NOVINKY REVLON: PHOTOREADY INSTA-FIX MAKEUP & INSTA BLUSH RECENZE


Dnes tu mám pro vás recenzi poměrně zajímavých produktů značky Revlon, jedná se o makeup a tvářenku v tyčince. Tyto produkty jsem používala již poměrně dlouho, takže jsem si na ně udělala obrázek :) Musím říci, že když už jsem měla nějaký produkt v tyčince (nejčastěji bronzer), tak jsem s ním trošku bojovala. Jak obstály tyto produkty? Pokračujte ve čtení! :)




Balení produktů je bytelné, víčko hezky drží - jelikož jsou produkty ideální na cesty či do kabelky, pevné balení je základem! :) 


K vyzkoušení jsem dostala odstín makeupu 130 a 140 - za ten světlejší jsem opravdu ráda, protože druhý odstín je na mě zatím tmavý :) U nás jsou k dostání odstíny Shell, Nude a Natural Beige.
Tvářenka je v odstínu 320, krásná malinová barva. K dostání je i o něco světlejší.


Revlon PhotoReady - INSTA-FIX MAKEUP

Z tohoto makeupu jsem upřímně nadšená! V poslední době nepoužívám žádný jiný :) Má velice zajímavou texturu, na pleti je matnější a hedvábný, není potřeba zapudrovat a navíc se skvěle aplikuje. Poskytuje pleti ochranu v podobě SPF 20. Aplikace je velmi svižná, nanesu na pleť, rozmažu a zapracuju - rychlovka! :) Na následujících fotkách si můžete srovnat pigmentaci třeba podle znamínka, co mám uprostřed dlaně 😄- nicméně nedokonalosti na pleti kryje spíše lehce, rozhodně nepůsobí jako maska, můžete jej ale samozřejmě navrstvit. Pleť je krásně sjednocená a přirozená. Navíc mi nezvýrazňuje póry, ani suchá místa! Vydrží mi hezký celý den a pocitově je makeup opravdu lehoučký! :)
Makeup vám mohu určitě doporučit, vážně si jej užívám! :)
Doporučená cena je 299,-Kč a seženete jej v drogerii Rossmann.

+ na pleti je přirozený a pocitově lehký
+ textura - je matnější a hedvábný, nepotřebuji ho zapudrovávat
+ odstín je pro mě jako stvořený
+ rychlá aplikace
+ dlouhá výdrž





Odstín 140 je na mě zatím tmavý, ale na léto bude ideální! 
Zatím jsem ho zkoušela jako decentní bronzer. 


Revlon PhotoReady - INSTA BLUSH

U této tvářenky jsem se ihned zamilovala do jejího odstínu, ale zároveň jsem se trošku bála ohledně vysoké pigmentace. Jak samy můžete vidět, pigmentace je slabší, dá se ale velice dobře navrstvit! Při silnější vrstvě se mi zdá, že flekatí, ale když jsem tvářenku více rozmazala, bylo po problému. Stejně jako makeup má pudrovější finiš, tvářenka se na pleti nijak neleskne, což mi vyhovuje. Tvářím dodá krásnou zdravou barvičku :) Odstín se mi moc líbí, ale více nadšená jsem z makeupu :) 
Doporučená cena je 309,-Kč a seženete ji v drogerii Rossmann.

+ příjemná pudrová textura 
+ krásný odstín

- slabší pigmentace
- stává se, že flekatí
- během dne odstín ztrácí na intenzitě



Odstín 130 mi skvěle sedí, perfektně mi sjednotí tón pleti. Na třetí fotce je pleť jiná, je to rozdílným osvětlením fotky :) Navíc mám v jemnější vrstvě tvářenku.



Co vy a Revlon? Zaujaly vás novinky? :)


You May Also Like

9 komentářů

  1. teeeda, vyzerajú na tebe super :) ja makeup nemám, ale testujem práve lícenky a highlightery :) a zatiaľ som tiež veľmi spokojná :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Ten makeup vypadá hodně dobře.

    OdpovědětVymazat
  3. Ten makeup mne docela i zaujal, jen nevím, jak bych se učila s ním zacházet :D

    eLblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aplikace je úplně v pohodě, přetřeš obličej, rozmažeš, zapracuješ a hotovo! :) Je to rychlovka :)

      Vymazat
  4. Teda, u toho nejsvětlejšího odstínu makeupu máš úplně perfektní shodu :) To mně se asi ještě nestalo :) Novinky vypadají skvěle, po tom makeupu asi sáhnu :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  5. hezky zrecenzované! :)nejvíce mě zaujal make-up)

    OdpovědětVymazat
  6. Novinky od Revlonu mě moc zaujaly. Vždycky mě lákaly produkty v tyčince. :D
    Super článek! <3 :)
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    Také píšu blog a udělala by jsi mi největší radost na světě, kdyby ses podívala. Do tvého blogu jsem se naprosto zamilovala a určitě se budu vracet! <3 Jsi moc milá a mně moc sympatická a moc bych si cenila tvého názoru. :)
    Přeju mnoho úspěchů, štěstí a lásky! <3 :)
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Ja osobne moc produkty v tyčinke nemám rada, pretože mojej pleti málokedy vyhovujú. Make-up ale vyzerá zaujímavo a z fotiek je vidno, že ti skvele sadol :)

    OdpovědětVymazat
  8. Vyzerajú ozaj veľmi dobre, ale radšej mám práškové a krémové produkty. V tyčinke mám iba jednu kontúrovaciu obojstrannú tyčinku

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡