MOJE NEJNOVĚJŠÍ KOSMETIKA


Ahojky! Uvědomila jsem si, že jsem dost dlouhou dobu neudělala nějaký hromadný new in příspěvek - tak tady je! :) Nedávno jsem objednávala z Notino.cz hned několik produktů různých kategorií. V tomto týdnu jsem navíc na Instagramu BourjoisCZ vyhrála jejich nový rozjasňovač a byla jsem vybrána pro testování CC krému od značky Lirene... jednoduše řečeno, mám zase zásobu :D:)

Tady už můžete vidět zmíněny CC krém od Lirene, který je navržen tak, aby se přizpůsobil barvě vaší pleti. Sám o sobě je bílý a jakmile ho začnete roztírat, ztmavne do určitého odstínu. Musím uznat, že tato vlastnost mě velice zaujala, ale budu potřebovat ještě chvilku na testování :) Potom tu mám gelový bronzující rozjasňovač od Bourjois, který mi přišel včera, takže se s ním teprve seznamuji. Upřímně, aplikace není až tak jednoduchá! :D Musím vychytat, aby to vypadalo přirozeně a neměla na tváři velkej lesklej flek :D :)

Z Notina jsem si objednala korektor od Catrice, ale spletla jsem si odstín - chtěla jsem tmavší, když už jsem opálená, tak tento využiji aspoň pod oči.. :) K němu jsem objednala i kartáček na zuby Marvis, který má poměrně netradiční design a proto si zasloužil místečko v tomto článku :D Například oproti Curaproxu má o dost vyšší a širší štětiny, takže by to mohlo být pro někoho nezvyk, ale zase je tvrdší a mám mnohem lepší pocit vyčištěných zubů!



Jelikož sluníčko už opaluje a kůže se tak vysušuje, koupila jsem si sprchový olej od Biodermy - na toto období pro mě bude jako dělaný! :)
Když jsem byla v Polsku, stavila jsem se samozřejmě do drogérky a koupila si čisticí gel na obličej od Ziaji. Odstraní pleť veškerých nečistot a mazu, aniž by pleť vysušoval. 


Blogerka Ilovemakeup sdílela fotku těchto deodorantů od Bourjois, tak jsem se rozhodla je také vyzkoušet. Doposud jsem je neznala, konkrétně tento je proti žlutým a bílým skvrnám na oblečení a voní po magnolii. Zatím spokojenost :)



Konečně lak na nehty, který je opravdu zpevňující! Nějakou dobu jsem ho neměla a taky se mi bohužel moje dlouhé nehty zlomily :D Takže teď nanovo. Po aplikaci laku jsou nehty neskutečně pevné - můžu jedině doporučit! Stojí za to :) 



Nakonec tu mám dva vzorečky a jeden 5ml odstřik parfémů. Máte někdo jejich plnou verzi a jak vám vyhovují? :)


Tady už malá ukázka z toho, jaké recenze se tu brzy objeví! Na první fotce vidíte Bourjois rozjasňovač (v trochu větší vrstvě :D) a na druhé CC krém od Lirene. Swatch Bourjois rozjasňovače ještě přefotím, fotka je divně nasvětlená.. :) 
Těšte se, jsou to dost zajímavé produkty! :))



Zaujal vás nějaký produkt? Co jste si naposledy pořídily vy? :)

You May Also Like

11 komentářů

  1. CC krém mi také na testování poslali, tak jsem na něj zvědavá. Na první namazání se zdá být fajn, tak uvidíme, jak obstojí při pravidelném používání :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Ten lak od Sally Hansen taky používám, hlavně koupila jsem si ho díky tobě, když jsi na něj psala recenzi a jsem s ním opravdu spokojená :)

    Květen 2017 | Kosmetické oblíbenosti

    OdpovědětVymazat
  3. Vůně Olympea voní dokonale! Měla jsem taky takový vzoreček a teda chválím. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten CC cream je fakt zajímavý, jsem zvědavá, co na něj nakonec řekneš :) Deodoranty od Bourjois taky neznám :) A z odstřiků je mi nejsympatičtější Black Opium ♥

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat
  5. Ten lak od Sally Hansen si musím pořídit, protože se mi nehty děsně lámou a už nevím, co s tím :D
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  6. Kefka od Maarvis ma naozaj divný dizajn ale pri tom sa mi páči, aj keď tie tvrdé štetiny si až tak dobre neviem predstaviť. Lak od Sally Hansen vyzerá zaujímavo, asi ho vyskúšam tiež. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Štětiny jsou Medium, což mi vyhovuje - ale právě oproti zmíněnému Curaproxu jsou prostě tvrdší, tak je to trochu nezvyk :) Ale jsem spokojená, zuby čistí líp, pokud netrpíš na bolest dásní a nepotřebuješ měkkej kartáček.. :)
      Lak Sally Hansen maximálně doporučuji! :)

      Vymazat
  7. Máš tady nějaké změny na blogu, co? Moc pěkné to tu je:)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc ma zaujal rozjasňovač od Bourjois. S ním musíš vyzerať ako bohyňa slnka. Neveim ako by taký tmavý odtieň vyzeral na mojej bledučkej tváry ale vyzerá krásne. Taktiež lak od Sally Hansen vyzerá super. Raz som už niečo podobné mala a bola som spokojná. Teraz mám zas obdobie lámania nechtov tak asi by bolo načase zas niečo pozrieť
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  9. Gel od Ziaja naprosto zbožňuju. Vlastně vše od nich mám ráda. :D

    Medvědova slečna

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡