RECENZE: BOURJOIS - GELOVÝ ROZJASŇOVAČ SCULPT BRONZE SUNKISSED HIGHLIGHTER


Představím vám jeden z mých nejnovějších kosmetických produktů, jedná se o tekutý bronzující rozjasňovač značky Bourjois. Musím říct, že už na první pohled vypadá nádherně, nemyslíte? :) 

Při první aplikaci jsem měla trošku problém, musela jsem vychytat množství, abych si na tváři nevytvořila obří flek :D Produkt navíc docela rychle zasychá, takže důležitá je i rychlost rozmazání. Upřímně, nejlépe se aplikuje prsty. Štětcem je aplikace celkem nepřesná a houbičkou docílíte leda tak fleků a efekt je nulový. Když tedy budete aplikovat prsty a vychytáte správné množství, jste za vodou! :) Nejlepší je začít s troškou a pak až vrstvit, záleží na tom, jak moc výrazný efekt chcete.
I přes to, že je efekt rozjasňovače hodně výrazný, dokážete vytvořit i velmi decentní a přirozený vzhled! V tenké vrstvě na pleti vytvoří přirozený krásný odlesk :) Jelikož ještě nejsem moc opálená, aplikuji ho pouze na lícní kosti (tento produkt obecně má podtrhnout opálení, takže až bych byla snědší, nebála bych se aplikovat i na jiná místa :)). 


Jedná se o bronzujicí rozjasňovač, takže jste v mžiku nalíčené :) Na konci článku máte ukázky, jak vypadá v akci. Překvapilo mě, jak rychle produkt zasychá - poté naprosto skvostně drží a vydrží mi hezký celý den (při běžných podmínkách). Na pleti není nijak cítit, má lehkou konzistenci. Docela dobře si poradí i proti otření. vodu ale ve větším množství nevydrží.
Celkově si mi produkt líbí hodně, teď na léto je top! Žádný jiný podobný rozjasňovač jsem neviděla, a tak si myslím, že stojí za povšimnutí! :)

Koupit můžete například na Notino.cz za 299,-Kč.







Zaujal vás tento bronzujicí rozjasňovač? :)

You May Also Like

9 komentářů

  1. Wau, má naozaj krááásnu farbu! Určite sa po ňom popozerám :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  2. Tie tekuté bronzery veľmi nemusím, mám pocit, že flekatejú.

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tento neflekatí, protože perfektně zaschne a už se nepohne :)

      Vymazat
  3. No jako četla jsem už i negativní recenzi a tohle je první kladná, tak nevím :) Ale jako rozhodně je to podle mě zajímavý produkt.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, no mě vyhovuje, ono asi jde o to vychatat jeho nanášení :D :))

      Vymazat
  4. Líbí se mi jeho barvička, ale asi bych s ním taky bojovala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych si s ním určitě nerozuměla... I když bych už vychytala to množství a rychlost, neseděla by mi ta barva -.-" ale k tobě jde krásně :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  6. Má moc pěknou barvu, docela mě i zaujal, ale přijde mi hodně výrazný. Celkově produkty Burjois jsou většinou fajn.

    The beauty compass

    OdpovědětVymazat
  7. tak ten je riadny! :) páčia sa mi jeho odlesky :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡