RECENZE: GABRIELLA SALVETE - CONTOURING PALETTE & NUDE POWDER


Ahojky! Mám tu pro vás opět recenzi, tentokrát se zaměřím na konturovací paletku a pudr od značky Gabriella Salvete. Oba tyto produkty (a mnoho dalších) seženete na e-shopu parfemy-elnino.cz, kde mají opravdu krásný výběr a i ceny jsou víc než přijatelné :)


Gabriella Salvete - Contouring Palette / konturovací paletka

Na tuto paletku jsem byla opravdu zvědavá, protože jsem na konturování zvyklá a zajímalo mě, jak mi tato paletka sedne! :) Pro většinu z nás je zásadní odstín bronzeru. Nemám pleť nijak porcelánovou, mám takový žlutý podtón, dobře se opaluji, takže mi celkem vyhovují i ty teplejší bronzery. Odstín bronzeru u této paletky mi připadá neutrální, není to žádná oranžáda, navíc je matný. Na mé pleti vypadá fakt krásně a jsem maximálně spokojená! :) Rozjasňovač je taková klasika, co sedne asi většině z nás, odlesky jdou do stříbrna. 

V paletce je i krásná tvářenka, s tou mám ale trošku problém. Při aplikaci na pleť je spíše efekt rozjasňovače, než tvářenky - má opravdu výrazné odlesky a já prostě nejsem schopna ji použít jako tvářenku, v pravém slova smyslu 😄 Kdybych ji měla hodnotit jako rozjasňovač, to by byla ale paráda! :) Hází takové rosegold odlesky a to se mi líbí! S výdrží nemám sebemenší problém.

Na konci můžete vidět fotky, kde jsem to s tvářenkou záměrně trošku přehnala - abyste dobře viděly ten efekt, je jasný, že si v reálu na běžné nošení takovýto look neuděláte, s paletkou to jde i samozřejmě přirozeně!! :)

Koupit můžete zde za 152,-Kč.






Jak už jsem zmínila výše, tady jsem s tvářenkou nešetřila - aby byl pořádně vidět efekt, kterého se dá docílit. Tvářenku nejsem schopna použít jako takovou, potom vypadám jako diskokoule 😄 Na poslední fotce to jde vidět nejvíc. Ještě máte fotky pod různým světlem, pro lepší představu. Bronzer mi ale maximálně sedne.
Jako rozjasňovač (v decentnějším množství) je ovšem nádherná! :)

↑ Do těchto míst běžně aplikuji tvářenku, s touto to ale bohužel nejde. Vytvoří mi lesklý flek 😄 Proto ji používám jako rozjasňovač, který je potom nádherný! :) 

+ kompaktní balení, super na cesty
+ neutrální odstín bronzeru, maximálně mi vyhovuje
+ dlouhá výdrž

- tvářenka s opravdu výraznými odlesky, v podstatě má roli rozjasňovače
Koupila bych si ji znovu? Ano - kromě příliš lesklé tvářenky jsem s paletkou skutečně spokojená! :)


Gabriella Salvete - Nude powder / pudr v odstínu 01 

U tohoto produktu budu o něco stručnější :) Pudr má jemnou a lehkou texturu, obsahuje arganový olej, hedvábné proteiny, které hloubkově pleť hydratují a předcházejí vysoušení a podráždění a olej z černého rybízu, který má antioxidační a regenerační účinky. Má SPF 15.
Nepoužívám ho každodenně, pouze tehdy, kdy se v obličeji lesknu, občas na zafixování makeupu. S pudrem jsem spokojená, svoji funkci plní tak jak má! :) 
Při aplikaci volím štětec s méně hustými štětinami - výsledek je tak více přirozený.
V nabídce jsou celkem 4 odstíny, já mám ten nejsvětlejší, který je ve větší vrstvě opravdu dost světlounký - super pro bledulky, nebo k prozáření :) 

Koupit můžete zde za krásných 80,-Kč :)





Nelekejte se - naneseno prstem v silnější vrstvě 😄 Na pleti krásně splyne, zvlášť, když budete nanášet méně hustým štětcem :) Můžete si ale všimnout, jak je jemňounce mletý :)
Koupila bych si jej znovu? Ano :)

Děkuji e-shopu parfemy-elnino.cz za zaslání produktů!


Co vy a Gabriella Salvete, zkoušely jste nějaké produkty? :) 


You May Also Like

8 komentářů

  1. Zrovna jsem mamce od Gabrielky kupovala rtenku a ja doma také jednu mam. Linky mi nevyhovovaly. Takovouto paletku mam od MRL a řekla bych ze je to to samé. Tvarenka do zlatého odlesku , bronzer celkem neutral i když možná trošku teplý ale ne moc.v létě super na zahrati . Pudr Jsem jeden měla a nevyhovoval mi...tento to ale nebyl . Moc bych však chtěla zkusit paletku očních stínů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu paletku mám taky a ikdyž vypadají vzhledově podobně, ve výsledku v nich je rozdíl. Ta od Makeup Revolution mi například po nějaké době na tváři flekatí, moc dlouhou výdž nemá, kdežto tato ano. I ta textura je odlišná.. ;)

      Vymazat
  2. Na ten pudr se musím kouknout. Já furt hledám nějaký SUPER, ale nedaří se mi. :/ Poslední dobou mám mastnější pleť, tak jsem zkusila Stay Matte od Rimmelu, který si všichni chválí, ale teda nic moc. :/


    blog Days of Daysy

    OdpovědětVymazat
  3. S paletkou mám také dobrou zkušenost. Jediné, co bych jí vytkla je to, že trošku práší. Jinak je skvělá :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Gabriellu Salvete mám moc ráda a asi si dojdu pro tu konturovací paletku, protože zrovna nemám na Kat von D konturovací paletku. :D Mám od GS mám hlavně laky a ty jsou pecka! <3
    Super článek a skvělý fotky! :) <3
    -------------------------------------------------------------------
    Také mám blog a udělala by jsi mi největší radost, kdyby ses podívala! <3 Budu nejšťastnější člověk na světě! <3 Tvůj blog je úžasný a určitě se sem budu vracet! Hned tě jdu sledovat na všech sociálních sítích, liknout facebook stránku a přidat se mezi tvé pravidelné čtenáře! :D Jsi moc milá a sympatická! <3 Jen tak dál! <3
    Přeju ti mnoho štěstí, lásky a úspěchů! <3 :)
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Na paletku aj púder som sa v drogerke. už pozerala. Po tejto recenzií (ďakujem) si pôjdem pozrieť asi len ten púder. Škoda tej palety ale tak zas ja moc ružové líčka nepotrebujem ale ten rozjasňovač by mohol byť asi trošku lepší.

    MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  6. na túto som počula celkom pozitíva :) mne sa páči ak sú v lícenke aj odlesky :) vyberám si väčšinou také :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, mně a mé kamarádce se z té konturovací paletky udělaly vyrážky. Tak pozor.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡