CO MĚ ZAUJALO Z NOVINEK NA ZAFUL.COM


V dnešním článku bych vám chtěla ukázat pár novinek z e-shopu Zaful.com. Jelikož máme letní počasí za rohem, najdete tu několik desítek různých plavek! Výběr je tu opravdu neskutečný a vybere si určitě každá z nás :) Velice mě zaujaly plavky na první fotce, mají nádhernou barevnou kombinaci a zajímavý střih, který vypadá zároveň pohodlně - stejně tak overal na druhé fotce - tomu asi neodolám! :) Abych nezapomněla, e-shop příští měsíc slaví tři roky od svého vzniku, tak můžeme čekat nějaké akce!




In this post I would like to show you some news from the e-shop Zaful.com. Because the summer weather is almost here, you can find here tens of various swimsuits! The choice is really unreal and everyone will choose! :) I really like thise swimsuit on the first photo, it does have a very nice color combination and interesting cut, which looks comfy in the same time - just like this Cover Up Romper on the other photo - I won't probably resist to this one! :) The e-shop is celebrating three-year anniversary next month, so there is gonna be a huge promotion!


Tady jsem na ukázku vybrala další plavky podobného vzoru. Na e-shopu najdete plavky podobného vzhledu v několika různých variantách, odlišující se samozřejmě i střihem :)

_____________________________________________________________________________________
Here I chose as an example another swimsuits with similar pattern. On the e-shop you will find swimsuits with a similar look in various versions, of course differed with the cut :)

Velice mě zaujaly také tyto květinové šaty. První nejsou typicky letní, ale moc se mi líbí výšivky růží. Vypadají ale skvěle pro nějakou letní párty :) Ty druhé už jsou takové víc svěží, mají je i v bílé variantě.

____________________________________________________________________________________
I also really like these floral party dress. The first aren't typicaly summer ones, but I really really like the pattern with roses. They are perfect for some summer party. The second one are more fresh and you can have them also in the white. 


Zároveň se mi tu zalíbily dva kousky s maličko folklorním nádechem a dovedla bych si je na sobě i představit! Nejsou to kousky, které bych doma měla a tak nad nimi zapřemýšlím! Když se dobře zkombinují, musí vypadat nádherně, co myslíte? :)
___________________________________________________________________________
At the same time I fell in love with two pieces with a little bit folk look and I could imagine to wear them! They aren't pieces which I'd have at home, so I will think about them! If you will combine them properly, they have to look amazing don't you think? :)


Nakonec jsem vybrala klasické džínové kraťase s květinovou výšivkou, zaujaly mě ale také síťované ponožky s mašlí.
________________________________________________________________________________
The last pieces I chose are these classic jeans shorts with floral embroidery and the fishnet socks with the bow, which looks really cute!


Jak se vám můj výběr líbí, zaujal vás nějaký kousek? :)

Jinak co říkáte na nový design blogu? (ještě budu dolaďovat)
______________________________________________________

You May Also Like

9 komentářů

  1. Nejvíc se mi líbí květinové šaty, krásný :) A design super, hned jsem si všimla,mc pěkné zpracování :))

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se nejvíce líbí ty první plavky, protože mají krásné a zajímavé barvy. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  3. Ty první plavky i ten overal vypadají naprosto báječně! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se hrozně líbí ty džínové kraťasy. Jinak nový design je super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Všechno je tak krásné, brala bych snad úplně všechno! :D Docela mě těší, že nenakupuji přes internet, během pár vteřin bych byla úplně bez peněz :D
    Měj se v lásce,
    Janet ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
  6. Ty tenisky jsou wow! A květované šaty také moc pěkné.. na léto do přírody ideální, dovedu si to představit v doplnění s krémovým kloboukem.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡