NEW IN: ČERNÉ TRIČKO S KVĚTINOVOU VÝŠIVKOU || ZAFUL.COM A CLO?


Dlouho jsme tu neměly žádný novinkový článek s oblečením, tak vám ukáži, co mi přišlo ze Zaful.com. Tričko je ze silnějšího materiálu, takže je vhodnější spíše do chladnějších dnů. Na e-shopu bylo napsáno, že se jedná o směs bavlny, tričko se mi ale zdá takové neprodyšné, takže to mě celkem zklamalo. Jinak střih i výšivka se mi moc líbí, je to efektní :) 
V přepočtu triko vyjde na nějakých 400 korun, což by bylo tak akorát, ovšem jak už jsem zmínila, ten materiál se mi moc nelíbí. Dojem z tohoto kousku mám tedy neutrální, ani pecka, ani úplný propadák :) Seženete ho zde.

Ještě bych vás ráda upozornila... tento kousek jsem objednávala zároveň s halenkou a zkusila jsem express shipping (poplatek $15). Asi za dva dny mi přišla sms, že zásilka podlehla celnímu řízení v Singapuru, takže si asi umíte představit mé nadšení.. :D Žádost k proclení od DHL jsem poslala online a za pár dní jsem měla balíček doma, s dobírkou 900Kč... Když objednávám se standard shipping, balíček byl vždy poslán z Nizozemí a nikdy jsem nic navíc neplatila. Navíc to standardní poštovné máte při nákupu nad $30 zdarma. Takže tohle byla jen taková rada na závěr, že se vám vyplatí si pár dní navíc počkat :D :)) 

_______________________________________________________________________________
For a long time we didn't have an article with clothing, so I'll show you what I received from Zaful.com. The t-shirt is made of thicker material, so it's more appropriate to cooler days. At the e-shop there was written that it's cotton blends, but the t-shirt seems to be not very breathable so it made me quite disappointed. Otherwise I like very much the cut and embroidery, it's effective :) So my impressin from this piece is neutral, nothing perfect and nothing very bad :) 
You can find it here.


Líbí se vám tento kousek? Jakou máte zkušenost s asijskými e-shopy vy? :)

You May Also Like

11 komentářů

  1. Nádherné tričko.. moc krásná výšivka, barvy úplně rozzáří jinak obyčejné černé tričko ♥
    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
  2. I love Zaful and I never had a problem with their pieces. Love this tshirt the embroidery makes it spacial.

    OdpovědětVymazat
  3. To tričko vyzerá krásne :) Ja najradšej nakupujem na Aliexpresse, práve očakávam svoje prvé tričko, takže som zvedavá :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ta výšivka je krásná a tričko ti sluší, Katy. Ale to clo by mě teda taky slušně nakrklo, já už si zvykla na tu delší dobu dodání z asijských eshopů, takže to neřeším :)

    OdpovědětVymazat
  5. Kousek je hezký :) ty jo, to se nepovedlo s tím rychlejším dodáním.. Tak to snad ani nikdy zkoušet nebudu :D

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  6. Zo Zaful som Clo ešte neplatila, takže ďakujem za radu. Skúšať objednávať express nebudem :D

    TheStyleTale ♥.

    OdpovědětVymazat
  7. So Zaful mám spoluprácu, takže nejako platenie neriešim, ale dobre vedieť :) Krásne tričko :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  8. Výšivkové kousky jsou krásné, i tento, ale u nás v obchodech je moc nevidím. Ze zahraničních e-shopů s oblečením nicméně nenakupuji, mám problém vybrat velikost i v kamenném obchodě, kde si to můžu vyzkoušet, natož ještě přes internet. :D
    Katarina - BEAUTY TALK blog

    OdpovědětVymazat
  9. Tričko je naozaj krásne a originálne. Milujem výšivky a práve niečo podobné hľadám. S kamarátkou sme si nedávno objednávali tričká z Wish. Veľkosť sadla ako uliata a musím povedať, že za tú cenu som maximálne spokojná. :)
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  10. Takhle nádherné triko jsem dlouho neviděla. Musela jsem si ho hned objednat :D

    Holky chci se zeptat, našla jsem i e-shop S-fashion, kde se mi dost líbí jejich věci. Ale ještě jsem o něm neslyšela, nemáte náhodou nějaké zkušenosti?

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Káťo, nejprve ti chci říct že tvůj blog je fakt inspirující, miluju ho!!! A chtěla bych se zeptat, protože jich pročítám hodně, tak jsem bohužel nenašela nikdy recenze eshopů kde nabízejí i spodní prádlo, máš s tím nějaké zkušenosti?Nedávno jsem objevila tento pěkný eshop ale pořád hledám nějaké zkušenosti s ním. Díky za rady a krásný deN!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡