BÍLÉ KRAŤASE S KVĚTINOVOU VÝŠIVKOU


Nedávno jsem si ze Zaful.com opět objednávala nějaké kousky, včetně těchto nádherných kraťásků. Neskutečně se mi zalíbily především díky jejich výšivce - při mé smůle mi jsou ale malé! :( Nevím, co jsem si při vybírání velikosti myslela, ještě když jsem v posledních týdnech dost přibrala, ale co nadělám :D :) Tyto jsou velikosti L a na e-shopu je uvedeno, že odpovídají velikosti 8, což souhlasí.

Kraťase jsou z klasické džínoviny, na dotek moc příjemné. Nejsou elastické, na což jsem doplatila :D V přední části jsou místy roztržené, což je teď v létě efektní :) Celkově se mi kraťase moc líbí, působí opravdu kvalitně a vypadají prostě nádherně!
Najdete je zde za $22.



Holky, kdybyste o ně některá měla zájem, neváhejte mi napsat a domluvíme se! Mně by se tu stejně jenom válely, tak ať v nich můžete zazářit vy.. ;)

___________________________________________________________
I've ordered some clothes from Zaful.com again, including these beautiful embroidered flower ripped denim shorts. I fell in love with them, especially thanks to the embroidery - but unfortunately they are too small for me :( I don't know what I was thinking about when I was choosing the size, even though I've gained some weight, but what can I do now.. :D:) These are in size L and on the e-shop is written it corresponds to the size 8, which is right. 
The shorts are made of classic denim, very nice to touch. By the way, they are not elastic.In the front they are torn, which is now effective in the summer :) Overall I like them very much, the quality is really good and it looks just beautiful!
You can find them here for $22.




Jak se vám líbí? :)

You May Also Like

10 komentářů

  1. Umím si představit, jak tě to asi mrzí. :( Vypadají nádherně! Š

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné kraťasy, tak třeba časem do nich ještě zhubnete, já jsem zhubla a nosím teď věci, které mi snad 10 let nebyly!

    OdpovědětVymazat
  3. škoda, že jsou ti malé... mně se něco podobného stalo u plavek, ale teď jsem zjistila, že si to musím pořádně projít a hlavně převést pro sicher na centáky :-D že to asi ne všude je, tak jak to má být.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné jsou, taky bych byla naštvaná :(
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné jsou. Škoda, že ti jsou malé.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. jsou nááádherný, ale tím, jak nejsou elastické, tak bych se bála, že i kdybych zvolila tu správnou velikost, tak by mi nebyly pohodlné :( škoda

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadají moc pěkně, škoda, že je máš malé.
    Zaful má krásné oblečení, sice jsem od nich nic ještě nekoupila, ale vypadá to fakt moc dobře :)
    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
  8. Tie su fakt krásne. Planujem si niečo s takotuto kvetinovou ozdobou kupit, lebo sa mi to páči :)
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡