KOSMETICKÝ WISHLIST | NOTINO.CZ

Ahoj! Po delší době tu mám opět nějakou kosmetiku, jejiž zásoby bych potřebovala doplnit! :) A zároveň i tipy pro vás..:) 


1. Bioderma Atoderm sprchový olej zde
Jak už jsem psala v nedávném článku, přišla jsem na chuť sprchovému oleji od Biodermy, a tak bych si ráda koupila větší balení, než bylo to testovací. Máte s ním zkušenost?
2. Travalo plnitelný rozprašovač parfému zde
Tohoto super pomocníka již mám a ráda bych druhého - parfémy střídám a zároveň by se mi tedy hodili dvě různé vůně v kabelce :) Nechápu, že jsem s koupí tak dlouho váhala.
3. Sally Hansen zpevňovač nehtů zde
Nedávno mi radost z dost dlouhých nehtů opadla, když se mi jeden absolutně zlomil (kdo sleduje moje instastories, určitě ví 😃). Tento lak jsem v minulosti měla a doporučuji ho všem, byl to nejlepší zpevňujicí lak, co jsem kdy měla! Proto si ho musím opět koupit, abych si zbytek dlouhých nehtů zachránila :) 
4. Medi Blanc bělicí zubní pastazde
Na to, že jsem poměrně mladá a zuby si čistím pravidelně, vypadají strašně.. :D Mám je dost zažloutlé a upřímně mi to vadí. Přiznám se, že se v bělení zubů, ať už doma, nebo v ordinaci moc nevyznám. Jestli máte někdo zkušenost, určitě mi dejte vědět do komentářů! I tak bych chtěla zkusit nějakou pastu, třeba tam změna k lepšímu bude! :) Ještě když mi roste druhá osmička, je to tak trochu impuls 👐
5. Dermacol oční stíny a linky zde
Tyto stíny / linky v jumbo tužce mě naprosto ohromily! Ukazovala jsem je čárnuté na ruce už na instagramu a sama jsem nestačila zírat, jakou mají boží pigmentaci a hlavně výdrž! Doslova silou jsem přes ně přejížděla prstem a stíny jako přibité 👍 Nejvíc se mi zalíbil zelený odstín 06. 
6. Catrice tekutý korektor zde
Taková ta klasika, kterou asi všechny znáte 😃 Velmi brzy mi korektor dojde a tak musím dokoupit další :)
7. Pupa Red Queen rozjasňovač ➜ zde 
Rozjasňovačů mám upřímně docela dost, a tak si další koupit už prostě nesmím - tohle jsem sem přiřadila spíše jako takový tip pro vás. Tento rozjasňovač mě velice zaujal, vypadá vážně luxusně! :) Zkoušely jste značku Pupa?


Co máte na seznamu vy? :)

You May Also Like

9 komentářů

  1. Pěkný, taky bych si z toho tvýho vybrala, hehe :D Hlavně ten zpevnovač od Sally Hansen :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sprchovy olej bych rada vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
  3. super, ja by som si určite vybrala ten korektor - ja som úplný zavislak na korektoroch, ale nepohrdla by som ani tým spevňujúcim lakom, pretože som mala umelé nechty a tie moje sa z toho ešte celkom nespamätali :)

    OdpovědětVymazat
  4. Catrice korektor je ozaj skvelou voľbou :) Aj sprchový olej by som rada vyskúšala, musí byť zaujímavý :)

    OdpovědětVymazat
  5. Catrice klasika :) Až mi sundání rovnátka, taky bych ráda nějaké bělení. Tak jsem zvědavá, jaké budeš mít zkušenosti :)

    Http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Ach ten rozjasnovač je dokonalý :O :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Bioderma je aj na mojom kozmetickom wishliste :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  8. Tu bělící pastu bych také celkem ráda "prubla" :-).
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Já bych si chtěla pořídit nějakou pořádnou nude paletku :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡