BABYDOLL KOŠILKA Z ROSEGAL.COM

Low Cut See-Through Lace Trim Babydoll - Deep Red

Dnešní new in článek bych chtěla pojmout trošku jiným způsobem... když jsem prohlížela e-shop Rosegal.com a vybírala si nějaké kousky (v rámci spolupráce), chtěla jsem si zkusit objednat i nějaké prádlo. Říkala jsem si ale "pane bože, vždyť to budu muset ukázat na blogu, to je trapný, nehodí se to" - jo, je to asi pravda, toto negližé je prostě sexy, že ano 😃 
Nicméně musím přemýšlet nad tím, proč to vždy bývalo a stále to tak přežívá, tabu. To je taková ta klasika, jako že v plavkách se vyfotíme a hodíme to na net, ale ve spodním prádle ne. Já už teda nedělám ani jedno se svou váhou, ale to nechme stranou :D Plavky se sice nosí na veřejnosti a prádlo máme schované, ale v podstatě je to to samé, stejný kus látky, no ne? 😄😉 Už i ta krásná krajková ramínka od podprsenky, vykukující z trička jsou na někoho moc a to ani nemusí nic víc odhalovat... Spodní prádlo je intimní záležitostí, ale si vzájemně nedat tip na to, kde který kousek koupit..:) Zkrátka a dobře, je to velmi kontroverzní téma.


Měla jsem prostě potřebu se k tomu vyjádřit a tak trošku se tímto článkem obhájit :) Tuto košilku jsem si objednala hlavně z toho důvodu, že se mi velice zalíbilo její neobvyklé řešení a taky jsem byla zvědavá, jak bude v reálu vypadat. Košilka má moc fajn materiál, je moc příjemný. Byly k ní i tanga, ale nad těmi jsem se musela vážně smát, klasický "tri niti v riti", ale i ty jsou kupodivu pohodlné 😄 Ty vám ale neukáži, to už bych se asi dost styděla - a vidíte to jo, jak nás vliv společnosti ovlivní.. :)
Velice se mi líbí řešení výstřihu, v pase je guma, která krásně zvýrazní postavu a udělá ji opticky tak nějak hezčí :) 
Jo ještě upozorním na to, že na obrázku v e-shopu mají košilku v téměř fialové barvě, i když popisek říká deep red.
Seženete ji >> ZDE

Low Cut See-Through Lace Trim Babydoll - Deep Red

Today's new in post is gonna be a differnet one.. when I was browsering the e-shop Rosegal.com and was choosing some clothes, I wanted to order some lingerie. Then I thought "oh my god, I will have to show it on my blog, that's awkward, it's not appropriate" - yeah, it's right, this babydoll is just sexy, right 😃
However I have to think about why has it always been and still is tabu. That's classic, in a swimsuit we take photos and share it on the internet, but in lingerie don't. Yeah, the swimsuit we wear in public, the lingerie is hided, but in fact is't the same, the same piece of fabric, isn't it? 😄😉
Even that nice lace hanger from the bra, showing off the t-shirt is for someone too much and it doesn't have to show anything...
I just had a need to tell you and just a little bit to vindicate this post :) This See-Through Lace Trim Babydoll I did order because I really likes the interesting cut and I was curious about the real look. 
It has a really nice material. There were also thongs, but I had to laugh about them a little bit, they are like three elastic bands, but even though they are very comfy. I won't show you them, I would probably be really ashamed - you see how much the society will affect you...? :)
I really like the cut at the neckline, around waist there is an elastic band, which makes your silhouette even more nicer :)
You can buy >> HERE

I also really like the lace skater dress here.
Low Cut See-Through Lace Trim Babydoll - Deep Red

Tady jsem vám chtěla dát další tip na hezké prádlo, co mě tam zaujalo :) Ta první podprsenka vypadá hodně dobře, nemyslíte? :) Hodím vám sem rovnou odkazy.
1  |  2  |  3  |  4 

rosegal.com lingerie lace brarosegal.com lingerie lace bra


rosegal.com lingerie lace brarosegal.com lingerie lace bra


Co si o tomto tématu myslíte vy, jak to vnímáte? :) 
Zalíbil se vám nějaký kousek?

You May Also Like

10 komentářů

  1. vypadá vážně hezky :) a přesně jak píšeš, v plavkách chodí člověk klidně na koupališti, ale v prádle by se nikde takhle neprošel :D

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi moc ale myslím, ze to bohužel není to, co by se líbilo příteli 😀😊ale kvůli sobě bych si možná takový kousek koupila 😇👍moc pěkný článek!
    Corculum.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! :) Kdytak můžeš mrknout na web, je tam celkem dobrý výběr :)

      Vymazat
  3. Ta věc s plavkami a spodním prádlem je fakt zvláštní, ale je to tak :D Košilka je nádherná, netradičně řešená a je to prostě super ♥ :D Ta první podprsenka dole se mi taky moc líbí :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  4. Tý jo taková košilka se mi kupodivu líbí :)))

    OdpovědětVymazat
  5. mne sa to tak páči čipky milujem je to také nežné a sexi takže idem sa pustiť do podprseniek dakujem za linky ;)

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Ta vypadá krásně - miluju krajky <333

    OdpovědětVymazat
  7. Já si objednávala teď v rámci spolupráce podprsenku, nebo něco v tom stylu, také to určitě ukážu na blogu a podělím se o zkušenosti. Myslím, že fotky prádla jsou ok ;) i kdyby jsi fotila ty tanga... ale pro mě je spíš tabu focení prádla na sobě... to bych asi sama nedala. :) Jinak ta košilka je krásná.:) fakt sexy.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡