ROSEGOLD OUTFIT // CAT EYE MIRRORED SUNGLASSES


Ahojky! Neskutečně mě baví nynější počasí - teď už jsem snad nadobro odložila teplou bundu, yes! 😄 Nedávno jsem v Peek & Cloppenburg objevila tuto krásnou růžovou bundičku, byla ve slevě v poslední (mé!) velikosti a já ji tam prostě nemohla nechat 😄 Zrovna to bylo v období, kdy se mi zalíbil trend růžové a také si chtěla něco pořídit... :) Musím uznat, že koupě nelituji a bundu nosím snad každý den!!! Je skvělá 😄😍


Další specialitou jsou nové sluneční brýle z e-shopu Zaful.com, které jsem si v den focení vyzvedla na poště. Poněkud jsem se bála přepravy, ale musím říct, že si se zabalením nechali opravdu záležet. Brýle byly maximálně ochráněny v silné vrstvě bublinkové folie a přepravu vydržely perfektně :)
Nakonec taková perlička, a to slip-ony Steve Madden. Když jsem byla v Praze na akci s Mary Kay, den předtím jsem zašla do obchodu Premium Fashion Brands v Galerii Harfa a tam objevila opět ve slevě tyto krásky. Uznejte sami, nejsou krásný? :) Když jdu po ulici, zraky kolemjdoucích spadají právě na ně - a já se ani nedivím 😄 Už si v nich moje nohy dost vytrpěly, ale každým obutím je to lepší a lepší... 😄:))

Ještě jsme s přítelem navštívili Fashion Arenu a tam jsem v Ralph Lauren ulovila dvě trička (na sobě mám zrovna to bílé), jsou obyčejná s malým logem a hádejte co.. jedno stálo 250,-Kč! Byla ve výprodejovém stojanu a měli jen velikosti xs a xl, vzala jsem samozřejmě ta větší a bylo rozhodnuto :D Běžně takhle šíleně nenakupuji, ale za tyto kousky jsem opravdu ráda :) Jinak jsem teďka dost přibrala a neni pro mě až tak příjemný se fotit - nevím, co budu dělat až bude fakt teplo, ale zase proč by se nemohla ukazovat i silnější holka, no ne?! :D :)))



Hi! I really enjoy this weather, I finally put aside the winter jacket, yes! This outfit is almost brand new, I have a new jacket which I love, a new t-shirt from Ralph Lauren - it was in sale for a very good money, a new slip-ons from sale as well and finally, the perfect cat eye rosegold mirrored sunglasses from Zaful.com! I was kinda afraid of the shipping and if the glasses doesn't break but the packaging was just great - the glasses were really well protected! 

They are bright gold with some pink reflections and I just love it. I couldn't really capture that shine, but you can see it at the last photos.

I definitelly recommend!

You can buy them here for only $6,49!




Ještě detailnější foto - zrcadlové brýle se fotí hodně špatně! :D V reálu jsou takové zářivě zlaté a hází růžové odlesky, asi jako na poslední fotce. Najdete je zde.

Bomber - ONLY / Peek & Cloppenburg
Triko - Ralph Lauren
Džíny - Wayfarer.cz
Kabelka - Wayfarer.cz
Boty - Steve Madden
Brýle - Zaful.com
Náramek - Rosegal.com

Líbí se vám nějaký z mých nových kousků? :) 

You May Also Like

12 komentářů

  1. Myslím, že se rozhodně nemusíš označovat silnější holka a v létě se stydět :D moc se mi líbí bundička :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak moc děkuju, jsi milá :):D No ale kdybys viděla ta stehna... trága :D:)

      Vymazat
  2. Nádherný outfit, moc ti sluší. Jinak ty brýle vypadají hodně dobře! :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  3. Za mě perfektní outfit! Bundička je super, brýle také :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to sluší ♥ Brýle bych podobné chtěla taky, přijde mi, že sluší každému, takže i mně by mohly :D A ty botky! Dokonalost sama ♥♥ Steve Madden má prostě jedny z nejlepších bot vůbec :)

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný outfit, přesně můj styl :) brýle jsou také hezké :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  6. Brýle jsou super, zbytek už jsem na tobě viděla a všechno se mi líbí :) Snad ty boty pořádně rozchodíš :D

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkný outfit! Nádherné brýle, delší dobu po takových koukám akorát ve stříbrné barvě🙈 Co se týká postavy rozhodně se nemáš za co stydět, máš krásnou ženskou postavu, kterou ti můžou spíše závidět🙏🏼 💋
    ANNA. / http://fashionblogbyannie.blogspot.cz/?m=1

    OdpovědětVymazat
  8. Všechny věci jsou krásné, moc ti to sluší. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  9. To znám, jak je něco lesklého, jde to blbě vyfotit :-D zvlášť brýle... Jinak jsou moc pěkný, dobrý výběr a nejvíc mě zaujal bomber, je úžasný.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  10. Krásný outfit. Úplně jsem se zamilovala do těch hodinek! ♥
    jsem Katrin

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡