovídá v velikost S.


Nakupovaly jste někdy na Rosegal.com? :)

You May Also Like

5 komentářů

  1. Na stránkách mají moc pěkný věci, vybrala bych si ji hned několik :D Tyhle e-shopy jsou pro mě zlo, protože jak jim listuji, zjišťuju, že bych toho chtěla tolik, ty kousky, co nabízí se mi líbí a hlavně je super, že nejspíš ve stejném kousku potkám někoho s malou pravděpodobností

    OdpovědětVymazat
  2. Rosegal e-shop mám vyzkoušený na kabelky, peněženky a tyhle věci. U oblečení je ale potřeba dávat sakra dobře pozor na uvedený materiál. Jak je tam umělotina, ruce pryč :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  3. Tento e-shop neznám, ale jak vidím mají tam opravdu krásné kousky :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Všechny tenisky jsou krásné, mi se nejvíc líbí asi ty černé a poslední :)
    Máš pravdu, ten šedý kabát je boží! ♥
    Nikdy jsem tam nenakupovala, ale věci vypadají krásně, tak ještě aby tak vypadaly i ve skutečnosti :D
    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
  5. Ja na ružovú v oblečení veľmi nie som, no tie tenisky sú dokonalé!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡