PÁNSKÉ DOPLŇKY Z E-SHOPU TRENDHIM.CZ


Ráda bych vám ukázala obsah své objednávky, kterou jsem minulý měsíc uskutečnila na pro mě tehdy neznámém e-shopu Trendhim.cz! :)  Jedná se o dánský e-shop, který vznikl v roce 2007 a zaměřuje se na doplňky a šperky pro muže. E-shop je úspěšný natolik, že expandoval do dalších 11 zemí Evropy, včetně tedy České republiky. Za tím vším stojí kluci, kteří si začali plnit svůj sen už v 18 letech. Více se dozvíte zde, jejich příběh je vážně čtivý! :) 

Rozhodla jsem se objednat polarizační sluneční brýle a set náramků. Ten fialový je vyroben z barevných achátových korálků, navlečených na pevnou gumičku s ozdobným kovovým přívěskem. Druhý náramek je vyroben ze zaplétané pravé kůže se zapínáním z nerezové oceli. Zapínání je šroubovací, a navíc má magnet pro větší bezpečnost. Na můj vkus je magnetek v zapínání docela slabý a přítelovi se prý občas skoro otevřel, ale tak budeme doufat, že se tak nestane :) Jinak ten korálkový náramek nosí od doby, co jsem mu jej dala, což asi mluví za vše :) Vypadá opravdu kvalitně a nám oběma se moc líbí. Co mě také zaujalo, tak na e-shopu mají tabulku s obvodem zápěstí a je zde uvedeno, jak vám budou zhruba náramky sedět. Mám sice celkem široké zápěstí, ale suprově mi sedí taky :D :)) 

Polarizační brýle mají černé tenké obroučky, kouřová skla, která chrání oči před nepříznivými vlivy oslnění a škodlivým UVA / UVB zářením (100% ochrana). Mají nastavitelnou sedýlku, aby brýle dobře seděly na nose. Na e-shopu jsou uvedeny rozměry, což oceňuji. V reálu vypadají brýle stejně tak, jako na e-shopu, takže super! :) Opět, stejně jako náramky, jsou velmi kvalitní a skvěle přes ně vidíte! Sama mám jedny polarizační brýle a jiné bych už nechtěla. Chudák mamka do brýlí nechtěla moc investovat, a tak když šla proti slunci, vůbec nic neviděla :D Proto jsem se rozhodla jí je věnovat a teď je maximálně spokojená. A myslím, že tyto jsou ještě lepší, než ty moje :D :)  I přes to, že jsou to brýle pánské, sedí ji dobře :) 





 Na mně vypadají taky dobře :P
Tady už polarizační brýlky.
Líbí se mi, jak jsou jednoduché, avšak stylové.

Nakonec dodám, že balíček přišel rovnou z Dánska, zboží bylo perfektně zabaleno v krabici a vše bylo v naprostém pořádku. Ještě jsem tu měla přibalených pár bonbónků, což potěšilo :)
Produkty jsem si vybrala v rámci spolupráce, za což e-shopu mockrát děkuji, mé názory to však nijak neovlivňuje.
Znáte tento e-shop? :)

You May Also Like

10 komentářů

  1. Náramky vypadají fantasticky, mně samotné by se moc líbily i jen tak pro mě :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Náramky bych si taky nechala :D Já jsem vybrala věci jenom pro Toma, z motýlka byl nadšenej, zítra půjdem fotit outfit. A pak dvě věci na holení, taky mu vyhovují a krásně voní :) A ty bonbóny v balíčku taky potěšily, moc se mi tenhle e-shop zamlouvá!

    OdpovědětVymazat
  3. Ty náramky jsou fakt boží, lepší než ty dámské. Ale mě by určitě spadly z ruky, možná bych je i obmotala dvakrát :DDDD

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  4. Nevím, ty náramky spíš tak pro holky:-))

    OdpovědětVymazat
  5. Zajímavé náramky. Na podobné lze narazit i na burze minerálů v Brně, prodávají tam nejen minerály, ale právě i náramky a náhrdelníky, které jsou vyrobeny z kamenů podobně jako tyto :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡