NOVINKY MARY KAY LÉTO 2017


Vítám vás u nové recenze, tentokrát se podíváme na novinky značky Mary Kay :) Když jsem byla mladší, tuto značku jsem sice znala, ale nikdy jsem si nic nekoupila. Teď, když s MK spolupracuji, mám možnost objevovat ty super produkty, o které jsem se v minulosti ochudila. Samotnou mě překvapilo, jak kvalitní výrobky můžete od MK pořídit! A proto bych o nich moc ráda informovala vás :)


Mary Kay - Tekuté oční linky Black

Když jsem posílala mail zastoupení MK, zmínila jsem, jak si mě dostaly linky Runway Bold / Duo gelové linky a ptala jsem se, jestli nechystají verzi v černém odstínu - a světe div se, zrovna se připravovala tato novinka :D:) Do těchto jsem vkládala naději, protože není až tak jednoduché najít perfektní linky, co budou dobře pigmentované a nebudou se rozmazávat. A tyto linky přesně tohle splňují. Skvěle se aplikují a ihned dosáhnete požadované intenzity - jsou skvěle pigmentované. Při nanášení kloužou bez vynechávání, namáhání nebo napínání pleti. Hrot je takový menší a zároveň širší, klasický pěnový. Ovšem jak vidíte, špička hrotu je tenká a velmi dobře vytvoříte i teňoučkou linku :) 
Výdrž linek mě velmi překvapila, vydrží mi od rána do večera, a to i v největším vedru :) Není to takový ten suchý typ linek, který by kůži vysušoval, nošení je velmi komfortní. Nemám, co bych vytkla a mohu jedině doporučit! :)
Koupíte zde za 410,-Kč.



Mary Kay - Sada očních stínů

V nabídce jsou taky dvě nové paletky očních stínů. Jsou skvěle pigmentované, nepráší a odstíny spolu krásně ladí :) Na víčku jsou skělé ovšem jen s bází, bez ní se mi slévají do ohybu a barva není tak výrazná. S bází ovšem pecka a vydrží mi s ní celý den krásné. Překvapilo mě, že jejich balení je drobné a ta krajní okýnka jsou hodně malinká :D I tak si myslím, že nějakou dobu vám vydrží a budou dělat hodně parády! Nafotila jsem vám i líčení s paletkou Berry Haute, druhou zvanou Shades of Jade jsem dostala předevčírem a ještě jsem líčení nenafotila :) Časem doplním. 
Koupíte zde za 390,-Kč.

Ukázky líčení s Berry Haute a novými linkami
Zde jen doplěna linka od NYXu :)

Mary Kay - Gelová pololesklá rtěnka

Dostala jsem také krásné výrazné rtěnky. Jsou velice komfortní, ideální na běžné denní nošení. Na rtech působí velmi lehce a jemně. Obsahuje optické částice, které rozptylují světlo a odvádějí pozornost od drobných nedostatků. Rty nevysušuje, vyplní linie rtů a poskytuje jemnou péči. Tolik aspoň oficiální popisek - a je pravdivý. Rty vypadají vážně dobře! :) Co mě tedy i překvapilo, pigmentace rtěnek je poměrně vysoká. Při prvním čárnutí je pigmentace ve zlatém středu, dá se také velmi dobře navrstvit. 
Koupíte zde za 390,-Kč.




Odstín Luminous Lilac
Odstín Haute Pink

Sail to the Moon - Parfémovaný sprej

A moje nyní nejoblíbenější vůně na konec. Oblíbila jsem si ji natolik, že mi asi brzy dojde :D Má ovšem necelých 150ml, tak to snad nějakou dobu potrvá :) Vůně je neskutečně svěží a příjemná, vůbec ne sladká (což já moc nemusím). Používám ji fakt každý den, vždycky se jen v rychlosti přestříknu a vyrážím. Jelikož je v plastové lahvičce, není problém si ji vzít s sebou ven do kabelky :)

Horní tóny - růžový grapefruit a květy lesního ovoce.
Střední tóny - korálový zimolez, tuberózu a indický jasmín.
Spodní tóny - hedvábné pižmo.

Cena je maličko vyšší, 690,-Kč, ale za tu cenu opravdu stojí a šla bych do ní znovu! :)
Seženete zde.



V balíčku jsem ještě obdržela svíčku značky PartyLite, no ta tak krásně voní! Obvykle svíčky moc necítím, ale tato mi provoní půlku pokoje, vážně krása :)


Přibalili mi také bonbonky s patrony charity, Miki a Kimi, kteří jsou součástí všech charitativních aktivit společnosti Mary Kay. Na úterní akci s MK jsem obdržela polštářek s motivem těchto tučňáků a je stejně tak měkkounký, jako deka, kterou jsem si vychvalovala v minulé recenzi :D:) 

Zakoupením polštáře i deky Miki & Kimi přispějete částkou 55 Kč na Fond ohrožených dětí.


Zaujaly vás tyto novinky? Máte něco od Mary Kay? :)

You May Also Like

10 komentářů

  1. veľmi pekná recenzia :) ja som si tú linku úplne zamilovala, a pre mňa je jednoznačne top linka akú som kedy mala :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Vydarené líčenie a dokonalá recenzia :) Ja som si z noviniek najviac zamilovala telový sprej Paint the sky, je to proste láska :)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvelá recenzia. Ja som si zamilovala telový sprej Paint the sky ktorý som mala možnosť odskúšať spolu so sprchovým gélom a telovým mliekom. Líčenie je moc krásne a tá očná linka, si ďalšia ktorá ma núti nad ňou premýšľať. Asi si ju naozaj aj ja vezmem. <3

    OdpovědětVymazat
  4. Nikdy mě moc tato značka nelákala, ale musím říct, že tyhle novinky se mi hodně líbí a možná nějaký produkt od Mary Kay opravdu vyzkouším. Moc hezky napsané recenze! :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. Všechno vypadá krásně. Neumím si představit, že bych se takto líčila každý den, ale moc se mi to na tobě líbí. :)

    Corculum | Stepanka_T
    Instagram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj, já se tak každý den také nelíčím, jen jsem chtěla ukázat všechny stíny z paletky v akci :) Ale kdo má rád výrazné líčení, proč se tak nelíčit každý den.. :)

      Vymazat
  6. zrovna teraz hľadám nejaké nové očné linky, tak táto od MK by mohla byť tá pravá :) vďakaza tip :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  7. Já nic od této značky nezkoušela, ale to líčení vypadá nádherně! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tie telové produkty majú úžasnú vôňu, milujem ich. :) Mám sprej, telové mlieko aj sprchový gél.

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  9. Závažná nabídka půjčky a financování.


    Já jsem bankou v důchodu, který tvrdě pracuje s mou bankou. Mám velkou částku v mém účtu a můj zájem je pomoci lidem, kteří si nemohou dovolit realizovat svůj projekt, pomáhám vážným lidem a upřímně, kteří mohou tento úvěr splácet v běžném čase. Moje nabídka se pohybuje od 5000 do 500.000 € a dále. Moje creep se děje s 2% zájem.
    Mail: ragoofinanciacion@yahoo.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡