VÍNOVÉ HALTERNECK BIKINI


Ahoj! Dnes bych vám ráda ukázala plavky, které jsem si objednala z e-shopu SammyDress.com. Na e-shopu mě ihned zaujaly jak svoji barvou, tak především kvůli jejich zajímavě řešenému výstřihu! :)
Nakupování online bývá mnohdy problematické - zvlášť tedy ze zahraničí, u těchto plavek je ale všechno správně! :) Vypadají stejně jako na fotce, velikostně odpovídají a působí kvalitně


Objednávala jsem je v největší možné velikosti, a to L. Nevýhodou je, že se na e-shopu nerozlišuje velikost horního a spodního dílu (to už bychom chtěly asi moc :D), takže musíme doufat. Musím říct, že horní díl plavek mi sedí naprosto perfektně! Za krkem jsou na zavázání na mašličku, ale po obvodu už se zapnou na háček, velikost mi ale padne jako ulitá, plavky mě neškrtí, ani nesjíždí. Uvnitř jsou vycpávky, které se dají vyjmout.

Spodní díl plavek má po stranách šňůrky na individuální stažení, což každá z nás určitě ocení! Bohužel mám ale hýždě a stehna prostorově rozměrnější a zadní část plavek mi tyto partie nezakryje celé - což se teda upřímně ani nedivím :D a nevypadá to moc dobře... Spodní díl je tedy svým střihem vhodný pro menší hýždě, nebo minimálně vypracované - ale to už samozřejmě záleží na uvážení každé z nás, já se ale prostě stydím :))) 
Celkově se mi plavky velice líbí, mají zajímavé řešení a jen tak se neokoukají! :) Horní díl mi sedne perfektně, spodní díl udané velikosti také odpovídá.
Koupit můžete zde za krásných 12 dolarů!

Hi! Today I would like to show you the bikini I've ordered from e-shop SammyDress.com. I fell in love with them when I saw them on the e-shop, I love the color and their interesting cut and detail of the upper part. They look the same as on the e-shop photo, the size fits and they look good quality! 

I've ordered the biggest size available, which is L. The disadvantage is that the size is for both parts of the bikiny, so you have to hope :D:) I have to say, the upper part fits just perfectly! Behind the neck you can tie them, around the waist there is a hook - but the size fits me great, they aren't too tight or loose. There are pads inside that can be removed.


The bottom part of the swimsuit has individual draws on the sides, which is sure to be appreciated by each of us! Unfortunately my buttocks and thighs are more spacious, and the back of the swimsuit does not cover me - to be honest, I'm not surprised :D, but I just don't feel very well about it. The lower part is suitable for smaller buttocks or minimally muscular - but of course it depends on the discretion of each of us, but I am just ashamed. 
Overall, I love the bikiny, they have interesting cut and details, which will look always great! :) The upper part fits perfectly, the lower part size also corresponds to.
You can buy them here for only $12!


Srovnání s fotkou z e-shopu, nemám co bych vytkla :)

Po stranách se vycpávky dají vyjmout.

  Po stranách spodního dílu jsou šňůrky, díky nimž si můžete individuálně nastavit obvod :)


V menu najdete slevový kód, který vám ušetří nějaké penízky!:)

Zaujaly vás tyto plavky? Nakupujete plavky online :)

You May Also Like

10 komentářů

  1. Nestačím se divit, vypadají dokonale! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je fakt krása, moc zajímavé plavky.

    OdpovědětVymazat
  3. nádherný plavky, v létě zazáříš

    OdpovědětVymazat
  4. Wau, tie plavky sú skvelé, no opaľovať sa v nich by som neriskovala kvôli zlému opáleniu.

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  5. Jsou opravdu nádherné! A překvapilo mě, že vypadají stejně jako na fotce a že i velikostně :)
    Přes internet vůbec nenakupuji, docela mám strach, protože i v kamenném obchodě mi přijde, že mám pokaždé jinou velikost -nechápu jak to šijí a označují.

    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
  6. Vyzerajú parádne naozaj! :)
    www.veraparadis.com

    OdpovědětVymazat
  7. Tyhle plavky jsou taky nádherné, ta krajka ve výstřihu je prostě super.

    The beauty compass

    OdpovědětVymazat
  8. Hodně slev do Smmydress je případně na https://slevovykupon.net/s/sammydress-com-cz/ =)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡