RECENZE: MANUFAKTURA - ELIXÍR NA RUCE, PEELING NA RUCE, OLEJ NA NEHTY

MANUFAKTURA: ELIXÍR NA RUCE, PEELING NA RUCE, OLEJ NA NEHTY recenze

Dnes tu mám pro vás opět rozsáhlejší recenzi, tentokrát kosmetiky Manufaktura. Představím vám hned tři produkty určené k péči o ruce :) Obecně Manufaktura produkty na ruce umí a jak si vede tentokrát?

Výživný a zjemňující peeling na ruce s mandlovým olejem


Vyhlazující peeling na ruce se zvláčňujícím mandlovým a slunečnicovým olejem, přírodními peelingovými částicemi z meruňkových skořápek a bambusu a zklidňujícím panthenolem je ideální revitalizující péčí pro namáhanou pokožku rukou.
Jedinečná receptura založená na obsahu cenných přírodních ingrediencí napomáhá prokrvení, dokonale odstraní odumřelé buňky a nečistoty a zanechá pokožku sametově jemnou. Bez obsahu barviv a konzervantů.

Musím uznat, že tento peeling jsem si opravdu oblíbila. Vyhovuje mi jeho textura - není ani příliš hrubý, ani moc jemný, skvěle se vmasíruje a žádné kusy peelingu neopadávají mimo, jak to u mnoha jiných produktů bývá. I přes to, že obsahuje oleje, po opláchnutí rukou nezanechává žádný mastný film. Vůně je moc příjemná, nevtíravá. Ruce mám po použití velice jemné, svůj účel plni na jedničku, takže za mě velká spokojenost a šla bych do něj znovu! :) 
Seženete například zde za 159,-Kč (75ml)
manufaktura Výživný a zjemňující peeling na ruce s mandlovým olejem recenze
manufaktura Výživný a zjemňující peeling na ruce s mandlovým olejem recenze

Výživný omlazující & hydratační elixír na ruce s cennými oleji a koenzymem Q10


Jedinečná kombinace bambuckého másla, meruňkového, hroznového a makadamiového oleje, ovesného betaglukanu a panthenolu zajistí pokožce výživu, regeneraci a ochranu. O intenzivní hydrataci, zvýšení elasticity a podporu tvorby elastinu se postará multifunkční směs vysokomolekulární a nízkomolekulární kyseliny hyaluronové druhé generace a koenzym Q10. Směs vitamínů A, C a E s postupným uvolňováním má antioxidační účinky a napomáhá zachovat pokožku pružnou a mladistvou. 

Tento produkt předčil má očekávání a myslím to zcela upřímně! :) Má krásně jemnou konzistenci a především se rychle vstřebává. Chvíli po té, co krém aplikuji mohu už normálně dělat běžné věci (a hlavně nic nezamastím), následně stále cítím, jak jsou ruce úžasně jemné a hydratované. Nezanechává žádný mastný film. Jinak dávkuje se pumpičkou, u které můžete regulovat množství. Je to víc než praktické a hygienické. Vůně je opět, stejně jako u peelingu, velmi příjemná a především nevtíravá. Elixír používám velice ráda, hlavně během dne kdy potřebuji normálně pracovat a nečekat půl hodiny, než se produkt vstřebá. Až je mi líto ho používat, jak je super! Tady je jasné, že toto balení není mé poslední :)
Můžete objednat zde za 219,-Kč (50ml)
manufaktura Výživný omlazující & hydratační elixír na ruce s cennými oleji a koenzymem Q10 recenze

manufaktura Výživný omlazující & hydratační elixír na ruce s cennými oleji a koenzymem Q10 recenze

Olejová péče na nehty a nehtovou kůžičku

Olejová péče založená na obsahu cenných rostlinných ingrediencí napomáhá zpevnění a výživě křehkých nehtů a zjemnění nehtové kůžičky. Výjimečná kombinace regeneračních olejů z mandlových, meruňkových a hroznových jader, obohacená o zklidňující a hojivý panthenol, posilující citronový a levandulový esenciální olej a vitamín E přináší intenzivní péči pro pevné a krásné nehty. 

Tento produkt je takový příjemný doplňek k péči o ruce a určitě jej využiji. Dost trpím na suché okolí nehtů, a to v jakémkoliv ročním období. Nepoužívám jej ještě tak dlouho, abych mohla dělat nějaké velké závěry, nicméně jsem spokojená :) Olej voní nádherně po levanduli, avšak velice jemně. Kůžičku kolem nehtů pěkně vyživí, takže spokojenost :) Co se týče nehtů, to nemohu posoudit, jelikož nehty mívám nalakované (minimálně zpevňujicím lakem). Aplikace je přesná, jak vidíte, princip je stejný jako u laku na nehty - můžete tedy skvěle regulovat množství.
Celkově tedy i tento produkt mohu doporučit :)
Koupit můžete zde za 129,-Kč (15ml).
manufaktura Olejová péče na nehty a nehtovou kůžičku recenze
manufaktura Olejová péče na nehty a nehtovou kůžičku recenze složení
manufaktura Olejová péče na nehty a nehtovou kůžičku recenze

Co vy a Manufaktura? Zaujaly vás tyto produkty? :)

You May Also Like

9 komentářů

  1. Od Manufaktúry som ešte nič neskúšala. Asi to je preto, že najbližší odchod s touto kozmetikou je v susednom meste. Ale napriek tomu ma tá značka moc láka či už dizajnom ale aj produktami. Mne sa moc zapáčil ten olej na nechty a okolie presne niečo takéto by som potrebovala! Musím sa tam ísť už pozriet!
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  2. Mě zaujal každý jeden produkt a určitě bych je využila :) Poslední dobou mívám ruce sušší než obvykle a už jsem z toho trošku zoufalá.

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Manufakturu mám veľmi rada, ale tieto produtky som neskúšala ešte :) Určite však vyskúšam veľmi rada :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  4. Manufakturu jsem popravdě ještě nezkoušela, ale nalákala jsi mě na ten peeling :)

    OdpovědětVymazat
  5. Najviac ma zaujal olejček na nechty. Mám ich teraz dosť zničené, takže sa naň skočím pozrieť.

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  6. Produkty vyzerajú krásne :) Ja osobne mám Manufakturu veľmi rada, práve používam ich sadu na problematickú pleť :)

    OdpovědětVymazat
  7. pekná recenzia :) ja som z Manufaktury mala zatiaľ len sirupy, ale verím, že aj ostatné je super ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  8. Výrobky vypadají dobře. Všechny mě zaujaly. Já měla od Manufaktury zatím jen krém na ruce a s ním jsem byla moc spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  9. Elixír jsem si taky oblíbila, čekala jsem, že to bude hodně hutné, ale opak je pravdou, fakt skvěle se to vstřebává! Peeling a péče na nehty taky vypadají skvěle, oboje mám od L'Occitane a je to super nadstandardní péče na ruce :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡