BÍLÉ KVĚTOVANÉ ŠATY || SAMMYDRESS.COM

Dnešní článek je zaměřen na letní šaty, které jsem si objednávala z e-shopu Sammydress.com. Vybírala jsem poměrně dlouho, jelikož je zde značný výběr, ale často tu bývají šaty pouze v univerzální velikosti (uvedeno XS-M), takže ty šly hned stranou :D:) Je důležité sledovat rozměry, které tu jsou naštěstí uvedeny. Já objednávala tuším Mko.
Šaty mají příjemný, lehký materiál, ideální na léto. Mají zajímavě řešený výstřih, který je ovšem dost hluboký a nejsem si jím úplně jistá. K šatům přijde i šňůrka na ovázání v pase, pokud jej máte úzký, hezky zvýrazní siluetu. Mně ale bohužel nesedí délka. Jelikož nejsem nejhubenější, raději bych tyto partie v klidu schovala, což mi tyto šaty nedovolují - a to neměřím ani 1,7m 😃 Na e-shopu je uvedeno, že mají délku 90cm, což nesedí, mají o 5cm méně - to bych je měla skoro ke koleni. Za mě tedy spíše ne, na normální nošení se mi až tak hluboký výstřih a krátká délka nelíbí. Super by byly ale třeba na plavky, samozřejmě také pro štíhlé slečny apod. :)
 Najdete je zde 

_____________________________________________________________
Today's article focuses on the summer dress I ordered from the Sammydress.com e-shop. I have been choosing quite a while since there is a lot of choice, but there are also dresses in universal size (indicated by XS-M), so they went straight away :D:) It is important to follow the size guides that are fortunately listed here. I ordered size M.
Dresses have a nice, lightweight material, ideal for summer. They have an interestingly designed neckline, which is quite deep and I'm not quite sure about it. The dress will also come with a belt for tie on the waist, if you have a narrow, nice silhouette. Unfortunately, the lenght doesn't fit me. Since I am not the most thinnest, I would rather hide these parts, which this dress doesn't allow me - I don't even measure 1.7m 😃 On the e-shop mentioned that the dress have a length of 90cm, which does not fit, they have 5cm less. For me, rather not, for normal wear the neckline is too deep and even the lenght is too short for me. It would be super on a swimsuit, or of course for slim ladies, etc. :)
 You can find them here



Líbí se vám šaty? Co nosíte přes léto radějí - šaty nebo kraťase s tílkem? :) 

You May Also Like

9 komentářů

  1. Ty jsou moc pěkné s tím páskem se mi líbí víc :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. šaty se mi líbí jen s tím páskem, bez něj nemají žádný tvar :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  3. Vůbec nevypadají špatně tý jo :)

    OdpovědětVymazat
  4. jsou nádherné, moc ti sluší a líbí se mi i s páskem i bez něj. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se šatky moc líbí, když jsou převázané :)) Osobně bych ale taky spíše brala, kdyby byly o trošku delší :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Šaty se mi moc líbí :) Na oba způsoby :)


    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  7. Má to myšlenku, ale něco málo mi tomu chybí k dokonalosti :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡